€ 7,74
€ 6,97
Bespaar 10% (€ 0,77)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Nexcare ColdHot Mini Pack Met Hoes 11cmx12cm

 • Indicatie warmtetoepassing :  Hoofdpijn, lumbago, rug- en buikpijn, Spierstijfheid, « stijve nek », reumatische aandoeningen
 • Indicaties koudetoepassing : Migraine, hoofd-/tandpijn, neusbloedingen, verrekkingen, verstuikingen,tendinitis, hematomen,....
Warmtetherapie wordt gebruikt voor de behandeling van chronische spier- /skeletpijn (zonder acute ontsteking). De warmte help pijn en spierkrampen te verlichten.
De warmte verzacht de pijn door de bloedtoevoer te verhogen. Daarenboven zorgt zij ook voor versoepeling van de spieren en van de gewrichten en wordt dan ook aanbevolen in geval van arthritis of reumatische aandoeningen

Koudetherapie wordt gebruikt voor de behandeling van acute blessures (vb verstuikingen, hematomen) en voor het verlichten van bepaalde soorten pijn te wijten aan trauma’s in het musculo-skeletair systeem.

€ 7,74
€ 6,97
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Nexcare ColdHot Mini Pack Met Hoes 11cmx12cm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goede prijs kwaliteit verhouding

  Snel aangekolen, goed product

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Zowel het koude- als warmte effect is langdurig en de gewenste temperatuur is snel bereikt. Gezien de compacte omvang is het wel echt enkel geschikt ter bestrijding van pijn die zich beperkt tot heel kleine en specifieke regio's.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dit formaat van coldhotpack mini is ideaal om kleine kwetsuren te verzachten bij kinderen. Ook bij tandpijn of hoofdpijn is het soepeler in gebruik dan zijn grotere broertje!

  Was deze beoordeling nuttig?

Nexcare ColdHot Mini Pack Met Hoes 11cmx12cm kopen

Je kan Nexcare ColdHot Mini Pack Met Hoes 11cmx12cm van het merk Nexcare , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
Welzijn & Gezondheid > Sport
EHBO & Thuiszorg > EHBO-kits
Afslanken > Lokale producten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Lokale Producten
Welzijn & Gezondheid > Sport > Hot-Cold Pack