€ 12,33
€ 9,25
Bespaar 25% (€ 3,08)
Promotie 25% korting

Omschrijving van 3M Nexcare™ ColdHot Comfort Pack Met Hoes 11cm x 26cm N1571DAB

Herbruikbaar koude- en warmte pack; verlicht zowel koud als warm de pijn op natuurlijke wijze.

 • Indicatie warmtetoepassing :  Hoofdpijn, lumbago, rug- en buikpijn, Spierstijfheid, « stijve nek », reumatische aandoeningen
 • Indicaties koudetoepassing : Migraine, hoofd-/tandpijn, neusbloedingen, verrekkingen, verstuikingen,tendinitis, hematomen,....

Warmtetherapie wordt gebruikt voor de behandeling van chronische spier- /skeletpijn (zonder acute ontsteking). De warmte help pijn en spierkrampen te verlichten.
De warmte verzacht de pijn door de bloedtoevoer te verhogen. Daarenboven zorgt zij ook voor versoepeling van de spieren en van de gewrichten en wordt dan ook aanbevolen in geval van arthritis of reumatische aandoeningen

Koudetherapie wordt gebruikt voor de behandeling van acute blessures (vb verstuikingen, hematomen) en voor het verlichten van bepaalde soorten pijn te wijten aan trauma’s in het musculo-skeletair systeem.

Gebruik van 3M Nexcare™ ColdHot Comfort Pack Met Hoes 11cm x 26cm N1571DAB

Eenvoudig te gebruiken: opwarmen in de magnetron of warmwaterbad voor warme toepassing, in de koelkast of diepvries voor koude toepassing.
€ 12,33
€ 9,25

Laatste reviews en ervaringen met 3M Nexcare™ ColdHot Comfort Pack Met Hoes 11cm x 26cm N1571DAB

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Handig in gebruik

  Super handig om te hebben. Kan zowel koud als warm gebruikt worden. Komt wel altijd van pas! Het koude helpt heel goed tegen ontstekingen en het warmte helpt heel goed bij bv. Als je spierpijn hebt na het sporten. Ook handig dat er een zakje bijzit om het erin te steken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  colthot comfort pack met hoes 11 x 26cm

  Iedereen zou dit in huis moeten hebben, werkt ontzwellend en pijnstillend bij verstuikingen, ontstekingen. Het is aangeraden om altijd een pack in de diepvries te hebben.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  alles wat je nodig hebt in het pakketje

  Aangenaam verrast door de verpakking in dit pakket. De "ijszak" is echt van zeer goede kwaliteit; het koelt zeer snel af en blijft vooral lang koud (20 minuten). De hoes is daarentegen zeer aangenaam en zacht.

  Was deze beoordeling nuttig?

3M Nexcare™ ColdHot Comfort Pack Met Hoes 11cm x 26cm N1571DAB kopen

Je kan 3M Nexcare™ ColdHot Comfort Pack Met Hoes 11cm x 26cm N1571DAB van het merk 3M , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Speciale Verbanden
Afslanken > Lokale producten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Lokale Producten
Welzijn & Gezondheid > Sport > Hot-Cold Pack