€ 20,32
€ 18,29
Bespaar 10% (€ 2,03)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Accu-Chek FastClix Prikpen + 6 Lancetten

Accu-Chek FastClixprikpenis wereldwijd de eerste prikker die u toelaat een druppel bloed te prikken met slechts één klik! Vanaf nu kan u dus aanspannen en prikken met slechts één klik.

Clixmotion garandeert een onvergelijkbare zachtheid.
De vingertoppen van mensen met diabetes zijn vaak extra gevoelig. Regelmatig prikken is echter een essentieel onderdeel van een goede controle van de bloedglucose. Het prikken moet daarom zó zacht zijn dat wat men voelt niet meer is dan enkel een lichte tinteling. Dankzij een unieke combinatie van verschillende eigenschappen kunnen de Accu-Chek prikkers deze doelstelling waarmaken. Eén van deze eigenschappen is de gepatenteerde technologie voor de geleiding van het lancet: Clixmotion. Clixmotion hanteert het principe van de dubbel geleide beweging van het lancet. Dit betekent dat zowel de voorwaartse als achterwaartse beweging van het lancet precies worden gecontroleerd, zonder trillingen. Deze gecontroleerde lancetbeweging is de sleutel tot een zachte prik. Het lancet penetreert de huid zeer snel en loodrecht, zonder zijwaartse bewegingen. Zo wordt onnodige beschadiging van de huid vermeden. inhoud: 1 pen + 6 lancetten

Indicatie

De prikker mag uitsluitend worden gebruikt voor het verkrijgen van bloed van één en dezelfde persoon. Als de prikker ook door anderen, met inbegrip van familieleden, wordt gebruikt of als medische beroepsbeoefenaren dezelfde prikker gebruiken voor het verkrijgen van bloed bij meerdere personen, bestaat het risico van overdracht van infecties. Deze prikker is hierdoor dan ook niet geschikt voor professionele toepassing in gezondheidszorginstellingen.

Gebruik van Accu-Chek FastClix Prikpen + 6 Lancetten

Aanspannen en prikken met slechts één klik! Het is snel en eenvoudig gezien er minder stappen zijn.

Ingrediënten Accu-Chek FastClix Prikpen + 6 Lancetten

De Accu-Chek® FastClix kit bevat:

 • 1 Accu-Chek® FastClix prikpen
 • 1 lancettenhouder met 6 Accu-Chek® FastClix lancetten
€ 20,32
€ 18,29

Laatste reviews en ervaringen met Accu-Chek FastClix Prikpen + 6 Lancetten

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Accu-chek prikpen

  Zeer goede prikpen en werkt supersnel en heel gemakkelijk te vervangen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  accu-chek fastclix

  Zeer goede prikpen, makkelijk door te klikken, 6x in totaal en dan heel gemakkelijk te vervangen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel goede prikpen

  Eindelijk gedaan om na elke prik de priknaald te vervangen. Met deze prikker zitten 6 naaldjes samen in de prikker. Hoera !!!

  Was deze beoordeling nuttig?

Accu-Chek FastClix Prikpen + 6 Lancetten kopen

Je kan Accu-Chek FastClix Prikpen + 6 Lancetten van het merk Accu-Chek , geproduceerd door ROCHE DIAGNOSTICS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Glucosemeters