€ 32,09
€ 28,56
Bespaar 11% (€ 3,53)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Accu-Chek Aviva Teststroken

Accu-Chek Aviva Teststroken dienen voor kwantitatieve bepaling van bloedglucose met behulp van de Accu-Chek Aviva bloedglucosemeter.

De teststroken zijn geschikt voor gebruik met de Accu-Chek Aviva-bloedglucosemeter. Dit systeem is ontwikkeld voor het bepalen van glucose in vers bloed door mensen met diabetes of door medische beroepsbeoefenaren. Patiënten, die peritoneale dialyse ondergaan, moeten voor het uitvoeren van de test hun arts raadplegen, omdat de dialyse tot onjuiste resultaten kan leiden.

Bloedsuikergehalte wordt meegegeven in mg/dl.

Indicatie

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig testen.

De Accu-Chek Aviva teststrip is groter dan de gemiddelde strip en daarom handzaam en eenvoudig te doseren.

Eenvoudig, snel absorberende teststrip
- Zeer kleine bloeddruppel nodig
- Absorbeert het bloed snel

Gebruik van Accu-Chek Aviva Teststroken

1. Voor het uitvoeren van de test zijn de bloedglucosemeter, een teststrook, de codechip, een prikpen en een lancet nodig.
2. Coderen van de meter: bij het aanbreken van een nieuwe flacon teststroken moet de codechip vervangen worden door de codechip, die met de nieuwe verpakking wordt geleverd. Zorg ervoor dat de meter is uitgeschakeld. Draai de meter om, verwijder de oude codechip en gooi deze weg, plaats de nieuwe codechip zodanig dat het codenummer van u af is gericht en steek de codechip vervolgens in de codechipuitsparing. Houd de codechip in de meter tot u een nieuwe verpakking teststroken hebt geopend.
3. Maak de prikpen gereed.
4. Was uw handen met warm water en zeep. Spoel uw handen en droog ze goed af.

Ingrediënten Accu-Chek Aviva Teststroken

50 teststrips

Opgelet: Er is een nieuwe codestrip van toepassing voor de Accu-Chek Aviva. Bedoeling van deze strip is dat u deze nooit meer dient te vervangen. Indien u nog niet in het bezit bent van deze chip, gelieve rechtstreeks contact op te nemen met Accu-Chek:

Accu-Chek België: 0800 93 626
Accu-Chek Nederland: 0800 022 05 85
€ 32,09
€ 28,56

Laatste reviews en ervaringen met Accu-chek aviva teststroken

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze teststroken zijn heel gemakkelijk te gebruiken en heel nauwkeurig van resultaat.Het meettoestel heeft zelfs een geheugen van meerdere dagen. De prijs bij Farmaline is 10 € goedkoper dan bij de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het accu check aviva toestelletje met bijhorende pin is makkelijk in gebruik en houd al je gegevens bij. Bij Farmaline zijn de benodigde strips 9€ goedkoper dan bij de apotheek. Voor de prijs van 3 doosjes (150 strips) koop je bij farmaline 4 doosjes (200 strips) !!!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer krachtige maar zeer dure apparatuur. Efficiënte en snelle levering zoals gewoonlijk. Ik ben volledig tevreden met uw diensten en ik aarzel niet om uw bedrijf aan te bevelen aan al mijn vrienden. Velen hebben niet elders besteld bij uw bedrijf als gevolg van de grote keuze aan producten en uw bestelling tracking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk te gebruiken met accurate metingen die kunnen bijgehouden worden op het toestel per datum en noodzakelijk voor personen met diabetes om alles onder controle te kunne houden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in gebruik . Als je het apparaat hebt zijn deze strips er echt geschikt voor . Ik moet het maar 1 keer om de twee weken testen dus kom ik wel even toe .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De bestelling werd op tijd geleverd m.a.w. binnen de afgesproken 24 uur. De verpakking was discreet en verzorgd. Het aantal geleverde doosjes kwam overeen met het gevraagde. De inhoud was overeenkomstig met de vroeger bij de plaatselijke apotheek gekochte exemplaren. De prijs was wel wat lager. Verzendingskosten hoefden niet betaald te worden,gezien voldoende doosjes besteld werden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit iedere dag, zo ben ik zeker dat mijn suiker die dag niet te hoog of niet te laag staat, meer kan ik hier niet over vertellen, dus ja ..
 • 1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn bestelling was niet compleet, de tien aangekondigde lancetten ontbraken..... Na een klacht kreeg ik 5% korting op de volgende bestelling. Ik had liever de ontbrekende lancetten ontvangen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ruime artikel keuze , makkelijke website en zeer snelle levering . Farmaline is nu mijn vaste leverancier voor de diabetes producten . Prima !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed en betrouwbaar product gebruik het al jaren. Bestel dit ook altijd bij Farmaline, vindt de service goed en is altijd optijd op het afhaal punt. Niets meer dan lof!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Produkt is prima. Bestel ik al jaren! Min punt: na een week was mijn bestelling nog niet geleverd door dpd en ook geen update in de verzend order. Via chat met de klantenservice van Farmaline en de snelle reaktie hierop, is het produkt alsnog twee dagen later bezorgt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  SNELLE LEVERING VAN HET ORIGINEL ARTIKEL Het betreft hier een reeds lang gebruikt "technisch" artikel Dus vrij moelijk om hier een mening over te geven Het werkt perfect
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering aan huis, en zijn juist dezelfde als bij een gewone apotheker. Geen probleem met het gebruik ervan, alleen ben ik nu niet buiten moeten komen om ze te gaan halen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  We kochten het product vanwege een noodgeval en het kwam zeer snel aan Ik was verrast omdat het goedkoper is dan bij de apotheek Ik wil binnenkort een nieuwe bestelling plaatsen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij een goede meter heb dus ook de bij behorende test strips nodig. %0 in het tonnetje maar te ruim verpakt in het doosje. Dit beetje milieu bewuster had gemogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  stuk goedkoper dan hier bij de apotheek,,,,en de werking is het zelfde,,,vandaag besteld en dan morgen al in huis hebben,,,,,,zonder dat je de deur uit hoeft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ze zijn stukken goedkoper dan bij de apotheek en even goed en betrouwbaar in gebruik. Koop ze hier al jaren en zal dat altijd blijven doen. Ik vind het een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt perfect schoon en netjes keurig verzorgd en de aflevering is zeer snel,makkelijk in het gebruik weet gelijk de uitslag dus zeer prettig verder vind ik het bijzonder keurig geregeld,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik Victoza gebruik worden teststrips niet meer vergoed. Hoeven Victozagebruikers niet te weten hoe hun bloedsuiker is???? Gekke regel. Zeer snelle service ! 's middags besteld , de volgende ochtend in huis en nog een stuk voordeliger dan bij de apotheek ! Helemaal top.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien ik de teststrip niet vergoed krijg omdat ik victoza spuit is na lang zoeken dit de plaats waar ik het goedkoopst deze teststrip kan bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben tevreden over deprijzen van jullie,en over de goede en snelle bezorging.Ik zal dus waar- schijnliijk de volgende keer weer de strips voor het meten van de bloedsuikerspiel bij jullie bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede teststroken gebruik ze al heel lang en ze zijn echt heel prima, ook de verzending is uitstekend geregeld. Dus ik blijf accu-chek aviva teststroken gebruiken! Groet, Anneke
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  U heeft zich aan de afspraak gehouden het product binnen de gestelde tijd te leveren. Eveneens prettig is de prima prijs in vergelijking met wat dit product bij de apotheker moet kosten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De test stroken zijn makkelijk in gebruik bijna nooit fout meldingen. Er is maar een mimiem druppeltje bloed voor nodig. En makkelijk mee te nemen. De teststrips zijn makkelijk uit de verpakking te halen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de teststrips al meer dan 5 jaar. Ik ben er heel tevreden over anders zou ik ze niet al zo lang bestellen. Ik hoef nooit bang te zijn dat ik zonder zit want binnen twee dagen heb ik weer nieuwe. J.J.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De teststroken zijn een uitstekend product en zeer lang houdbaar ! Een heel gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Zeer snelle levering door de koeriersdienst !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle bezorging,altijd op tijd, ga zo door.ik heb een oude prikken moet dus niet veel vooraad hebben nieuwe word niet vergoed,ik moet eerst een nieuw apparaat hebben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt voordeelig en heel snel bezorgd. Ik ben met deze teststroken zeer tevreden en zou ze ook aan andere diabetes-patienten aanbevelen. Ook toekomstig blijf ik een trouwe klant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer eenvoudig in gebruik, passen altijd voor aangegeven apparaten en natuurlijk heel makkelijk te bestellen en snel geleverd door farmaline.Als ze nodig zijn bestel ik ze zeker weer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heb ik wegens gezondheidsredenen nodig. Is iets goedkoper bij farmaline en de levering is zeer snel en verzorgd verlopen. Een aanrader voor andere gebruikers.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Net als bij mijn vorige bestelling werd deze zeer snel geleverd. Ik kan Farmaline's professionaliteit en ernst alleen maar waarderen. Bedankt voor uw diensten
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Heb al diverse keren besteld: Snelle en korrecte levering,altijd mail ter bevestiging van de bestelling, dat de bestelling geplaatst is goedkoper dan de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De teststroken voldoen goed. De bestelling gaat snel en is eenvoudig uit te voeren. De levering volgt daarop erg snel. Binnen 1 tot 2 werkfdagen heb ik het product thuis. Ik ben hier erg tevreden over.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfect aangepaste strips (zeer weinig bloed nodig). Het is voor een diabetische kat, die waarschijnlijk geen dagelijkse oordoekjes heeft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bestel ze hier altijd zins mijn oma ze zelf moet betalen, veel goedkoper dan de apotheek en precies hetzelfde merk en type. En als je der 2 tegelijk besteld ook nog eens gratis levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  snelle levering voor een bijzonder goede prijs. Dat scheelt een stuk met de apotheek. De datum van de teststrips stond ook redelijk ver i.v.m. de houdbaarheid, omdat ik niet dagelijks behoef te prikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De levering was lekker snel. wij hebben het laten afleveren bij ophaalpunt. De verpakking was keurig geregeld. volgens ons een van de goedkoopste en toch betrouwbaar blijkt.Wij zijn heel tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De test strips hebben maar een heel klein druppeltje bloed nodig en zuigen goed de bloeddruppel op het strookje aan. De strips zijn goedkoop en snel geleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De bestelling werd vlot verstuurd, keurig verpakt Het artikel was veel goedkoper dan bij de apotheek, de bestelling werd per mail bevestigd. Ook de betaling werd gemeld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over de levering van de accu- chek strips,ik zal zeker weer bij u bestellen. Snelle ontvangst, goede service,redelijke prijs,Hartelijk dank.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Accu-Chek Aviva Teststroken waren mij aanbevolen door een kennis. Ik ben er zeer tevreden over en kan ze ook andere klanten aanbevelen. Met vriendelijke groeten Heide
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden met de prijs, het geleverde product en de snelheid van bezorging. Fijn is het dat je via de computer kan zien hoe de bestelling verloopt. Bedankt.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden. Zeer snelle levering en zoals gewoonlijk staat er altijd een Farmaline team klaar om uw vragen te beantwoorden. En een zeer concurrerende prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over m'n bestelling en de snelle levering ! Het is heel makkelijk om snel je bloedsuiker te meten. Ik ben heel tevreden over deze teststrips ,
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer duur product, maar de afmetingen zijn betrouwbaar. Soms zijn er nog wel wat stroken die defect zijn, maar in de meeste gevallen werkt het goed.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs voor deze teststrips, goede kwaliteit en aantrekkelijke prijs. Snelle levering bij bestelling voor 12.00 uur. Aanbevolen als u een goede prijs/kwaliteitsverhouding wilt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ze zijn goed.ik heb het apparaat ok en die stikjes werken uitstekend. Hier zijn ze het goedkoopst en worden snel geleverd! Ik bestel ze altijd bij farmaline! Top!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de Accu Chek Aviva strips voor mijn diabetes. Zijn goede strips. Nooit problemen mee. Neemt het bloed goed op. Ik controleer mijn bloedsuikers enorm, veel omdat ik een hele onstabiele diabetes heb daar diverse redenen. Was nu door mijn vergoeding heen waardoor ik zelf de bloedtest heb gekocht Bij Farmaline waren ze voordelig om te kopen. En als je 2 pakjes afnam dan waren er geen verzendkosten. Scheelt toch ook weer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snel en keurig verzorgd, volgende bestelling zal in ieder geval weer bij jullie plaatsvinden. wij zijn zeer tevreden over de manier waarop de bestelling tot en met de aflevering plaats heeft gevonden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kwam de website tegen en vond de prijs zeer verassend.Zeer voordelige prijs,ik bestel in de toekomst nog meer van dit.Vriendelijke groeten De Wit Jose
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  lange datum van het product, goed stevig verpakt en correcte bezorging. Voordelige web winkel, een aanrader voor iedereen. De klantenservice is netjes en zoekt zaken uit!!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  perfect ! snel en serieus ik beveel deze site aan iedereen aan! vriendelijke groeten en fijne feestdagen. Met vriendelijke groeten. Mevrouw LEMARIGNY
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede service en snelle levering en zeer nette uitleg onderaan als je bestelt inverband met code vervanging werd netjes aangegeven toppie was er erg blij mee
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product en een stuk goedkoper,absorbeert heel snel en je hebt maar een kleine druppel bloed nodig.Een goede en snelle verzending.Bedankt Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  snel binnen en voor een prima prijs( bij de apotheek betaal ik het dubbele hier in apeldoorn), het is al duur zat omdat ik diabeet type 2 ben en het dus zelf moet betalen. super
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een prima prijs tav de apothekersprijs is het verschil ongeveer 35 procent en bij dagelijks prikken is het op jaarbasis een aanzienlijke besparing voor mij dus een goede keuze.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste Farmaline de teststroken van Accu Chek zijn goed alleen jammer dat er maar een doosje van 50 stuks besteld kan worden met Vriendelijke Groed Doortje Jansen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Brede teststrook heel makkelijk te gebruiken.Goed te hanteren Er is maar een klein beetje bloed nodig wat de teststrook als een soort stofzuigertje opzuigt
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Accu-Chek Aviva Reactive Test Strips 50 stuks: Niets te melden. In overeenstemming met wat is gevraagd. Het product arriveerde op tijd en in overeenstemming met de voorschriften.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dezelfde strips als via de onze apotheek, maar dubbel zoveel strips v(als je 2x 50 strips bestelt voor iets minder dan de helft van de NL prijs! Geweldig, vooral als de zorgverzekeraar in NL er maar een zeer neperkt aantal vergoedt, ook al heb je een hypo gehad en moet je lange tijd 4x per dag bloed prikken. Ik kan het iedereen aanraden!! De levering is ook supersnel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vlotte levering van gevraagd product en keurig verpakt. Jammer van de ruime bezorgtijd (tussen 08:00 uur en 17:00 uur) waardoor je aan huis gebonden bent tot het moment van bezorgen. Bezorgtijd vaststellen op voormiddag tot 12:00 uur of na namiddag na 12:00 uur zou mijn bewegingsruimte minder beperken. Desondanks tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een snelle levertijd en het product was correct ingepakt. Het prijsverschil met gewoon kopen in de apotheek was niet echt groot, een groter veschil zou welkom zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  alles perfect , kan niet beter , snel afgehandeld , top prijs , goed verpakt , wat wil je meer , ik bestel ook verder hier en kan het iedereen aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De service van de verzending was perfect na de aanpassingen die ik gemaild had. Het product dat ik ging gebruiken was in goede staat en ze blijven de goedkoopste na evalueren van de anderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goeie en snelle verzending goeie internetsite kon snel betalen met ideal via emaiil wist je precies waar je pakje was en hoe laat hij aankwam ik blijf klant
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goed product, handig in gebruik, geen op- of aanmerking. Super goeie service, zeker een aanrader! Ik bestel iig hetzelfde weer en zeker weer bij Farmaline!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik deze Accu check test stroken al een ruime tijd, de test stroken zijn makkelijk te gebruiken, indien men dit nodig heeft natuurlijk, neemt erg makkelijk en voldoende bloed op om een juiste resultaat te krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bestelling goed en snel verwerkt, volgende dag geleverd. Verpakking t.o.v. product groot, anders zou het door brievenbus passen. ....................
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super snelle en goeden leverering en ze hebben veel keus en ook de prijs is stukken goedkoper dan andere sites dus ga zo door ben er erg tevreden over
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hallo, ik had, tot de aanwinst van de aviva accu - chek, slechts een globale mening van mijn bloedsuiker tijdens de driemaandelijkse glycosylated hemoglobinetest die in het laboratorium wordt uitgevoerd. vandaag met dit kleine apparaat, kon ik mijn eetgewoonten op een dagelijkse basis verbeteren en het driemaandelijkse testresultaat is beduidend verbeterd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn moeder gebruikt deze teststroken al jaren. Gewoon makkelijk in gebruik en snelle resultaat weergave. De voorloper van Aviva was minder praktisch, omdat de bloeddruppel groter moest zijn. Met de Aviva volstaat een heel klein drupje al.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helemaal niks op aan te merken. Gewoon zoals het hoort. Makkelijk bestellen en betalen via internet. Supersnelle levering. Kortom zo zouden alle internet-shops moeten werken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een goed product en gemakkelijk te bestellen altijd netjes verpakt en zonder zorgen op te halen bij een dicht bij zijnde afhaal punt met andere woorden honderd procent top
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De ACCU - Chek Aviva Teststroken worden in de originele verpakking geleverd tegen een lagere prijs dan bij de apotheker . Snelle afhandeling van de bestelling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een prima product, de levering was bijzonder snel. Ik ga bij Farmaline zeker vaker bestellen en zal het anderen aanraden. Heel erg goed gedaan. Klasse
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden door de snelle afhandeling (en de prijs) in gebruik maakt het niets met de Nederlandse, dus hartelijk dank. Groetjes Jack Timmermans
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  snelle levering van de producten en een stuk goedkoper dan elders alleen is het jammer dat wij de korting niet krijgen omdat we in nederland wonen dat vinden we niet eerlijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bestelling in goede orde ontvangen. Precies wat we nodig hadden. Ziet er goed uit. Prijs oké. Volgende keer bestellen we zeker weer bij jullie. C.J. de Jongh (Lienden)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  snel en correct geleverd kwaliteit goed 15%goedkoper dan bij eigen apotheek ;in leveringslijst van A Vogel ontbreekt Spier- en Gewrichtsgel ??????? is dat wel leverbaar?????
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima produkt in een goed sluitende verpakking. Simpel in het gebruik en goed te verkrijgen. Goede bijsluiter in diverse talen. Ik gebruik al 4 jaar deze teststrips.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  accu-chek is voor mij goed te gebruiken en de bestelling is in goede orde ontvangen. Zolang, als ik dit produkt nodig heb,zal ik, wanneer de prijs interessant is bij bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij gebruiken het voor onze kater, veeeeeeeeeeeeeeel goedkoper dan bij onze apotheek, dus ik zeg doen, ook je huisdier vaart er wel bij, en wij zijn er bolij mee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is goed , voldoet ons goed en is driemaal goedkoper dan bij de huisarts , dus de volgende bestelling weten we wel waar we wezen moeten op naar de volgende bestelling .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product maar duur als je 2x per dag moet testen en het niet vergoed krijgt. Er is weinig keus die wel goedkoper en goed zijn. Wilwel een oplossing weten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben zeer tevreden met de aankoop van mijn teststroken,van accu-chek aviva de snelle levering vandaag besteld,tweede dag geleverd, en de goede prijs, met vriendelijke groet jeanne engel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In goede staat aangekomen, Farmaline is een zeer fatsoenlijke apotheek; zeer goed product ik raad het aan iedereen aan, zeer korte leveringstermijn!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De Accu-Chek Aviva teststroken hebben een handig groot formaat die met ongevoelige of koude handen nog makkelijk te hanteren zijn. Soms heb ik alleen wel eens waarden die erg afwijken, dat heb ik bij de ContourNext niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snel bezorgen en mooi op tijd.Goede reactie van jullie klantservice.Goede prijsen. Als ik iets nodig heb,zal ik nog een keer bij Farmaline bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product wordt goed gevolgd door Farmaline, geleverd in een recordtijd ondanks het ontbreken van de chip, die me per kerende post werd opgestuurd, goede Accu-Chek product, en goed gevolgd, bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik hou van dit product dat ik ken van Zwitserland en dat goed gaat met mijn apparaat. Jammer genoeg is het niet te vinden in normale apotheken, dus daarom is het goed dat er internetapotheken bestaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima hulpmiddel om snel en gemakelijke je bloedsuiker te controleren. Handig kunststof bewaarbusje wat precies in de bewaartas van de meter past. Via farmaline besteld tegen een prijs die ruim 60% onder de prijs van mij apotheker lag, aanrader om dit product via deze site te bestellen, zelfs goedkoper als via speciale Diabetes-ssites.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle bezorging en niet bij de buren of erger achter het huis. De datum mag wat ruimer zijn als ik er 50 koop. Maar ik koop vooral voor de snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze teststroken gebruik ik in de Activa glucose meter. Het is heel simpel en heel betrouwbaar. Bij de apotheek betaal je vaak het dubbele, het scheelt dus gewoon de helft van het geld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goed product. Ik gebruik het al een aantal jaren. De handleiding is duidelijk. Vanaf € 40,00 is de levering gratis. Besteld u ze vandaag, dan heeft u ze morgen in huis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Accu-Chek Aviva teststroken (en de hiervoor benodigde hulpmiddelen en metertjes) zijn stukken goedkoper dan bij de apotheker. Bovendien wordt het binnen 24 uur netjes thuis afgeleverd. Werkt iets niet goed, dan is er een uitstekende helpdesk van Roche.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Produkt is via Farmaline goedkoper dan het bedrijf waar ik het voorheen van betrok. Levering was razendsnel.Produkt voldoet aan alle verwachtingen inclusief een lange houdbaarheidsdatum.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wat beloofd wordt komt men na. Prima prijs, aflevering uitstekend. Ik onthoud de naam FARMALINE. Vr. groetend, Joop van Kuilenburg te Utrecht en tot ziens bij de volgende bestelling!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aviva Teststoken zijn een zeer goed product. Het heeft een bijna perfecte functionaliteit en tot nu toe heb ik bij het gebruik weinig gebreken vastgesteld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goedkoop en een wel hele snelle levering Dit was de 1e keer dat ik bestelde maar ben zeer tevreden !!!!!! De teststroken verschillen erg veel in prijs maar de volgende keer weer bij farmaline
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De teststroken voor Accu Chek Avia zijn prima, makkelijk ingebruik, mooi verpakt. De verzending is prima, overdag besteld de volgende dag in huis. Houden zo. Joke
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product voldoet voor 100% aan de verwachtingen. Het is exact hetzelfde product, dat ik jaren in de plaatselijke apotheek kocht, echter het is nu ca. 50% goedkoper!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Accu Chek Aviva teststrips kunt u overal kopen. Dat is niet de reden om te winkelen bij Farmaline. De reden voor mij is het eenvoudig bestellen, snelle levering en redelijke prijs in vergelijking met andere online apotheken. Voor mij de reden om weer hier te bestellen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Accu-CHek kan je het beste bestelen via Computer.Het werk heel goed en de Servuis is prima. Het is voor herhaling vatbaar.Het is ieder aanteraden om bij jullie te bestellen.En dat doe ik ook wel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel snelle levering wat door ons zeer op prijs wordt gesteld.Het is een product wat geheel aangeboden wordt door farmaline online apotheek tegen een betaalbare prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de teststroken werken prima had mijn vraag tekens erbij omdat ze de helft goed koper zijn dan bij mijn apotheek de werking is prima niks mis mee ben er goed over te spreken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over het product en prijs. Vlotte levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super snel service, de juiste product en de juiste informatie na een vraag aan mijn kant over de gebruikbaarheid van de product, ik zal als nodig zou zijn via Farmaline alweer betellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De test strips werken prima. Ze geven de code. Hierdoor controleer je of je decorrects strip gebruikt. De prijs in prima ze zijn in Nederland veel duurder. Lang houdbaar en dus lang bruikbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  jammer dat de verzending niet 24 uur is bij ons loopt het steeds anders maar verder prima prijs veel goedkoper dan bij een gewone apotheek scheelt meer dan 25 euro!!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De stroken werken perfect, ze geven naar mijn inziens de juiste analyse weer. Dit merk wordt ook al jaren door mijn moeder gebruikt. Een aanrader dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect en super te woord gestaan door een van jullie medewerksters. Super aangeleverd in de verpakking Kan niet anders zeggen dan perfect en ook zo snel binnen twee dagen incl bestellen al in huis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  strips werken prima in mijn controle apparaat en zijn precies het zelfde als de strips van de apotheek. De prijs is hier wel een stuk aantrekkelijker voor het zelfde produkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed product dat voldoet aan mijn wensen en medische noden, ik heb ze al aangeraden aan mijn vrienden en medische professional.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een noodzakelijk product als je de bloedsuiker wilt meten voldoet tot nog toe goed !vind het in verhouding met de lanccetten wel erg duur !ik krijg dit niet vergoed daar is mijn suiker niet erg genoeg voor te zot voor woorden als je wilt testen of het goed gaat !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Accu-Check Aviva teststroken werken goed. De prijs voor 50 stuks is zeer concurrerend vergeleken met die in Nederland. De teststroken werden snel geleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze teststroken zijn hetzelfde als bij onze Apotheek in Wageningen Nederland maar dan wel +-50% goedkoper bestellen via de website is simpel en een correcte bezorging (wat wil een mens nog meer)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bestellen is duidelijk en simpel. De prijs is uitstekend in verhouding tot andere sites en winkels of apotheken.De teststroken werden snel en keurig geleverd. Bij een klein drupje bloed al een perfecte en accurate meting.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik was blij dat de test strookjes er zo snel waren ik vind accu-chek aviva een goed en betrouwbaar produkt voor mij ik hoop nog dat ik een hoop produkten bij jullie kan bestellen mijn dank er voor peter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Accu-check teststroken: goed materiaal. De uitslag is betrouwbaar en de meting gebeurt goed. Elke keer worden de teststroken vlot en keurig bezorgd. De betaling per ideal is ideaal!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed en het is goedkoper dan bij een andere leverancier. En het was een zeer snelle en goede levering. Dus ik koop hier zeker weer me teststroken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mooie verpakking, lage prijs, nog geen enkele foutmelding of error gehad. zeer goede en snelle service van farmaline. e-mail verkeer is tot in de puntjes verzorgt
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  de zending is zeer snel, met zorg en voorzichtigheid verpakt, het geheel correct, komt overeen met de reclame bravo, niet de eerste aankoop, altijd zo gelukkig,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  functioneren uitstekend.gezien uw prijsstelling zal ik de strips via uw bedrijf blijven gebruiken. bovendien maken wij gebruik van voetencremes die ook in uw programma worden genoemd. Als de huidige voorraad op is kunt u ook hiervan bestellingen tegemoet zien. m.vr.gr.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben zeer tevreden over deze teststroken, had vroeger stroken, die voor dezelfde test nogal wat meer bloed nodig hadden. Het is voor mij wel een nadeel, dat de gebruikerstijd afloopt, als ze nog niet allen op gebruikt zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  L.S., Zijn prima en zeker niet onbelangrijk, zeer goedkoop. Ondanks dat de porto wat meer is dan in Nederland. Ook snel geleverd. Zal ze hier altijd bestellen als het zo goedkoop blijft. In Nederand duurder. Met vriendelijke groet, Lex van der Veld
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze teststrips werken zeer snel met de accucheck aviva meter. Het grote voordeel van deze strips is dat ze zeer lang houdbaar zijn na het openen van het doosje. Je hoeft ook niet voorzichtig te zijn hoe je ze uit ht doosje haalt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alles keurig verzorgd zowel de betaling als aflevering.Ik weet zeker dat ik mijn bestelling de volgende keer weer net zo eenvoudig en gemakkelijk zal doen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De teststroken zijn onmisbaar en spijtig genoeg zijn ze niet geïntegreerd in het kleine toestel. De pot met teststroken past niet in mijn broekzak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had deze stripjes nodig en schrok me rot van de prijs bij de apotheek. Een zoektocht op internet en zo kwam ik hier terecht. De ene dag besteld en de volgende dag an in huis !! en dat inclusief bezorgkosten bijna voor de helft van de reguliere prijs !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De voordeligste die ik tot nu toe ben tegengekomen! Omdat ik ben aangewezen op deze teststroken kan ik weinig zeggen over de kwaliteit vanwege het niet kunnen vergelijken met andere.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  1) Zeer snelle levering rond 17:00 besteld volgende dag in huis. 2) Voldoet aan verwachtingen 3) Goede service 4) Makkelijk te bestellen via website 5) Geef 5/5
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Betrouwbaar web winkel.Redelijk betaalbare prijs. snelle levering.Ik ben helemaal tevreden over het bedrijf.Veel assortiment beschikbaar.Ik kan mijn vrienden wel aanraden.Dank u wel farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede en betrouwbare teststrips, die prima verpakt zijn als ze worden geleverd. De koker waar ze inzitten is van stevig materiaal zodat de strips niet kunnen beschadigen tijdens het vervoeren.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Niet eenvoudig om die teststroken in de flacon te krijgen, ze glippen de hele tijd uit mijn handen en zijn te dun voor mijn mannenvingers. Er is een verdeler nodig zoals de lancetten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De teststroken van accu-chek voldoen prima waar ze voor gemaakt zijn. Ik ben uitermate tevreden over het gebruik van deze teststroken en ben van plan ze ook in de toekomst te gebruiken. Met vriendelijke groet, Henk.Kirchoff
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na bestelling is het produkt snel geleverd, de status levering was goed te volgen Produkt heeft de bekende kwaliteit en wordt naar volle tevredenheid gebruikt.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed, maar vrij lange levertijden; we zijn tevreden, temeer daar de apotheker ons had verteld dat dit product niet meer op de markt werd gebracht
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is heel fijn dat er de mogelijkheid is zelf je bloedsuiker na te kijken. Met de accu-chek is dit super eenvoudig.Handig is dat je op je apparaatje ook terug kan zien wat je vorige waardes waren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  snel geleverd, net als in apotheek gekocht product, meer dan vijftig procent korting! Ik zal in het toekomst nogmaals via jullie wel willen bestellen.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef het goede punt 1 voor de teststrookjes en voor jullie leuke service. Bedankt. De teststroken zijn in orde. De levering was in orde. Ik ben tevreden. Bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed,uitstekende bezorging,een dag besteld volgende dag aan de deur gebeld.Prijs prima, ongeveer de helft van de apothekers prijs.Voor niet spuiters,geen vergoeding!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De teststrookjes van de Accu-Chek Aviva zijn gemakkelijk in het gebruik, handig verpakt en redelijk geprijsd. Ik gebruik ze al meer dan vier jaar en heb nog nooit problemen of slechte strips gehad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ter (preventieve) controle maak ik gebruik van de Accu-Chek Aviva. De huidige teststroken bevallen beter dan de oude versie. Het bloed wordt al bij een geringe hoeveelheid goed opgenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect, de teststroken kwamen aan in de doosjes en zijn niet beschadigd, ik gebruik er veel dus een flacon van 50 komt veel voordeliger uit dan eentje van 25.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dag beste mensen, Na even zoeken op het internet kwamen wij terecht bij Farmaline. Wij zochten naar het produkt Accu-Chek Aviva teststroken. Was aanwezig en gelijk besteld. De prijs is duidelijk goedkoper dan elders. ( Jawel 50 % ) Het produkt is GOED !!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ze doen het goed maar ik ben heel tevreden over de service van Farmaline het is de eerste keer dat ik wat besteld had en daar ben ik erg tevreden over
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze teststrips worden hier in Spanje NIET vergoed en kosten veel meer dan bij Farmaline in België. Het probleem blijven de dure verzendkosten. Dus heb ik maar meer besteld en een voorrad aangelegd!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product gebruik het al jaren vond jullie webside op internet en zag dat jullie goede prijzen hebben maar jullie zijn wel de goedkoopste vandaar ik het bij jullie heb besteld
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect en goede prijs en vlotte levering, de prijs was de belangrijkste reden om bij u te kopen, zeker maak ik in de toekomst gebruik van uw webwinkel.

Accu-Chek Aviva Teststroken kopen

Je kan Accu-Chek Aviva Teststroken van het merk Accu-Chek, geproduceerd door ROCHE DIAGNOSTICS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter