€ 8,11
€ 7,30
Bespaar 10% (€ 0,81)

Omschrijving van Accu-Chek Fastclix Lancetten

Accu-Chek Fastclix Lancetten zijn geschikt voor alle modellen Accu-Chek FAstClix.

Vermindert de pijn en de moeite met de bloedglucose testen. De Accu-Chek FastClix prikpen is de enige 1-klik prikpen met een trommel van 6 voorgeladen lancetten. Met 11 diepte-instellingen voor maximaal comfort en minimale side-to-side beweging voor minder huidscheurtjes. Het testen is gemakkelijker gemaakt.
€ 8,11
€ 7,30

Laatste reviews en ervaringen met Accu-Chek Fastclix Lancetten

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  I see this is perfect to use with accu check Aviva starter kit.it contains each pack of 6 .you can just insert into device and use it for six times.nice product

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Een noodzakelijk kwaad maar in het gebruik zijn deze lancetten heel handig. Zij werken vrijwel pijnloos en doen accuraat hun werk. Als leek vind ik het ook verbazingwekkend dat zij deze lancetten voor deze prijs kunnen maken. erg vernuftig.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  GOEDKOPER DAN IN APOTHEEK EEN GEEN VERPLAATSINGEN DOEN Het betreft hier een reeds lang gebruikt "technisch" artikel Dus vrij moeilijk om hier een mening over te geven Het werkt perfect

  Was deze beoordeling nuttig?

Accu-Chek Fastclix Lancetten kopen

Je kan Accu-Chek Fastclix Lancetten van het merk Accu-Chek, geproduceerd door ROCHE DIAGNOSTICS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Glucosemeters
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter