€ 8,50
€ 7,65
(€ 51,00 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,85)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Aboca Fitonasale 2Act Neusspray

Fitonasal 2Act is een innovatief Medisch Preparaat, met een combinatie van een effectieve decongestieve werking en een beschermende werking van het neusslijmvlies. Aanbevolen bij verstopping en irritatie van het neusslijmvlies, bv. bij griep, verkoudheid, allergische neusslijmvliesontstekingen en bijholteontstekingen, zowel acuut als chronisch.

Het product bevat geen vaatvernauwende decongestieven en dankzij het niet-farmacologische werkingsmechanisme geeft het geen gewenning, raakt het neusslijmvlies niet uitgedroogd en kan het gelijkmatig over de dag worden gebruikt, ook voor langere perioden.

Fitonasal 2Act is werkzaam dankzij ActiFilm, een natuurlijk werkzaam complex van tannine, harsen, polysacchariden en flavonoïden, met een decongestieve en beschermende werking op het neusslijmvlies, door:
• het vormen van een slijmhechtende film met versperrende werking, die het slijmvlies beschermt tegen contact met stoffen van buitenaf (virussen, bacteriën, rook, smog, pollen, stof, enz.) en het heeft ook een indirecte ontstekingsremmende werking
• de vloeibare werking van het slijmvlies, die wordt verwijderd.

De werkzaamheid van Fitonasal 2Act wordt gecompleteerd door de verfrissende eigenschappen van de essentiële oliën, die een aangename sensatie van frisheid geeft. De fysiologie van het neusslijmvlies wordt ook gegarandeerd door het isotone karakter van de formule.

Voordelen:
- Prikt niet! – Frequent en langdurig gebruik
- Niet verslavend en geen bijwerkingen
- Droogt slijmvlies niet uit
- Anti-inflammatoir
- Vanaf 3 jaar
- Mag bij zwangerschap en borstvoeding
- 100% Natuurlijk – Bio Label

Indicatie

- Verstopte neus
- Loopneus
- Neusallergie en neusirritatie (vb. jeuk of hooikoorts)

Gebruik van Aboca Fitonasale 2Act Neusspray

Gebruik Fitonasal 2Act als volgt, voor een decongestieve en beschermende werking:
1 of 2 toedieningen per neusgat, en de neus voorzichtig snuiten wanneer de toediening wordt herhaald. Het is goed om de neus zachtjes aan de buitenkant te masseren, met verticale bewegingen van onder naar boven, voor een gelijkmatige verdeling van het product.
Het is aan te bevelen om Fitonasal 2Act meermaals per dag toe te dienen, ook binnen een korte tijdsspanne, en de toediening te herhalen voor het slapengaan, ook bij gebruik in combinatie met neuspleisters. Bij het eerste gebruik meerdere keren indrukken buiten de neusgaten, om de lucht uit de dispenser te verwijderen.
De flacon schudden voor gebruik.

Ingrediënten Aboca Fitonasale 2Act Neusspray

ActiFilm, natuurlijk werkzaam complex, bestaande uit: tanninefractie van Hamamelis blaadjes 30,2 mg, polysaccharidefractie van Aloë Vera blad gel* 30,2 mg, resinoïde fractie van Mirrehars 15,1 mg, flavonoïsche fractie van groene thee blaadjes* 7,5 mg. Essentiële oliën van Eucalyptus en Niaouli. Bevat verder: xanthaangom, plantaardige oliën, glycerine, lauril glucosiden, polyglyceril-2-dipolihydroxystearaat, dycaprilyl carbonaat, glyceryl oleaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol. *Ingrediënt uit de Biologische Landbouw.

Waarschuwing

Geschikt voor volwassenen en voor kinderen van 3 jaar en ouder. Ideaal voor regelmatig gebruik en voor langdurige perioden. Kan ook tijdens de zwangerschap en borstvoeding worden gebruikt. Niet gebruiken bij overgevoeligheid of allergie voor één of meer bestanddelen. Een arts raadplegen als de symptomen aanhouden.
Aboca Fitonasale 2Act Neusspray 15 ml
€ 8,50
€ 7,65
(€ 51,00 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Aboca fitonasale 2act neusspray

Schrijf een review
  • 3/5
    Beoordeeld door
     
    Zet de neus licht open , mijn dochter zegt dat haar neus vanbinnen plakt door de vloeistof . Ik had iets meer verwacht .

Aboca Fitonasale 2Act Neusspray kopen

Je kan Aboca Fitonasale 2Act Neusspray van het merk Aboca, geproduceerd door ABOCA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus