€ 18,47
€ 17,55
Bespaar 5% (€ 0,92)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Accu-Chek FastClix Prikpen + Lancetten

Accu-Chek FastClixprikpenis wereldwijd de eerste prikker die u toelaat een druppel bloed te prikken met slechts één klik! Vanaf nu kan u dus aanspannen en prikken met slechts één klik.

Clixmotion garandeert een onvergelijkbare zachtheid.
De vingertoppen van mensen met diabetes zijn vaak extra gevoelig. Regelmatig prikken is echter een essentieel onderdeel van een goede controle van de bloedglucose. Het prikken moet daarom zó zacht zijn dat wat men voelt niet meer is dan enkel een lichte tinteling. Dankzij een unieke combinatie van verschillende eigenschappen kunnen de Accu-Chek prikkers deze doelstelling waarmaken. Eén van deze eigenschappen is de gepatenteerde technologie voor de geleiding van het lancet: Clixmotion. Clixmotion hanteert het principe van de dubbel geleide beweging van het lancet. Dit betekent dat zowel de voorwaartse als achterwaartse beweging van het lancet precies worden gecontroleerd, zonder trillingen. Deze gecontroleerde lancetbeweging is de sleutel tot een zachte prik. Het lancet penetreert de huid zeer snel en loodrecht, zonder zijwaartse bewegingen. Zo wordt onnodige beschadiging van de huid vermeden. inhoud: 1 pen + 6 lancetten

Gebruik van Accu-Chek FastClix Prikpen + Lancetten

Aanspannen en prikken met slechts één klik! Het is snel en eenvoudig gezien er minder stappen zijn.
€ 18,47
€ 17,55

Laatste reviews en ervaringen met Accu-chek fastclix prikpen + lancetten

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze en werkt supersnel en enorm accuraat. Je beschikt over 6 pennen per capsule, die je dus slechts om de minimaal 6 keer prikken moet vervangen. Enorme vooruitgang in vergelijking met het moeilijke en tijdrovende vervangen van enkelvoudige naalden.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Er zou een ACCEPTABLE PRIJS moeten zijn voor een systeem zonder herhaalde injecties om de bloedsuikerspiegel te testen (zie gratis), omdat de vingers op de lange termijn pijnlijk zijn en dit leidt tot sensibilisatieproblemen!
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Accu-chek FastClix prikpen en lancetten 1 + 6 stuks is handig en praktisch in gebruik. Het makkelijk op te bergen in de daarvoor beschikbaar etui. Zo kan je het makkelijk mee op reis nemen, wat een voordeel bied om op een eenvoudige, doeltreffende en zekere controle van de suikerspiegel, altijd en overal.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Accu-Chek FastClix Prikpen is perfect. Met één druk op de knop kan je in je vinger prikken. Extra losse naalden om te prikken heb je niet nodig omdat er bij de Prikpen de lancetten zijn.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is perfect, het product wordt zeer snel verzonden. Item in zeer goede staat. Veel goedkoper dan in een apotheek die duurder is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  in deze prikker kan je lancetten van 6 naaldjes in een koker gemakkelijk zetten. Met deze prikpen kan je met een eenvoudige handeling de naaldjes doordraaien om een nieuw naaldje te gebruiken. In het venstertje zie je hoeveel nieuwe naaldjes je nog over hebt, dus alles in één keer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De FastClix prikpen prikt pijnloos en snel .De prikdiepte is instelbaar ; iets wat ik persoonlijk heel erg prettig vind .Ook het vervangen van de lancetten is simpel en kost niet veel moeite.

Accu-Chek FastClix Prikpen + Lancetten kopen

Je kan Accu-Chek FastClix Prikpen + Lancetten van het merk Accu-Chek, geproduceerd door ROCHE DIAGNOSTICS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Glucosemeters