€ 29,63
€ 26,67
Bespaar 10% (€ 2,96)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van 3M Tegaderm + Pad Transparant Steriel 5cm x 7cm

Een waterbestendig, steriel, absorberend verband dat de optimale omstandigheden voor wondgenezing creëeert. Combineert alle eigenschappen van 3M Tegaderm met een steriel, niet verklevend, absorberend wondcompres.

Tegaderm+Pad is hypoallergeen en heel soepel. De semi-permeabele Tegaderm film laat zuurstof binnen en waterdamp buiten, wat het risico op huidverweking beperkt. Door zijn unieke aanbrengrand kan het verband precies en zonder spanning aangebracht worden.

Tegaderm+Pad is transparant, de staat van het compres en de omliggende huid blijft zichtbaar.

Tegaderm+Pad is waterbestendig. Patiënten kunnen baden of douchen zonder het verband te vervangen.

Indicatie

- Steriele klaar-voor-gebruik
- Soepel en comfortabel
- Waterproof en absorberend
3M Tegaderm + Pad Transparant Steriel 5cm x 7cm 50 stuks
€ 29,63
€ 26,67

Laatste reviews en ervaringen met 3m tegaderm + pad transparant steriel 5cm x 7cm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  fantastisch eindelijk eentje dat niet kleeft of niet blijft kleven, iets duurder, maar de goedkopere versie is niet aan mij besteed aangezien ik allergisch ben aan aan vele kleefpleisters, en als je op een knie of zo dit plaatst kan je het makkelijk netjes aanpassen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed klevers, kunnen goed gebruikt worden voor de douche. hier worden ze vooral genuttigd om de sensoren die diabetici gebruiken af te dekken. kleven goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pleisters zijn echt optimaal en zeer handig omwille van hun eenvoud in het gebruik. Men heeft alles in één product en de grootste troef van deze pleister, men kan ermee onder de douche of in bad, geweldig toch. Een verpakking van 50 stuks, het scheelt u een pak aan euro's tegenover uw apotheker in de straat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zijn super goed je kan ermee douchen en blijven super goed zitten, maar vooral ze blijven niet in de wonde hangen en dus een goeie aankoop voor actieve mensen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer gunstig, dit product is bevredigend en verzekert een perfecte waterdichtheid van het verband in het zwembad en na langdurig baden, geschatte houding van ongeveer een uur. Ik wilde een kleinere maat, maar die was niet meer beschikbaar. Ik zal het later opnieuw bestellen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer eenvoudig te gebruiken en bovendien erg doeltreffend ook als bescherming voor wonden en dit op plaatsen waar uitwendige druk uitgeoefend wordt. Ook geheel gemakkelijk te verwijderen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  makkelijk in gebruik, snel aan te brengen, goede hechting ook op gewrichten, kleeft niet in het wondoppervlak. Door de pad is een optimale wondbeoordeling niet mogelijk.

3M Tegaderm + Pad Transparant Steriel 5cm x 7cm kopen

Je kan 3M Tegaderm + Pad Transparant Steriel 5cm x 7cm van het merk 3M , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Hecht - en Kleefpleisters