Antimetil 30 tabletten

€ 10,50
€ 8,99
Bespaar 14% (€ 1,51)
Bijsluiter van Antimetil 30 tabletten

Omschrijving van Antimetil

De natuurlijke formule van Tilman Antimetil helpt u om een optimaal spijsverteringsevenwicht terug te vinden in verschillende situaties: in geval van overdaad bij het eten of van verandering in voedingsgewoonten (bijvoorbeeld op vakantie), bij zwangerschap en tijdens uw reizen.
Antimetil is perfect geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en het is ook veilig voor zwangere vrouwen vanaf de 1ste maand van de zwangerschap. Antimetil bestaat uit kleine tabletten die gemakkelijk in te slikken zijn.

Elk tablet bevat 50 mg gemberextract dat 10 x meer geconcentreerd is dan traditioneel gemberpoeder.

Indicatie

Antimetil is perfect geschikt in volgende situaties  :
-bij overdaad in de voeding
-bij veranderingen in de voedingsgewoonten (bij voorbeeld op vakantie)
-bij hectische verplaatsingen
-bij hoge stress situaties
Antimetil draagt ook bij tot het behoud van een harmonieus spijsverteringsevenwicht tijdens de zwangerschap.

Gebruik van Antimetil

-Kinderen vanaf 3 jaar: 1 tablet 1 tot 2 keer per dag (maximum 2 tabletten per dag
-Kinderen vanaf 6 jaar: 1 tablet 1 tot 4 keer per dag (maximum 4 tabletten per dag)
-Volwassenen en kinderen 12 jaar: 2 tabletten 1 tot 4 keer per dag
-Zwangere vrouwen: 1 tablet 's morgens en 's middags, of 2 tabletten in één inname 's morgens (maximum 2 tabletten per dag)

De tabletten innemen met een glas water. In geval van reis of verplaatsing, neem de tabletten 30 minuten voor het vertrek.

Ingrediënten Antimetil

INGREDIËNTEN per tablet: Vulstof : cellulose - gestandaardiseerd gember droogextract* (Zingiber officinale) 50 mg - vulstoffen : calciumfosfaat, siliciumdioxide, magnesiumstereaat - glansmiddelen: hypromellose - titaandioxide - talk.
* 10% gingerol : 50 mg gestandaardiseerd extract stemt overeen met 500 mg gemberpoeder.

Bijwerkingen van Antimetil

WERKING:
Gember helpt u op een krachtige wijze tijdelijke spijsverteringsongemakken te verminderen. Bovendien veroorzaakt gember geen negatieve werkingen. De werking van gember is aangetoond door een groot aantal studies gerealiseerd bij verschillende doelgroepen waaronder zwangere vrouwen. Antimetil bevat een gemberextract dat 10 x meer geconcentreerd is dan traditioneel gemberpoeder. Zijn natuurlijke formule is perfect geschikt om u te helpen een optimaal spijsverteringsevenwicht te behouden.
 
VEILIGHEID:
Talrijke studies, gerealiseerd onder andere bij zwangere vrouwen, hebben de veiligheid van gember aangetoond. Door deze studies is er ook bewezen dat gember geen negatieve werkingen veroorzaakt. De inname van gember tijdens de zwangerschap is zeer veilig, zelfs tijdens de eerste maanden. De natuurlijke formule van Antimetil biedt een hoge veiligheid zowel voor de moeder als voor haar kleintje. Antimetil kan dus zonder risico ingenomen worden vanaf de eerste maand van de zwangerschap, en het is ook geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Waarschuwing

Niet gebruiken in geval van galstenen.
Antimetil 30 tabletten
€ 10,50
€ 8,99

Laatste reviews en ervaringen met Antimetil

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product dat meestal helpt voor maaglast met natuurlijk ingrediënten en beproefd gebruik door de jaren. Indien geen resultaat na enkele dagen toch beter de dokter raadplegen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is voor mij zeker een vast een alternatief voor motilium? Antmetil helpt voor mij quasi even goed als motilium maar antimetil is geen geneesmiddel en dus beter. Wel 2 pilletjes innemen 1 helpt niet echt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een goede vervanging van motilium die niet meer vrij te verkrijgen is puur plantaardige gember zeer goed tegen misselijkheid en maagoverlast makkelijk in te nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  natuur product wij gebruiken voor reisziekte ,bus ,auto enz. en ook bij maag of darm last ,wij vinden het zo goed werken als motilium. remt ook de braakneigingen af .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Is eigenlijk nog wat te vroeg voor mij om het deftig te beoordelen, wat ik wel al heb opgemerkt is dat één tabletje innemen tegen de misselijkheid niet werkt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt snel en doeltreffend zonder zowel bij zwangere als ouderen. Geeft zelden nevenwerkingen met andere medicatie. Dosis van het gemberextract is juist gedoseerd. Want te hoge dosissen geven een neveneffect van misselijkheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is voor mijn moeder, ze gebruikt het tegen misselijkheid bij de bestralingen van haar hoofd die ze heeft gehad, ze vond dit het perfecte middeltje om van haar misselijkheid af te geraken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem antimetil af en toe wanneer ik het gevoel heb dat ik een zware maag heb en gember helpt hierbij zeker ! Het is geen medicatie maar zou het iedereen aanraden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb zeer veel last aan mijn maag. Sedert ik Antimetil neem zijn mijn problemen opgelost. Het is een aanrader aan ieder die problemen heeft. Werd mij aangeraden door een vriendin die eveneens last had en door Antimetil te nemen gaan de ongemakken weg!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede, plantaardige vervanging voor motilium die zeer snel werkzaam is omwille van allergie kan ik geen motilium innemen, maar dit middel werkt super tegen een zware maag of misselijkheid !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kende het product al, dus van de kwaliteit was ik verzekerd. Omdat ik erg veel op zee ga vissen gebruik ik de tabletten ook tegen zeeziekte. Net alms één van m'n vismakkers die zonder nooit zou mee de boot op kunnen, nu dus wel en...de prijs is lager dan bij de huisapotheek.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed om mee te nemen in de valies en ook voor thuis natuurlijk. Indien een beetje maaglast en/of slechte vertering helpen deze pilletjes alles in goede banen te leiden:-)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter heeft last als we een grote afstand reiden met de wagen en deze hielp haar goed tijdens onze lange autorit. Was de eerste keer dat ik deze gebruikte.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben Antimetil nu een 8-tal dagen en het nemen en er is maar slechts een lichte verbetering van de spijsvertering. Dacht ook dat het zou bijdragen voor zuuroprispingen van de maag maar dat is hetzelfde. Misschien wat te vroeg om te beoordelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je lichte maagklachten, maagpijn of een opgezet buikgevoel hebt, dan neem ik mijn toevlucht tot de antimetil pillen met plantaardige ingrediënten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een natuurlijk middel dat ik gebruik voor maaglast na een zware maaltijd of na lang in de auto zitten. Ook gewoon bij misselijkheid doet dit middel wat het beloofd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tijdens mijn zwangerschap had ik veel last van misselijkheid. Antimetil verlicht het misselijk gevoel en mag genomen worden tijdens de zwangerschap en ook als je borstvoeding geeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had nooit gedacht dat dit middel efficient zou zijn.Werkelijk Antmetil helpt tegen misselijkheid ten gevolge van reisziekte.Het middel is echt aan te bevelen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletjes met extract van Gember verlichten de maag nà het eten. Wel beter effect als je 2 tabletjes ineens inneemt. Goedkoper dan in de apotheek en héél snel en correct geleverd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Had al eerder de ervaring door gebruik te maken van stukjes gember in bv. wortelsoep of bij wok gerechten dat mijn vertering beter verliep. Maar ja altijd heb je ook geen gember bij de hand. Zo kwam ik achter het bestaan van Antimetil. Ik draag het altijd met me mee: een 5 dus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Te gebruiken bij lichte maagproblemen. Het is volledig natuurlijk en dat is natuurlijk ook positief. Bij serieuze verteringsproblemen toch eerst naar dokter !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij maagklachten en misselijkheid helpt dit heel erg goed. Je voelt je meteen al veel beter, de pijn ebt zeer snel weg. Een aanrader bij misselijk gevoel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vind dit echt een goed werkend product! Mooie vervanger voor motilium wanneer men niet ziek is, maar wanneer men wel wat last heeft van de maag. Neem wel telkens 2 tabletjes in.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze kleine pilletjes werken heel snel na inname. Zijn reuk- en smaakloos en heel gemakkelijk in te nemen door hun formaat. Zeker voor mensen die anders moeilijk pilletjes kunnen slikken is dit een pluspunt. Tevreden over het product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed tegen reisziekte en misselijkheid! Helpt echt! Ook aan te bevelen voor kleine kinderen, is een gemberextract en kan je helemaal niks mis mee doen! Topproduct
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Antimetil is een natuurlijk middel, geen bijwerkingen ondervonden. Het werkt goed voor niet-hevige maaglast, het werkt niet voldoende bij hevig maagzuur ;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  1. Antimetil is een fantastisch product voor de spijsvertering. Bij misselijkheid innemen en je voelt je snel beter. 2. Ook goed tegen slijmvorming. (bv post-nasal drip). Neem elke ochtend 1 tablet en je ervaart een enorme vermindering en soms een volledige stopzetting van de vorming van slijmen. Ik spreek uit ervaring.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze gembertabletten nu reeds een lange tijd, op aanraden van mijn arts. Ik moest die nemen ter ontlasting van het probleem met de spijsvertering bij inname van sterke pijnstillers. De lasten zijn nu minder maar toch niet volledig verdwenen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Antimetil tabletten zijn geschikt tegen misselijkheid, reisziekte en als de spijsvertering wat moeilijk verloopt na vb teveel of verkeerd gegeten. Men mag 1-2 tabletten nemen tot 4x/dag. Bij mij is 1 meestal voldoende, maar dat is persoonlijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Antimetil is een heel goed natuurlijk product.Mijn man heeft een maagbreuk en regelmatig last van zijn vertering. Hij neemt dan 1 a 2 pilletjes en dat geeft direct verlichting.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over de werking van deze tabletten op basis van gember. Deze werden mij aangeraden door mijn apotheker nadat Motilium niet meer zonder voorschrift te verkrijgen was. Het werkt het best als je ineens 2 pilletjes te gelijk neemt. Ik neem ze enkel na een zware maaltijd bv als je uit eten bent geweest.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit product steeds in mijn EHBO zakje. Gebruik bij lichte verteringsongemakken met zware maag. Aangezien ik last heb van reisziekte gebruik ik dit product ook preventief (vroeger Touristil, wat niet meer in de handel is)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een super goed product voor als je na een feestje te veel hebt gegeten en een overvolle maag hebt. Ook goed als je misselijk bent het werkt super snel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gekocht voor reisziekte. Je word er niet slaperig van en het lijkt redelijk te werken. Is niet zo goed als de oude (van de markt gehaalde Touristil), maar daar werd je weer slaperig van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan melden dat ik , sinds ik Antimetil neem na iedere maaltijd ik minder last heb van zware maag of oprispingen. Ik kan dit product zeker aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken deze voornamelijk als middel tegen reisziekte maar ook voor misselijkheid en maagklachten is Antimetil zeer geschikt. Zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer praktisch en efficiënt middel tegen een zwaar gevoel van de maag. Werkt snel. Makkelijk mee te nemen, neem weinig plaats in. Ik gebruik dit sinds 2 jaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij last van maagpijn is Antimetil een goed alternatief voor medicatie. Een natuurlijk product met gember doet maagpijn vermijden en te nemen voor een zware maaltijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is de eerste maal dat ik dit gekocht heb ter vervanging van motilium om dat dit met voorschrift is en ik naar de dokter moet om een voorschrift daarom heb ik dit genomen en dit val goed mee
