€ 39,97
€ 34,77
(€ 34,77 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 5,20)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Andina

Andina is het totale ontkleuringsmiddel, dat donker donshaar snel en efficiënt blondeert, zodat het niet langer afsteekt tegen de kleur van de huid.

Indicatie

Ontkleuringscrème.

Voor donshaar van gezicht, armen, benen, wenkbrauwen en lichaam.

Gebruik van Andina

Het deel van het lichaam waarop zich het te ontkleuren donshaar bevindt wassen met water en zeep en vervolgens afdrogen. Op het mengplaatje een maatje poeder vermengen met 2 maatjes crème, tot u een homogene massa krijgt.

Het mengsel aanbrengen met de spatel waarbij u het donshaar volledig bedekt. 10 tot 15 minuten laten inwerken. De crème verwijderen. SPOELEN MET WATER. (indien u niet tevreden bent over de ontkleuring, het mengsel gedurende 5 minuten opnieuw aanbrengen). UW DONSHAAR WORDT ONZICHTBAAR FIJN TEGEN DE SATIJNGLANS VAN DE HUID.

Na elk gebruik het potje en de tube zorgvuldig sluiten. De spatel voor, tijdens en na het gebruik afspoelen. Het aangemaakte mengsel nooit opnieuw in het potje of de tube doen.

Ingrediënten Andina

 • Aqua
 • Ammonium bicarbonate
 • Glyceryl stearate
 • Hydrogen peroxide
 • Stearyl stearate
 • Paraffinum liquidum
 • Propylene glycol
 • Cetearyl alcohol
 • Stearamidopropyl dimethylamine
 • Silica
 • Phosphoric acid.

Waarschuwing

Indien uw huid erg gevoelig blijkt voor het ontkleurende mengsel, haal het dan weg met de spatel, was de behandelde zone met koud water en droog af. Verhoog het aandeel van de crème in het mengsel en breng opnieuw aan. Blijft uw huid gevoelig, verwijder het product dan met de spatel en was de huid opnieuw met koud water. Wacht tot de volgende dag en breng Andina opnieuw aan. Vermijd  alle contact met de slijmvliezen en ogen.

De Andina ontkleuringscreme nooit aanbrengen na een warm bad, aangezien het openzetten van de poriën de huid bijzonder gevoelig maakt.
€ 39,97
€ 34,77
(€ 34,77 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Andina

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Effectief

  aaah, de snor... Ik hou er niet van om te harsen omdat ik de hergroei moeilijk vind om mee om te gaan. Dit product is zeer effectief voor het blonderen van het haar, je moet de juiste verhouding vinden om jezelf niet te verbranden, maar het moet toch effectief zijn (als je te weinig poeder gebruikt kan je opnieuw beginnen...). Gaat heel lang mee, dus waar voor je geld.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Degelijk product

  Werkt goed. Irriteert matig tot niet. Goede resultaten. Vraagt een kwartier geduld en je kan er weer tegen voor ongeveer 14 dagen. Ik koop de grotere pot omdat deze goedkoper is dan de kleinere en de creme blijft voldoende lang zijn smeerbare structuur behouden om hier geen spijt van te hebben. En klein nadeel aan dit product is het spateltje en het plastieken "onderzettertje" waar je het product in hoort te mengen. Dit is niet handig. De vorige versie van dit product gaf een handig mengkaartje en een handig lepeltje mee om te mengen en aan te brengen. Dit was veel handiger. Het nieuwe systeem vind ik niet goed om te mensen en aan te brengen. Ik heb dan ook het oude bordje en spateltje gehouden en gebruik dit nog steeds. Het potje met poeder sluit heel goed af. Soms wel wat te goed, zodat ik even mijn best moet doen om het open te krijgen. Anderzijds droogt het product dan wel niet uit. Dus een kleine moeite in verhouding tot de goede houdbaarheid van het product.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  efficiënt product

  Mijn dochter en ik gebruiken dit product al een lange tijd --> we vinden het zeer effectief om de lelijke haren op onze armen te blonderen of om het haar een beetje te verbergen wanneer we een uitstapje maken voor een ontharing in het instituut in de komende weken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Andina kopen

Je kan Andina van het merk Qualiphar , geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging