€ 59,00
€ 53,10
Bespaar 10% (€ 5,90)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Actico Silk Compressiekous L 26910

Op de fase afgestemde compressie met zijde-effect: het tweedelige praktische kant-en-klaarverbandsysteem Actico silk bevordert de genezing. Het is de volgende stap na de behandeling met korterekzwachtelsysteem Rosidal sys, dat gebruikt wordt voor de initiële behandeling in de oedeemfase. Als kant-en-klaar compressieverband na reductie van het oedeem dient Actico silk als voor de hand liggende vervolgbehandeling tot aan de genezing van de ulcer. Gebruik van het kant-en-klaarverband wordt aanbevolen wanneer geen indrukbaar oedeem (pitting) aanwezig is of zodra tussen twee wisselingen van het compressieverband geen duidelijke volumeafname van het onderbeen meer wordt geconstateerd.
 
Zijdeachtige eigenschappen
De ingebreide zijdeachtige nylon microvezels maken het kant-en-klaarverband tot wat het is: een aangenaam te dragen kous met zijde-effect. De kousen glijden daarmee bij het aan- en uittrekken gemakkelijk en comfortabel over elkaar. Ze zijn huidvriendelijk en laten zich aanpassen aan de desbetreffende anatomische omstandigheden, waardoor een hoge mate van verzorgingsprecisie wordt bereikt.
En zo werkt het: een witte onderkous wordt direct over de wondbedekking getrokken en bouwt met 10 mmHg voldoende druk op voor de nacht. Overdag wordt een tweede, zandkleurige kous met 30 mmHg over de witte onderkous getrokken. Vooral bij het lopen creëert Actico silk een hoge werkdruk, die in de acute fase noodzakelijk is.
 
Betrouwbare begeleider – dag en nacht
Actico silk behandelt doorlopend, dag en nacht, met aangenaam lage rustdruk – de witte onderkous blijft daarbij 24 uur per dag aan het been. Zo zijn een gelijkblijvende, correcte zit van het verband, en daarmee een hoge mate van therapiezekerheid, gewaarborgd. Actico silk compressieproducten zijn bovendien wasbaar en daardoor economisch en kosteneffectief in het gebruik.

tweelagige compressiekous (rond de enkel ca. 40 mmHg)
onderkous:
wit
gesloten voorvoet
ca. 10 mmHg
overkous:
zandkleurig
open voorvoet
ca. 25-35 mmHg
eenvoudig aan- en uittrekken zonder hulp
aangenaam draagcomfort
voor hoge esthetische eisen

Enkel 22,5 - 29cm
Kuit 35 - 43cm

Indicatie

Kant-en-klaar compressieverband
voor de behandeling van ulcus cruris venosum na oedeemreductie
ter preventie van recidive van chronische veneuze ulcers
veelzijdig toepasbaar als compressiekous (klasse II-III)

Ingrediënten Actico Silk Compressiekous L 26910

Set bestaande uit: 2x witte onderkousen van 90% polyamide, 10% elastaan en 1x huidkleurige overkous van 65% polyamide en 35% elastaan.

Waarschuwing

Onderkous wasbaar bij 60° C
Overkous wasbaar bij 40° C
Actico Silk Compressiekous L 26910 1 stuk
€ 59,00
€ 53,10
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Actico silk compressiekous l 26910

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helaas nodig , maar dan heb je aan dit product wel de beste. De pasvorm blijft ook na wasbeurten goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben door een dermatoloog met dit product in aanraking gekomen. Daarom was ik bekend met dit product en het voldoet aan mijn wensen. De elastische kous is makkelijk aan te brengen.

Actico Silk Compressiekous L 26910 kopen

Je kan Actico Silk Compressiekous L 26910 van het merk Lohmann & Rauscher, geproduceerd door LOHMANN & RAUSCHER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware Benen > Steunkousen
EHBO & Thuiszorg > Verbanden
EHBO & Thuiszorg > Steunkousen
50+ > Aambeien & Zware Benen > Steunkousen