€ 25,47
€ 22,92
Bespaar 10% (€ 2,55)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Accu-Chek Safe T-pro plus lancetten

Accu-Chek Safe-T-Pro-Plus eenmalige lancet. Geleverd in een verpakking met 200 stuks steriele lancetten. Uniek mechanisme: geen kans op kruisbesmetting en instelbaar in 3 prikdiepten.

Gebruik van Accu-Chek Safe T-pro plus lancetten

3 instelbare prikdieptes voor een grotere flexibiliteit en meer comfort voor uw patiënt. Het gewenste bloedvolume wordt gemakkelijk bekomen. De huid wordt zeer snel doorprikt (in 3 milliseconden) waardoor ze geen beschadiging oploopt. Het drievlaks geslepen naaldpunt zorgt voor een optimale huidpenetratie en garandeert een nagenoeg pijnloze prik.
€ 25,47
€ 22,92

Laatste reviews en ervaringen met Accu-chek safe t-pro plus lancetten

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Overzichtelijke site met zoekfunctie, producten dan ook snel gevonden. Prima afhandeling en nette en snelle verzending. Artikelen in goede staat ontvangen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super handig en veilig te gebruiken. Geen gevaar meer van prikken of verwisselen. Snelle levering. Zeer tevreden over deze bestelling en de werkwijze van de leverancier.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een uitstekend product, het wordt niet meer vergoed door Verzekeraars, dus heb ik het zelf gekocht, wat zij voor schrijven is zo ingewikkeld, een schandelijke zaak van die verzekeraars, Amersfoortse.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze steriele wegwerp naalden , zijn erg praktisch, de instelbaarheid van de prikdiepte heeft mijn voorkeur!dus ook bij kinderen goed te gebruiken, de kleur paars heeft iets vrolijk voor de kinderen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De lancetten zijn super makkelijk in gebruik. Prikdiepte in 3 standen met een simpele beweging in te stellen. De distributieberpakking met klep is uiterst praktisch, bij veelvuldig gebruik. Levering goed en snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tevreden over de teststrips snel geleverd en correct ook de prijs vergleken met apotheek bij ons, scheelt veel geld we blijven zeker klant bij farmaline

Accu-Chek Safe T-pro plus lancetten kopen

Je kan Accu-Chek Safe T-pro plus lancetten van het merk Accu-Chek, geproduceerd door ROCHE DIAGNOSTICS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten