Accu-Chek Multiclix Lancet 102 Stuks

€ 7,55
€ 6,80
Bespaar 10% (€ 0,75)
Op voorraad

Omschrijving van Accu-Chek Multiclix Lancet

Accu-Chek Multiclix Lancettenvoor Accu-Chek Multiclix toestel.

Bloedsuikergehalte wordt meegegeven in mg/dl.

Technische gegevens van lancet:
Diameter naald: 0,3 mm
Siliconen coat: Neen
Zonder latex: Ja
Naaldpunt: 3 vlaksslijping voor precieze prik

Gebruik van Accu-Chek Multiclix Lancet

Voor een nieuw lancet , draait u de aanspanknop in de richting van pijltje 1 tot u een klik hoort. Draai de knop vervolgens terug. Het aantal witte strepen op de aanspanknop geeft aan hoeveel lancetten er nog beschikbaar zijn.
Accu-Chek Multiclix Lancet 102 Stuks
€ 7,55
€ 6,80

Laatste reviews en ervaringen met Accu-chek multiclix lancet

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zoals veel eerder gebruikt, voldoet dit product aan mijn verwachtingen. Ik kan het dus iedereen aanbevelen. De firma Farmaline levert ook snel. Zeer tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het systeem werkt zeer prettig. Het is makkelijk om de houder met naalden te vervangen. Het is ook veilig je kan je niet per ongeluk prikken met oude naalden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de multiclix lancetten zijn veilig , handig en pijnloos te gebruiken. De prijs van deze lancetten is prima in vergelijk met anderen.Wat ik vooral belangrijk vind is, dat niemand zich aan de naalden kan prikken , die zitten altijd veilig in het kokertje opgeborgen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  ingewikkeld en eigenlijk zoals alles wat Frans is niet degelijk en comfortabel. Ik had beter toen ter tijd een ander merk meter gekocht niet zo ingewikkeld en duidelijker en handiger in gebruik, zowel voor lancetten als andere componenten

Accu-Chek Multiclix Lancet kopen

Je kan Accu-Chek Multiclix Lancet van het merk Accu-Chek, geproduceerd door ROCHE DIAGNOSTICS, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter