€ 5,64
€ 4,85
(€ 3,23 / 100 ml)
Bespaar 14% (€ 0,79)

Omschrijving van 3M Nexcare™ Coldhot Coldspray N157501

Werkt onmiddellijk bij kneuzingen en verstuikingen.

3M Cold Spray wordt aangebracht in geval van kneuzingen en verstuikingen en biedt meteen verlichting dankzij de onmiddellijke intense koudewerking.

•    Biedt meteen verlichting van de pijn bij kneuzingen en verstuikingen dankzij de onmiddellijke, intense koudewerking.
•    Samenstelling:
•    Parfum; Menthol; Butaan; Isopropylmyristaat; Propaan-2-ol; Propaan; Isobutaan.
•    Gebruiksaanwijzing:
•    Houd de spray op ca 25 cm van de pijnlijke plaats en spray niet langer dan 5 seconden om vrieswonden door extreme koude te vermijden.
•    Niet aanbrengen op  schaafwonden, wonden en slijmvliezen

Koudetherapie wordt gebruikt voor de behandeling van acute blessures (vb verstuikingen, hematomen) en voor het verlichten van bepaalde soorten pijn te wijten aan trauma’s in het musculo-skeletair systeem.

Gebruik van 3M Nexcare™ Coldhot Coldspray N157501

Houd de spray op ca 25 cm van de pijnlijke plaats en spray niet langer dan 5 seconden om vrieswonden door extreme koude te vermijden. Niet aanbrengen op schaafwonden, wonden en slijmvliezen.

€ 5,64
€ 4,85
(€ 3,23 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met 3M Nexcare™ Coldhot Coldspray N157501

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Slechte beencirculatie

  Hij is naar mijn arts gegaan voor een beenpijn, hij diagnosticeerde me met een slechte aderlijke circulatie die me spiersamentrekkingen gaf en ik moest compressiekousen dragen, maar toen de hitte werd aangekondigd, adviseerde hij me 3M Nexcare ™ Coldhot Cold Spray 150 ml spray en sindsdien is alles verdwenen met behulp van dit product alles is verdwenen.geweldig product en goedkoop.om aan te bevelen aan iedereen met dit probleem en met name aan atleten

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  zeer praktisch, gebruik dit na het lange afstandsstappen, sinds ik een scheenbeenvliesontsteking heb gehad. op aanraden van kiné dan altijd ijs leggen, dit is niet altijd mogelijk als je onderweg bent, met dit product dus wel

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Praktisch, voor een snelle oplossing. Onmiddellijk gevoel van kou voor een welkome verlichting. Gemakkelijk mee te nemen in uw sporttas of naar de speeltuin.

  Was deze beoordeling nuttig?

3M Nexcare™ Coldhot Coldspray N157501 kopen

Je kan 3M Nexcare™ Coldhot Coldspray N157501 van het merk 3M , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
EHBO & Thuiszorg > EHBO-kits
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging