€ 32,09
€ 28,56
Bespaar 11% (€ 3,53)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Accu-Chek Aviva Teststroken

Accu-Chek Aviva Teststroken dienen voor kwantitatieve bepaling van bloedglucose met behulp van de Accu-Chek Aviva bloedglucosemeter.

De teststroken zijn geschikt voor gebruik met de Accu-Chek Aviva-bloedglucosemeter. Dit systeem is ontwikkeld voor het bepalen van glucose in vers bloed door mensen met diabetes of door medische beroepsbeoefenaren. Patiënten, die peritoneale dialyse ondergaan, moeten voor het uitvoeren van de test hun arts raadplegen, omdat de dialyse tot onjuiste resultaten kan leiden.

Bloedsuikergehalte wordt meegegeven in mg/dl.

Indicatie

Gebruiksvriendelijk en eenvoudig testen.

De Accu-Chek Aviva teststrip is groter dan de gemiddelde strip en daarom handzaam en eenvoudig te doseren.

Eenvoudig, snel absorberende teststrip
- Zeer kleine bloeddruppel nodig
- Absorbeert het bloed snel

Gebruik van Accu-Chek Aviva Teststroken

1. Voor het uitvoeren van de test zijn de bloedglucosemeter, een teststrook, de codechip, een prikpen en een lancet nodig.
2. Coderen van de meter: bij het aanbreken van een nieuwe flacon teststroken moet de codechip vervangen worden door de codechip, die met de nieuwe verpakking wordt geleverd. Zorg ervoor dat de meter is uitgeschakeld. Draai de meter om, verwijder de oude codechip en gooi deze weg, plaats de nieuwe codechip zodanig dat het codenummer van u af is gericht en steek de codechip vervolgens in de codechipuitsparing. Houd de codechip in de meter tot u een nieuwe verpakking teststroken hebt geopend.
3. Maak de prikpen gereed.
4. Was uw handen met warm water en zeep. Spoel uw handen en droog ze goed af.

Ingrediënten Accu-Chek Aviva Teststroken

50 teststrips

Opgelet: Er is een nieuwe codestrip van toepassing voor de Accu-Chek Aviva. Bedoeling van deze strip is dat u deze nooit meer dient te vervangen. Indien u nog niet in het bezit bent van deze chip, gelieve rechtstreeks contact op te nemen met Accu-Chek:

Accu-Chek België: 0800 93 626
Accu-Chek Nederland: 0800 022 05 85
€ 32,09
€ 28,56

Laatste reviews en ervaringen met Accu-Chek Aviva Teststroken

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  teststroken

  nog niet moeten gebruiken..levering is wel correct verlopen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Gemakkelijk te gebruiken. Eenvoudig apparaat dat je zonder enig woord uitleg kan gebruiken. Alles wijst zich vanzelf uit.! Volgens wat ik gelezen heb zijn de waardes zeer betrouwbaar!! Top aanrader!!!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Deze teststroken zijn heel gemakkelijk te gebruiken en heel nauwkeurig van resultaat.Het meettoestel heeft zelfs een geheugen van meerdere dagen. De prijs bij Farmaline is 10 € goedkoper dan bij de apotheek.

  Was deze beoordeling nuttig?

Accu-Chek Aviva Teststroken kopen

Je kan Accu-Chek Aviva Teststroken van het merk Accu-Chek, geproduceerd door ROCHE DIAGNOSTICS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter