Altisa Lipocontrol Complex 375 ml

Altisa 
0 Reviews
 Schrijf een review
€ 14,65
€ 13,92
(€ 37,12 / l)
Bespaar 5% (€ 0,73)
Product uit handel

Omschrijving van Altisa Lipocontrol Complex

De sojalecithine in Lipcontrol is gewaarborgd van niet-genetisch gemanipuleerde planten. Lecithine, hoofdzakelijk bestaande uit fosfatidylcholine, maar ook uit inositol, heeft een vetoplossend effect op slechte vetten. Lecithine zorgt voor de dispersie en het in oplossing blijven van cholesterol en andere vetten in een waterig milieu, en voor hun verwijdering uit het lichaam. Het risico van opbouw van vetafzettingen wordt alzo verkleind. Daarenboven heeft lecithine, in Lipocontrol geassocieerd met vitamine B12 en foliumzuur (B9), voedingsstoffen voor de hersenen, een gunstige invloed op het behoud van een gezond celmembraam opgebouwd uit voornamelijk fosfolipiden (waarvan lecithine het belangrijkste is). De natuurlijke vitamine E en het groene-thee extract zijn natuurlijke antioxidanten. Het synergisme van de actieve bestandelen waarborgt de opmerkelijke werking van dit voedingssupplement.

Gebruik van Altisa Lipocontrol Complex

Indien niet anders voorgeschreven, dagelijks 1 maatbeker (15ml) innemen. Goed schudden voor gebruik. Best innemen na de maaltijden. Niet gebruiken tegen medisch in. Een eventuele troebelheid is natuurlijk, en verandert niets aan de hoge kwaliteit van dit product.

Ingrediënten Altisa Lipocontrol Complex

lecithine
suiker
glucosesiroop
extr. groene thee
d-alpha tocopherol
foliumzuur
vit B12
natuurlijk aromastof: walnoot & vanille
bewaarmiddel
methyl & propyl
ester van p-hydroxy benzoëzuur van plantaardige oorsprong
zwarte kerseboombast
framboos
anijs
chinese kaneelbast
Altisa Lipocontrol Complex 375 ml
€ 14,65
€ 13,92
(€ 37,12 / l)
Product uit handel

Altisa Lipocontrol Complex kopen

Je kan Altisa Lipocontrol Complex van het merk Altisa, geproduceerd door DIEXIMPORT, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Combinatiepreparaten
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor de geriatrie