Altisa Rode Gist Rijst Advanced + Q10 50mg 90 tabletten

€ 30,50
€ 27,45
Bespaar 10% (€ 3,05)
Product niet verkrijgbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Altisa Rode Gist Rijst Advanced + Q10 50mg

Bron van: 

Monacoline K
Monacoline K uit rode gefermenteerde rijst draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed, dit bij een dagelijkse inname van 10mg monacoline K uit rode gefermenteerde rijst (1 tablet)

Coenzym Q10
Omdat de monacolines soms het CoQ10-niveau in het lichaam kunnen doen dalen bevat onze formule extra natuurlijke CoQ10 van de hoogste kwaliteit om mogelijke tekorten ervan te compenseren.

Gebruik van Altisa Rode Gist Rijst Advanced + Q10 50mg

Aanbevolen dagelijkse portie: 1/2 - 1 tablet

Ingrediënten Altisa Rode Gist Rijst Advanced + Q10 50mg

Samenstelling per tablet 
Rode gist rijst extract (rijst Oryza sativa gefermenteerd met de rode gist Monascus purpureus) 333,30 mg
Coenzyme Q10 (ubiquinone/ubidecarenone) 100% trans-isomeer (bio-identiek) 50,00 mg

Waarschuwing

Niet te gebruiken in de volgende gevallen: tijdens de zwangerschaps- of lactatieperiode; bij lever- of spier (hart) stoornissen; bij gelijktijdig gebruik van cholesterolverlagende geneesmiddelen (zeker deze die een interactie kunnen hebben met statines zoals van de familie van de fibraten); bij een behandeling met of bij een intolerantie voor statines; onder de leeftijd van 18 jaar, boven de leeftijd van 70 jaar; Rode Gist Rijst niet gebruiken met pompelmoes

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 30,50
€ 27,45
Product niet verkrijgbaar

Altisa Rode Gist Rijst Advanced + Q10 50mg kopen

Je kan Altisa Rode Gist Rijst Advanced + Q10 50mg van het merk Altisa , geproduceerd door DIEXIMPORT , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol