€ 25,47
€ 22,92
Bespaar 10% (€ 2,55)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Accu-Chek Safe T-pro plus lancetten

Accu-Chek Safe-T-Pro-Plus eenmalige lancet. Geleverd in een verpakking met 200 stuks steriele lancetten. Uniek mechanisme: geen kans op kruisbesmetting en instelbaar in 3 prikdiepten.

Gebruik van Accu-Chek Safe T-pro plus lancetten

3 instelbare prikdieptes voor een grotere flexibiliteit en meer comfort voor uw patiënt. Het gewenste bloedvolume wordt gemakkelijk bekomen. De huid wordt zeer snel doorprikt (in 3 milliseconden) waardoor ze geen beschadiging oploopt. Het drievlaks geslepen naaldpunt zorgt voor een optimale huidpenetratie en garandeert een nagenoeg pijnloze prik.
€ 25,47
€ 22,92

Laatste reviews en ervaringen met Accu-Chek Safe T-pro plus lancetten

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Overzichtelijke site met zoekfunctie, producten dan ook snel gevonden. Prima afhandeling en nette en snelle verzending. Artikelen in goede staat ontvangen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Super handig en veilig te gebruiken. Geen gevaar meer van prikken of verwisselen. Snelle levering. Zeer tevreden over deze bestelling en de werkwijze van de leverancier.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  een uitstekend product, het wordt niet meer vergoed door Verzekeraars, dus heb ik het zelf gekocht, wat zij voor schrijven is zo ingewikkeld, een schandelijke zaak van die verzekeraars, Amersfoortse.

  Was deze beoordeling nuttig?

Accu-Chek Safe T-pro plus lancetten kopen

Je kan Accu-Chek Safe T-pro plus lancetten van het merk Accu-Chek, geproduceerd door ROCHE DIAGNOSTICS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten