€ 50,95
€ 37,19
Bespaar 27% (€ 13,76)
Promotie 27% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest

In elke cyclus zijn er slechts enkele dagen waarop een vrouw vruchtbaar is. Als je dus zwanger probeert te worden, is het erg belangrijk dat je op deze dagen seks hebt. De Clearblue Digital Ovulatietest met dubbele hormoonindicator is de eerste en enige test die tijdens elke cyclus meestal vier vruchtbare dagen vaststelt. Deze spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op die de dagen identificeren met hoge EN piekvruchtbaarheid, zodat je kunt plannen en meer kans hebt om zwanger te worden.

Identificeert meestal vier vruchtbare dagen
Door meer vruchtbare dagen te identificeren vóór de ovulatie dan welke andere ovulatietest ook, heb je een grotere kans om zwanger te worden en kun je vooruit plannen om fijne momenten met je partner te beleven.

Spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op
Het is de enige ovulatietest die niet alleen luteïniserend hormoon, maar ook oestrogeen nauwkeurig opspoort om een langere vruchtbaarheidsperiode te bepalen.

Slimme technologie en duidelijke digitale resultaten
Dankzij het unieke algoritme past de test zich aan je persoonlijke hormonenprofiel aan, zodat je je vruchtbare dagen niet mist. Het duidelijke digitale scherm geeft je een lachend Clearblue-gezichtje wanneer je beste dagen om zwanger te worden, zijn gevonden, zodat je weet dat je lichaam klaar is.

Ruim 99% nauwkeurig
Meer dan 99% nauwkeurig in het detecteren van de LH-toename1

Het enige merk met een herbruikbare lezer
Als je nog ovulatieteststaafjes overhebt na het detecteren van je eerste LH-toename, kun je deze met dezelfde testhouder gebruiken om je vruchtbare dagen voor de volgende cyclus te identificeren, als je nog niet zwanger bent.

Gebruik van Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest

Plaats het teststaafje in de houder en houd de absorberende teststrip vervolgens 3 seconden lang omlaag in uw urinestraal. Binnen 5 minuten worden onmiskenbaar duidelijke digitale resultaten weergegeven.
€ 50,95
€ 37,19

Laatste reviews en ervaringen met Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  6 van 6 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Duur, maar fantastisch voor de onzekere vrouw :-)

  Als je twijfelt aan alle andere ovulatietesten, dan is dit eindelijk de duidelijkheid die je zoekt! Ik vind het bij andere merken soms lastig om te beoordelen of de test positief is of niet. Bij deze digitale test is er geen twijfel mogelijk. Hij detecteert mijn vruchtbare dagen (4dagen) en mijn piek (dan blijft de smiley staan en knippert ie dus niet meer). Enige nadeel is de prijs. Het is best duur als je moeite hebt met verwekken en dit maandelijks dient aan te kopen.. maar voor mij het geld waard, ik voel mij er een stuk zekerder door, waardoor ik, merk ik, minder stress heb rond het zwanger-worden en dit, denk ik, op termijn alleen maar positief kan zijn voor een potentiële bevruchting/innesteling/zwangerschap.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Goed product

  Zeer goed product, gemakkelijk te gebruiken en overzichtelijk. Het enige nadeel is dat het vrij duur is. Meestal is er één doos per cyclus nodig. Blijkbaar wordt er niet geaarzeld. Ik raad het aan voor iedereen die moeite heeft met het verwekken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  1/5
  7 van 8 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Ovulatietest

  De test geeft bij mij geen smilie aan, na wat zoeken op Google blijkt dit bij meerdere vrouwen het geval te zijn... Jammer van de dure aankoop!

  Was deze beoordeling nuttig?

Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest kopen

Je kan Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest van het merk Clearblue , geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Testen > Ovulatietesten
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten > Ovulatietesten