Amanprana Extra Virgin Kokosolie 325 ml

€ 10,95
€ 9,86
(€ 30,34 / l)
Bespaar 10% (€ 1,09)

Gebruik van Amanprana Extra Virgin Kokosolie

Smeerbaar op kamertemperatuur, vloeibaar vanaf 20-30°C.

Ingrediënten Amanprana Extra Virgin Kokosolie

100% extra vierge BIO° kokosnootolie.

Voedingswaarde 100g:
3568Joules, 858cal, olie 100g (waarvan: verzadigd 92,1% (MCT 60%), mono-onverzadigd 6,4%, meerv. onverzad. 1,5%), eiwitten 0g, koolhydraten 0g, suikers 0g, vezels 0g, natrium 0g.
Amanprana Extra Virgin Kokosolie 325 ml
€ 10,95
€ 9,86
(€ 30,34 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Amanprana extra virgin kokosolie

Schrijf een review
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  We gebruiken de kokosolie vooral om te koken. De kokossmaak werkt niet echt door op de gerechten, maar geeft integendeel een bijkomende discrete smaakdimensie. Wel relatief duur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Jammer van de kleine verpakking want in een groot gezin in deze pot er vlug door. Bestaat ook in 1600 ml. Deze heeft een aangename smaak en is al jaren mijn favoriet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor de huid van gezicht, armen en benen ook voor droog haar en je kan er ook nog eens mee bakken. Een echt goed product dat zeker aan te raden is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zéér goede kwaliteit kokosolie, zoniet dé beste! Fair traden en biologisch, wel behoorlijk aan de prijs, maar is het zeker waard. Lekkere smaak en geur, gemakkelijk te gebruiken bij bewaring op kamertemperatuur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  sedert enkele maanden zijn wij echte pro's van Extra Virgin Kokosolie. Te gebruiken in de keuken of voor cosmetica :-) dus ok voor de stoofpot, scrup of hydratatie na het bad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Amanprana Extra Virgin kokosolie is zijn geld zeker waard, het bevat een Top kokosgeur en is super smakelijk om mee te bakken en groente mee te koken. De smaak is voortreffelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze kokosolie gekocht omwille van de vele gezonde eigenschappen ervan. Je kan ze voor vanalles gebruiken, maar ik gebruik ze vooral op brood of gewoon om een lepel van te eten omdat het zo gezond is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste extra virgin kokosolie die ik ooit heb gebruikt en een onvergelijkbare geur. En een onklopbare prijs! Ik raad het aan voor de huid, haren en om mee te koken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Amanprana Extra Virgin Kokosolie gebruik ik om mijn hoofdhuid in te smeren voordat ik mijn haar ga wassen. Ik heb veel schilfering en jeuk op mijn hoofdhuid De extra Virgin Kokosolie smeer ik ook op mijn brood.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb deze olie in eerste instantie gekocht om zelf deo te maken (samen met Sjankara Salie Essentiele Olie van deze site en nog baking soda - bicarbonaat)Maar ik gebruik de olie ondertussen ook voor meerdere dingen. Ideaal om make up (oliebasis) zacht te verwijderen, tegen vermoeide ogen, geïriteerde schrale huid, ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij vinden deze kokosolie zeer lekker. Ik bak zelf brood en doe van deze olie in het brood en dat geeft een lekkere smaak aan het brood. Ook gebruiken wij het als broodbeleg en dat is super lekker. Hij is wel duur maar ga het toch blijven gebruiken omdat het gezond en lekker is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  amanprana extra virgin kokosolie is heel gezond voor braden en bakken en voor op de boterham. zijn geen slechte vetten. Is ook heel goed voor op de huid en de haren.werkt antibacterieel voor wonden enz.

Amanprana Extra Virgin Kokosolie kopen

Je kan Amanprana Extra Virgin Kokosolie van het merk Amanprana, geproduceerd door NOBLE-HOUSE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding