Alline Procap Nieuwe Formule 30 capsules

€ 19,90
€ 15,92
Bespaar 20% (€ 3,98)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Alline Procap Nieuwe Formule

Alline Procap capsules bevatten wateroplosbare keratine alsook een associatie van tien vitaminen en drie mineralen, een complete vitaliteitscocktail voor het haar.
Haargroei en haarverlies zijn normale verschijnselen die elkaar compenseren. Dit evenwicht is seizoensgebonden of door andere factoren zoals stress, vermoeidheid, emoties, menopause, een bevalling, het dagelijks gebruik van haarproducten en haardroger, enz…beïnvloed.

Natuurlijke, wateroplosbare keratine: een wereldwijde capillaire innovatie.
Keratine is een eiwit dat bestaat uit 18 verschillende aminozuren. Het is het hoofdbestanddeel van het haar (95%) waaraan het structuur en kracht bezorgt. Als een optimale toevoer van deze 18 aminozuren niet beschikbaar is, kan keratine niet langer worden aangemaakt, waardoor het structurele element van het haar ontbreekt.

De keratine gekozen voor Alline Procap is van natuurlijke oorsprong. Dankzij het exclusieve productieproces van deze keratine wordt de volledige samenstelling van de aminozuren behouden en wordt de keratine wateroplosbaar gemaakt. Dit zorgt voor een optimale opname door het lichaam. Keratine voedt de haren, waardoor ze hun schoonheid en kracht behouden. Daarnaast is keratine ook essentieel om sterke en gezonde nagels te behouden.

Rol van vitaminen
 • ß-caroteen, een voorloper van vitamine A, en vitamine B2 dragen bij tot een goed metabolisme van ijzer. 
 • Vitamine A speelt ook een rol in het proces van celspecialisatie, een belangrijke fase van de haarcyclus. 
 • Vitamine C verhoogt de ijzeropname. Vitamines B2, C en E dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. 
 • Vitamine B6 draagt bij tot de cysteïnesynthese. Samen met vitamine B9 draagt vitamine B6 bij tot het regelmatig metabolisme van homocysteïne. 
 • Vitamine B8 draagt bij tot de instandhouding van gezonde haren. 
 • Vitamine B9 draagt bij tot de aminozuursynthese en speelt een rol in het celdelingsproces, een andere belangrijke fase van de haarcyclus. 

Rol van mineralen
 • Zink draagt bij tot een normaal metabolisme van vitamine A, tot een correcte eiwitsynthese, tot bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en tot de instandhouding van gezonde haren en nagels. 
 • Zink speelt samen met ijzer ook een rol in het celdelingsproces, een belangrijke fase van de haarcyclus. 
 • Ijzer draagt bij tot het zuurstoftransport in het lichaam. Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar. Het helpt ook bij het ijzertransport in het lichaam en bij bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.
Haren zijn een weerspiegeling van het interne voedingsevenwicht. Voor het behoud van een gezonde en sterke haardos is een voldoende inname aan vitaminen en mineralen essentieel. De haren kunnen lijden bij gebrek aan één van deze elementen. Alline Procap biedt een totale oplossing.

Indicatie

Voedingssupplement dat de haargroei stimuleert en nagels versterkt.

Waarschuwing

 • Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, dienen eerst contact op te nemen met hun arts alvorens voedingssupplementen in te nemen. 
 • Buiten het bereik van jonge kinderen houden, bewaren bij kamertemperatuur, op een droge en verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking. 
 • Houdbaarheid: zie vervaldatum op de verpakking: EXP: maand / jaar
Alline Procap Nieuwe Formule 30 capsules
€ 19,90
€ 15,92

Laatste reviews en ervaringen met Alline procap nieuwe formule

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een kuurtje Alline een paar keer per jaar houdt de haren gezond. Er is toch een duidelijk verschil bij inname van dewe tabletten. Ik raad dit zeker aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden. In de namiddag besteld en de volgende dag reeds geleverd. Ook goede prijs. Had dit eerder bij locale apotheek gekocht maar duurder in prijs.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het heeft wat geduurd vooraleer ik resultaat zag, maar vanaf de tweede doos zie ik toch beterschap in mijn haargroei, ik ga nog een tijdje door om het product te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is een goed product haaruitval te beperken na een paar weken zie je duidelijk een verschil in de haargroei nieuwe haartjes komen erbij en je haarvolume wordt iets dikker misschien meer resultaat na langer tijd gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alline is voor mij bekend en werkt goed (na enkele maanden) tegen haaruitval en zorgt voor gezondere haren. Ik zie echter niet wat er aan de formule nieuw is...

Alline Procap Nieuwe Formule kopen

Je kan Alline Procap Nieuwe Formule van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen