€ 7,55
€ 6,79
Bespaar 10% (€ 0,76)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Accu-Chek Multiclix Lancet

De lancetten Accu-Chek Multiclix van Roche zijn dunne lancetten met een diameter van slechts 0,3 mm (30g). Deze lancetten zorgen voor het zacht prikken met de prikpen Accu-Chek Multiclix.
De lancetten moeten steriel bewaard worden tot het prikken.

Met Accu-Chek Multiclix prikker kan u nagenoeg pijnloos een druppeltje bloed prikken. Het is gemakkelijk en veilig in gebruik.
 
Accu-Chek Multiclix beschikt over 6 gebruiksklare naaldjes in één houder. De gepatenteerde Clixmotion-technologie zorgt voor een veilige en nagenoeg pijnloze prik

Bloedsuikergehalte wordt meegegeven in mg/dl.

Indicatie

 • Geen aparte naalden container nodig; gebruikte houders gaan gewoon met het huisafval mee
 • Aantal resterende lancetten wordt weergegeven
 • Dankzij de gepatenteerde Clixmotion-technologie een veilige en nagenoeg pijnloze prik
 • Speciaal vormgegeven lancetten om zacht te kunnen prikken
 • Alleen te gebruiken met de MultiClix Prikpen
 • (Niet geschikt voor Fastclix en Softclix prikpennen)
 • Speciaal vormgegeven lancet om zacht te kunnen prikken
 • Dunne lancetten met een diameter van slechts 0,3 mm (30G)
 • 6 lancetten per lancethouder

Gebruik van Accu-Chek Multiclix Lancet

Voor een nieuw lancet , draait u de aanspanknoop in de richting van pijltje 1 tot u een klik hoort. Draai de knop vervolgens terug. Het aantal witte strepen op de aanspanknop geeft aan hoeveel lancetten er nog beschikbaar zijn.

Lancettenhouder plaatsen
Pak de dop bij de inkeping en trek hem af. Plaats de lancethouder in de Accu-Chek prikpen met de blauwe ring naar voren. Duw de houder aan tot u een klik hoort.Doe daarna de dop weer op de pen.
 
Lancettenhouder vervangen
Als het cijfer 1 in het venster verschijnt. is het laatste lancet in gebruik. vervang de houder nadat u het laatste lancet hebt gebruikt. verwijder hiervoor de dop en haalt de gebruikte houder uit de pen. een rode streep op de houder geeft aan det een lancethouder al is gebruikt. u kunt de gebruikte houder weggooien met het huishoudelijk afval

Ingrediënten Accu-Chek Multiclix Lancet

Technische gegevens van lancet: 
Diameter naald: 0,3 mm 
Siliconen coat: Neen 
Zonder latex: Ja 
Naaldpunt: 3 vlaksslijping voor precieze prik
Accu-Chek Multiclix Lancet 102 stuks
€ 7,55
€ 6,79
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Accu-chek multiclix lancet

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zoals veel eerder gebruikt, voldoet dit product aan mijn verwachtingen. Ik kan het dus iedereen aanbevelen. De firma Farmaline levert ook snel. Zeer tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het systeem werkt zeer prettig. Het is makkelijk om de houder met naalden te vervangen. Het is ook veilig je kan je niet per ongeluk prikken met oude naalden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de multiclix lancetten zijn veilig , handig en pijnloos te gebruiken. De prijs van deze lancetten is prima in vergelijk met anderen.Wat ik vooral belangrijk vind is, dat niemand zich aan de naalden kan prikken , die zitten altijd veilig in het kokertje opgeborgen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  ingewikkeld en eigenlijk zoals alles wat Frans is niet degelijk en comfortabel. Ik had beter toen ter tijd een ander merk meter gekocht niet zo ingewikkeld en duidelijker en handiger in gebruik, zowel voor lancetten als andere componenten

Accu-Chek Multiclix Lancet kopen

Je kan Accu-Chek Multiclix Lancet van het merk Accu-Chek, geproduceerd door ROCHE DIAGNOSTICS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter