Accutrend Plus System Toestel Ref 5050472171 1 stuk

Accutrend  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 129,46
€ 122,99
Bespaar 5% (€ 6,47)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Accutrend Plus System Toestel Ref 5050472171

Accutrend Plus: precies en onmiddellijk

Het Accutrend Plus systeem is een flexibel, handbediend point of care-instrument voor de belangrijkste risicofactoren voor cardiovasculaire aandoeningen (CVD) en lactaat. Gemakkelijke en snelle detectie van cholesterol, glucose en triglyceriden en de bepaling van lactaat in het bloed uit capillair bloed.

Eenvoudige monitoring, snelle resultaten
De Accutrend Plus-meter wordt gebruikt voor de kwantitatieve bepaling van vier bloedparameters: glucose, cholesterol, triglyceride en lactaat. De reflectiefotometrische bepaling wordt uitgevoerd met verschillende teststrips, die ieder specifiek zijn voor een van deze bloedparameters. Raadpleeg de bijsluiter van de betreffende verpakking teststrips voor uitvoerige informatie over iedere test.

!!! OPGELET: dit toestel meet enkel in mg/dl !!!

Indicatie

Voor de bepaling van glucose, de bloedlipiden cholesterol en triglyceriden en voor de bepaling van lactaat met de bijbehorende Accutrend teststroken.

Gebruik van Accutrend Plus System Toestel Ref 5050472171

  • Stap 1: Zet het apparaat aan en voer een testrip in. Een knipperende pijl op het scherm duidt aan dat u het apparaat moet openen om het bloedmonster aan te brengen.
  • Stap 2: Via de prikker verzamelt u capillair bloed dat u rechstreeks op de strip aanbrengt (u kunt het bloed ook buiten het apparaat op de teststrip aanbrengen en vervolgens de strip opnieuw in het apparaat invoeren).
  • Stap 3: Sluit het apparaat en wacht op de resultaten. Zodra de meting volledig is uitgevoerd, verschijnen de waarden op het scherm. De hoge en lage piekwaarden worden specifiek aangeduid.

Ingrediënten Accutrend Plus System Toestel Ref 5050472171

Inhoud:
  • 1 Accutrend Plus apparaat
  • batterijen
  • gebruiksaanwijzing
Geschikt voor zelfcontrole

Voor de meting heeft u de volgende teststrips nodig:

Lactaat
Cholesterol
Triglyceride
Glucose: zijn enkel via Nederland verkrijgbaar
€ 129,46
€ 122,99

Accutrend Plus System Toestel Ref 5050472171 kopen

Je kan Accutrend Plus System Toestel Ref 5050472171 van het merk Accutrend , geproduceerd door ROCHE DIAGNOSTICS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten > Cholesteroltesten