€ 34,95
€ 31,46
Bespaar 10% (€ 3,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Antedia 250mg

ANTEDIA zijn gelulen die elk een groot aantal (5 miljard) levensvatbare micro-organismen van Saccharomyces boulardii bevatten. S. boulardii is een probioticum en helpt om de natuurlijk balans van de darmflora te behouden.

Een evenwichtige darmflora bestaat voornamelijk uit micro-organismen die onmisbaar zijn voor de bescherming van het darmslijmvlies en draagt tevens bij tot de goede werking van de darm.
Het evenwicht in de darmflora kan verstoord worden door veranderingen in voedingsgewoonten.

Indicatie

De inname van ANTEDIA wordt aangeraden om het natuurlijk evenwicht van de darmflora te behouden of te versterken, in het bijzonder in geval van een te zachte stoelgang.
De aanbevolen in te nemen hoeveelheid is 2 gelulen per dag.

Gebruik van Antedia 250mg

Kleine kinderen - Kinderen - Volwassenen:
2 gelules per dag.

De gelules met een weinig water doorslikken. Om de darmflora te helpen opbouwen en te versterken wordt een inname gedurende meerdere weken aanbevolen.

Ingrediënten Antedia 250mg

5 miljard Saccharomyces boulardii per gelule.

€ 34,95
€ 31,46
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Antedia 250mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  SLIK DIT PRODUKT AL VELE JAREN . TUSSENTIJDS GESTOPT , TOCH WEER BEGONNEN. IK HEB HET IDEE DAT MIJN DARMEN WQAT RUSTIGER ZIJN EN MINDER OPGEBLAZEN GEVOEL

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goede werkende probiotica. De darmen worden er rustig van en de gassen verminderen. De gassen worden reukloos , wat het leven een stuk aangenamer maakt!!!

  Was deze beoordeling nuttig?

Antedia 250mg kopen

Je kan Antedia 250mg van het merk Will Pharma , geproduceerd door WILL PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora