Anabox Pillendoos 7 in 1 NL/FR 1 stuk

€ 9,96
€ 8,96
Bespaar 10% (€ 1,00)

Omschrijving van Anabox Pillendoos 7 in 1 NL/FR

Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Het kiezen van de kleur is niet mogelijk.
Anabox Pillendoos 7 in 1 NL/FR 1 stuk
€ 9,96
€ 8,96

Laatste reviews en ervaringen met Anabox pillendoos 7 in 1 nl/fr

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig in gebruik, gemakkelijk hanteerbaar, het doosje heeft een leuke kleur. Ik heb er trouwens 4 aangekocht, jammer genoeg geen 4 verschillende kleuren.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De prijs ligt redelijk hoog ; het doosje is moeilijk te openen. zou het niet meer kopen. Wel praktisch dat het een doosje voor zeven dagen is. wel gebruiksvriendelijk op dat vlak.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De Anabox pillendoos is tamelijk moeilijk te openen. Wat me bovendien ook stoort, is dat ik een Nederlandstalige versie besteld had en er een kreeg toegestuurd in beide landstalen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer praktische doos om je dagelijkse medicatie direct bij de hand te hebben. Eenmaal gevuld ben je een week op je gemak en vergeet je nooit je pillen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Pillendoos voldoet prima, echter de afbeelding is erg misleidend. Misschien handig om duidelijk te vemelden dat je 1 doosje ontvangt in plaats de afgebeelde 4 doosjes. Verder prima kwaliteit !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt een heel praktische pillendoos, zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Bij verdeling over de week, meteen duidelijk of er voor de week daarna nog genoeg voorraad is.

Anabox Pillendoos 7 in 1 NL/FR kopen

Je kan Anabox Pillendoos 7 in 1 NL/FR van het merk Anabox, geproduceerd door FAGRON , bestellen in Nederland bij FARMALINE