Omschrijving van A. Vogel Famosan Overgang Totaal


Famosan Overgang Totaal van A.Vogel is een 100% natuurlijke, krachtige formule die met name ondersteunt bij lichamelijke overgangsverschijnselen als een droge huid en droge ogen, mond en vagina. De meest voorkomende overgangsverschijnselen als opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen worden met dit product echter ook breed ondersteund. Kortom, een uitstekend basisproduct!

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
Helpt bij lichamelijke overgangsverschijnselen
Ondersteunt een droge huid en droge ogen, mond en vagina
Ook bij de meest voorkomende overgangsverschijnselen: opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen
Houdt het natuurlijke overgangsproces intact

Ingrediënten
Duindoornbes-extract (Hippophae rhamnoides) 38,1%; magnesiumcitraat; vulstof (gesiliceerde microkristallijne cellulose, mannitol, gemodificeerd maïszetmeel); sojaextract; verstevigingsmiddel (natriumcarboxymethylcellulose, silica); zilverkaars-extract (Cimicifuga racemosa); glansmiddel (magnesiumstearaat); zinkcitraat. Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudstoffen van 6000 mg duindoornbessen, 40-64 mg zilverkaars, 56,3 mg magnesium (15% RI*) en 1,5 mg zink (15% RI*).
1 tablet = 790 mg
*Referentie-inname van een volwassene

Het soja-extract is gemaakt van ecologisch gekweekte sojabonen

Allergeneninformatie
Bevat soja.

Gebruik
2x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.

Fabrikant:
Biohorma B.V.
J.P. Broekhovenstraat 16
8081 HC Elburg

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

06-2015

Indicatie

Gebruiken bij brede ondersteuning bij verschijnselen die kunnen voorkomen tijdens of na de overgang . Het helpt uw lichaam te ondersteunen en in balans te houden en draagt bij aan een normale hormoonhuishouding . Hierdoor blijf u zich prettig en energiek voelen tijdens overgang

Gebruik van A. Vogel Famosan Overgang Totaal

2 x per dag 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.

Ingrediënten A. Vogel Famosan Overgang Totaal

Duindoornbes-extract (Hippophae rhamnoides) 38,1%; magnesiumcitraat; vulstof (gesiliceerde microkristallijne cellulose, mannitol, gemodificeerd maïszetmeel); sojaextract; verstevigingsmiddel (natriumcarboxymethylcellulose, silica); zilverkaars-extract (Cimicifuga racemosa); glansmiddel (magnesiumstearaat); zinkcitraat.

Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudstoffen van 6000 mg duindoornbessen, 40-64 mg zilverkaars, 56,3 mg magnesium (15% RI*) en 1,5 mg zink (15% RI*).
1 tablet = 790 mg *Referentie-inname van een volwassene Het soja-extract is gemaakt van ecologisch gekweekte sojabonen.

Waarschuwing

Niet te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding van wege de borstvoedingremmende werking.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 18,99
€ 15,38
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met A. vogel famosan overgang totaal

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Door dit product in te nemen heb ik toch minder last van stemmingswisselingen en is mijn gemoedstoestand toch beter dan voordien. Ik durf er in ieder geval nog niet mee stoppen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product reeds enige tijd om de regelmaat van mijn cyclus te ondersteunen en ongemakken te milderen ... vrij snel begon het zijn werk te doen en dat doet het nog steeds !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al de nodige tijd en heb er het beste baat bij om de overgangsklachten een beetje in toom te kunnen houden. Het is veilig in gebruik omdat het homeopatisch is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product. Telkens als ik stop met de kuur komen de symptomen terug. Dus ik blijf het product nemen zolang de menopauze blijft. Een echte aanrader voor al wie last heeft van opvliegers, ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al veel geprobeerd voor die opvliegers voor al s'nachts, maar a vogel werkt heel goed, niet direct maar toch na een week, en zo blijf ik het gebruiken en is bovendien natuurlijk!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben tabletten nu een 3 weken aant nemen. In begin voelde ik geen verandering, maar nu heb ik de indruk dat ik s nachts toch minder warmteuitbarstingen heb,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben al jaren in overgang , eerste jaren had ik niet echt veel last van behalve droge ogen maar een jaar geleden kreeg ik een nieuwe heup en toen brak de hel los . Opvliegers van jewelste , kwaad en bitter en van hormonenpreparaat hield ik vocht op en kon geen trappen meer lopen en toen begon ik met Famosan Totaal en eerste maand al voelde ik me al wat beter . Eerste 2 maanden nam ik 2 per dag maar begon mijn gewicht omhoog te gaan dus nu neem ik 1 per dag en heb toch nog baat mee . Mijn opvliegers zijn aanzienlijk vermindert , mijn huid voelt zachter aan en mijn kapper zegt dat ik terug meer haar op mijn hoofd heb dus voor mij is het een goede hulp .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind mij precies toch iets minder depressief of opvliegerig dan voorheen. Hopelijk verbetert dat ook nog verder door het product langer te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het product nu ongeveer sinds 2 weken en ik merk een zeer duidelijke verbetering in het nachtelijk transpireren...is bijna volledig verdwenen. Ik ga het zeker verder gebruiken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb product gedurende 3 maanden uitgeprobeert maar helpt mij niet echt. aangezien ik het heel extreem heb.symtomen opvliegers mindert een beetje maar blijven niet uit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product wordt gebruikt door mijn echtgenote. De opgegeven dosissen worden gerespecteerd. Waar andere gebruikte producten totaal niet werkten is hier wel een positief effect merkbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb gebruik het nu een paar dagen en ik vind het goed werken geen last van opvliegers meer gelukkig ben ik daar vanaf dus ik raad jullie aan om dit spul ook te gebruiken hoor jullie hebben er baad bij
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gedaan met de nachtelijke zweeraanvallen waardoor ik wakker werd. Nu slaap ik weer door en heb mijn zo nodige nacht rust. Ook de wisselende stemmingen en het huilerige gevoel zijn veel minder geworden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product intact bij ontvangst, snelle levering. In overeenstemming met de foto op de site. Product effectief op de lange termijn, verwacht geen onmiddellijk effect
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt mij doeltreffend bij opvliegers, na eerst een heel aantal andere natuurlijke middeltjes geprobeerd te hebben. Blij een natuurlijk product gevonden te hebben en geen gebruik mee te moeten maken van hormonenpreparaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Famosan neem heb ik minder opvliegers. Ook de vermoeidheid gaat sneller voorbij. Door de duindoornbes in het product heb ik een minder droge huid. Zilverkaarsextract werkt goed bij pijnlijke menstruatie en daarbij horende rugpijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem overgang totaal in wegens nachtelijk zweten dit door de menopauze. 2 stuks voor het slapen gaan en het nachtelijk zweten is voor 90% over. Weet wel dat dit niet direct is maar na 14 dagen inname voel je het resultaat. Echt een groot verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Famosan Overgang Totaal is een krachtig zuiver natuurlijk product dat helpt bij algemene overgangsklachten. 0,0 0 stemmen geef je waardering Voor vrouwen die, naast opvliegers en overmatige (nachtelijke) transpiratie, ook last hebben van andere overgangsklachten, is er Famosan Overgang Totaal. Deze bevat een combinatie van plantenextracten en mineralen die een brede ondersteuning geven bij overgangsklachten. Cimicifuga helpt je lichaam te ondersteunen en in balans te blijven en gaat opvliegers tegen. Zink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding en (vet)stofwisseling en een gezonde huid, haar en nagels. Dankzij de Magnesium blijf je je prettig en energiek voelen tijdens de overgang. Tenslotte helpt duindoornbes bij een droge huid, ogen, vagina en mond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product, sinds ik de pillen neem heb ik zo goed als geen opvliegers meer en slaap ik stukken beter. Mijn humeur is verbetert en ik kan zelfs zeggen dat ik rustiger ben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super produkt werkt zoals beschreven ! Zeer snelle levering ! Correcte betaling en afhandeling ! Produkt werkt onmiddellijk en geen bijwerking ! Super
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product aangekocht ter vervanging van Menoflavon wat na vele jaren uit de handel genomen blijkt te zijn. Ben inmiddels 65 jaar en heb weinig of geen menopauze klachten, maar neem het product preventief, evenwel maar 1 capsule per dag i.p.v. 2. Iets moeilijker door te slikken dan filmomhulde tabletten, maar toch tevreden over het product; zal het blijven gebruiken.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Met famosan zijn mijn opvliegers sterk afgenomen, voordat ik afschuwelijke nachten van warm naar koud doorbracht, nu geniet ik weer van een herstellende slaap.

A. Vogel Famosan Overgang Totaal kopen

Je kan A. Vogel Famosan Overgang Totaal van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Vitamines & Voedingssupplementen > Zink
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Menopauze