€ 50,95
€ 29,55
Bespaar 42% (€ 21,40)
Promotie -42% korting geldig t.e.m. 31/03/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest

In elke cyclus zijn er slechts enkele dagen waarop een vrouw vruchtbaar is. Als je dus zwanger probeert te worden, is het erg belangrijk dat je op deze dagen seks hebt. De Clearblue Digital Ovulatietest met dubbele hormoonindicator is de eerste en enige test die tijdens elke cyclus meestal vier vruchtbare dagen vaststelt. Deze spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op die de dagen identificeren met hoge EN piekvruchtbaarheid, zodat je kunt plannen en meer kans hebt om zwanger te worden.

Identificeert meestal vier vruchtbare dagen
Door meer vruchtbare dagen te identificeren vóór de ovulatie dan welke andere ovulatietest ook, heb je een grotere kans om zwanger te worden en kun je vooruit plannen om fijne momenten met je partner te beleven.

Spoort twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen op
Het is de enige ovulatietest die niet alleen luteïniserend hormoon, maar ook oestrogeen nauwkeurig opspoort om een langere vruchtbaarheidsperiode te bepalen.

Slimme technologie en duidelijke digitale resultaten
Dankzij het unieke algoritme past de test zich aan je persoonlijke hormonenprofiel aan, zodat je je vruchtbare dagen niet mist. Het duidelijke digitale scherm geeft je een lachend Clearblue-gezichtje wanneer je beste dagen om zwanger te worden, zijn gevonden, zodat je weet dat je lichaam klaar is.

Ruim 99% nauwkeurig
Meer dan 99% nauwkeurig in het detecteren van de LH-toename1

Het enige merk met een herbruikbare lezer
Als je nog ovulatieteststaafjes overhebt na het detecteren van je eerste LH-toename, kun je deze met dezelfde testhouder gebruiken om je vruchtbare dagen voor de volgende cyclus te identificeren, als je nog niet zwanger bent.

Gebruik van Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest

Plaats het teststaafje in de houder en houd de absorberende teststrip vervolgens 3 seconden lang omlaag in uw urinestraal. Binnen 5 minuten worden onmiskenbaar duidelijke digitale resultaten weergegeven.
€ 50,95
€ 29,55

Laatste reviews en ervaringen met Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Deze test is heel handig in gebruik! Staafje 3 seconden in de urinestraal, na 30 seconden bevestigt de test dat hij werkt en na 5 minuten heb je je resultaat, digitaal weergegeven. Geen geknoei met het interpreteren van moeilijk zichtbare lijntjes!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Deze test is zeer eenvoudig te gebruiken. Het resultaat is heel duidelijk, veel meer dan een traditionele test. Het is belangrijk om te beginnen op de in de gebruiksaanwijzing aangegeven datum (berekend op basis van de cyclustijd) om het instrument correct te kalibreren.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  De zeer effectieve test. De beste op de markt. Het detecteert twee hormonen die de ovulatie beïnvloeden. Een nadeel is de prijs die veel te hoog is voor dit soort producten........

  Was deze beoordeling nuttig?

Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest kopen

Je kan Clearblue Advanced Digitale Ovulatietest van het merk Clearblue, geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Mama & Baby of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Testen > Ovulatietesten
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten > Ovulatietesten