Royal Canin Hond Anallergenic 8 kg

Royal Canin 
0 Reviews
 Schrijf een review
€ 87,76
€ 78,98
(€ 9,87 / kg)
Bespaar 10% (€ 8,78)
Op voorraad
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Royal Canin Hond Anallergenic

Royal Canin Anallergenic voor honden met voedselovergevoeligheid (allergie/intolerantie) die nog steeds reageren op andere hypoallergene dieetvoedingen.

Voedselovergevoeligheid:
Steeds vaker hoor je dat een hond zou lijden aan een voedselallergie. De diagnose wordt vaak zonder voldoende onderzoek gesteld. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat bij honderd gevallen van huidklachten er gemiddeld maar één is gebaseerd op een voedselallergie. Wanneer de hond ziekteverschijnselen vertoont waarvan de oorzaak is gelegen in het voer, spreken we van een voedselallergie als de reactie van de hond ook daadwerkelijk gepaard gaat met allergische verschijnselen. In alle overige gevallen is er sprake van een voedselintolerantie. Bij deze laatste groep horen bijvoorbeeld de intolerantie voor lactose wegens gebrek aan het enzym lactase of de voedselvergiftiging waarbij het toxine uit het voedsel verantwoordelijk is voor de klachten.

Royal Canin anallergenic gaat nog een stapje verder dan de hypoallergene dieetvoedingen die reeds op de markt te vinden zijn voor honden met voedselovergevoeligheid. De testresultaten behaald met deze voeding zijn zeer overtuigend: 22 honden die ondanks hypoallergene voeding nog symptomen vertoonden werden 4 weken gevoed met anallergenic; alle honden vertoonden een verbetering in hun symptomen wanneer ze enkel Royal Canin anallergenic gevoederd kregen.

Eigenschappen:
Deze voeding wordt geproduceerd in een speciale productielijn, ontworpen om besmetting te minimaliseren. De eiwitbehoefte van de hond wordt voorzien door vrije aminozuren en oligopeptiden met een zeer laag moleculair gewicht (95% < 1KDa). Deze worden via een speciaal productieproces gewonnen uit veereiwit, een exclusieve en duurzame eiwitbron. Beperkt de kans op allergische reacties door het gebruik van gezuiverd maïszetmeel in plaats van de hele graan. Verder beperkt het het waterverlies via de opperhuid en versterkt dit voer de barrièrefunctie zodat de conditie van de huid verbetert. Verder wordt Royal Canin anallergenic wordt verpakt onder gecontroleerde atmosfeer om oxidatieverschijnselen tegen te gaan.

Indicatie

Royal Canin Anallergenic voor honden met voedselovergevoeligheid (allergie/intolerantie) die nog steeds reageren op andere hypoallergene dieetvoedingen. 

-Eliminatiedieet bij voedselallergie met dermatologische en/of gastro-intestinale symptomen.
-Voedingsintolerantie, idiopathische, chronische inflammatoire darmziekten (IBD)

Ingrediënten Royal Canin Hond Anallergenic

Zetmeel van maïs, hydrolysaat van veereiwit met een zeer laag moleculair gewicht (bron van L-aminozuren en oligopeptiden), kopraolie, sojaolie, mineralen, plantaardige vezels, cichoreipulp, Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), visolie, mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, dierlijke vetten, Tagetes extract (rijk aan luteïne).

Waarschuwing

Contra-indicaties:
Royal Canin Anallergenic is niet geschikt voor pups en drachtige of zogende teven. Tevens niet toepassen bij honden die lijden aan pancreatitis of hyperlipidemie. Uw dierenarts kan u het beste adviseren over de behandeling en het te volgen dieet.
Royal Canin Hond Anallergenic 8 kg
€ 87,76
€ 78,98
(€ 9,87 / kg)

Royal Canin Hond Anallergenic kopen

Je kan Royal Canin Hond Anallergenic van het merk Royal Canin, geproduceerd door ROYAL CANIN, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding
Dierenverzorging > Voeding > Hond