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een goeie ,veilige en snelle levering, kan het ook afhalen bij kiala,ik gebruik dat geregeld ik vind dat een goed produkt en ,ik raad dat aan iedereen aan,
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product aangekocht na ontvangst van een gratis staal van 6 tabletten dat bij een vorige bestelling gevoegd werd. Voorheen gebruikte ik Motilium instant, maar dat product is intussen niet meer vrij verkrijgbaar. Naar mijn gevoel is Antimetil efficiënter dan Motilium; als voorstander van natuurlijke middelen is het gebruik van gember absoluut een pluspunt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product dat helpt tegen opgeblazen gevoel in buik. Voorkomt ook reisziekte zonder nevenwerkingen. Ook kinderen mogen dit gebruiken. Een fijn alternatief voor klassieke medicijnen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement werkt soms bij mij, maar zeker niet in de mate als Motilium. Spijtig dat Motilium nu onderworpen is aan een voorschrift. En dat om enkele (twijfelachtige en nooit bewezen) overlijdens bij patienten met hartritmestoornissen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Antimetil ter vervanging van Motilium als ik last heb van misselijkheid of last aan de maag. Dit product werkt prima voor mij en heeft geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super goed misddel tegen zwangerschapsmisselijkheid. Heel kleine pil om in te slikken geen water nodig. Werkt snel. Ik miest er ook niet meer van overgeven wat wel een verademing is voor de keel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij maagklachten slechts één innemen, alhoewel je er meer mag gebruiken, en ik kan weer verder zonder problemen en dit voor de ganse dag .Ik ben gewonnen voor dit produkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product! Ik neem Antimetil al een tijdje ter vervanging van Motilium. Dit product dient prima als je, bevoorbeeld, na een feest je wat opgeblazen voelt. Ook bij misselijkheid werkt het prima. Zelfs toen ik buikgriep had, had ik er baat bij! En dat zonder zware medicatie die vol met chemicaliën zit! Een echte aanrader voor in de huisapotheek!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze tabletten bevatten gember en zijn goed voor betere spijsvertering men kan ze nemen na een te rijke maaltijd, of tegen ochtendmisselijkheid bij zwangerschap of als je ziek wordt tijdens autoreizen werken zeer goed en snel
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Antimetil is goed i.p.v. Mottilium, omdat je daar een voorschrift voor moet hebben. Antimetil is ook beter omdat het op basis van planten is. Werking is goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mijn reumatoïde artritis moet ik een geneesmiddel nemen dat mij altijd maaglast bezorgd en daarom nam ik vroeger het niet zo veilige Motilium. Nu neem ik ter vervanging vooraf Antimetil en ben zeer tevreden over het resultaat : een natuurlijke product en geen slechte nevennwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed tegen opgeblazen buik / last van darmen. Neem 2 tabletten in en al na een half uur voel je dat het zijn werkt doet op een natuurlijke manier!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product helpt om een opgewollen buik na de maaltijd te verlichten. In ons geval geeft het product zeer goede resultaten nadat we reeds meerdere andere producten uitprobeerden. Een aanrader voor mensen die last hebben van een opgeblazen maag na de maaltijd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een geweldig en veel gezonder en natuurlijker alternatief voor motillium of zillium die nu trouwens ook niet meer te verkrijgen zijn zonder voorschrift. Dit heeft geen bijwerkingen en werkt bijna net zo goed. Ingeval van heel serieuze misselijkheid, heb ik soms nog wel eens een motillium nodig, anders doet Antimetil prima zijn werk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik slaap beter en mijn maag is nu ok. ik neem er twee per dag. Ik heb het ook aanbevolen aan mijn zoon en aan vrienden. Ik ben tevreden dat ik zo'n staaltje heb toegestuurd gekregen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over deze supplementen. Ze helpen heel goed tegen een opgeblazen gevoel en ook bij krampen. Ze werken ook zeer snel. Ook vind ik positief dat dit een natuurlijk product is. Het zijn ook heel kleine pilletjes, dus makkelijk in te nemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Bij ernstig zuurbranden, waarvoor ik het middel heb gekocht,merkte ik niet veel. Een paar dagen later toen de ergste klachten d.m.v. maagzuurremmers van de huisarts waren verholpen merkte ik wel snel verbetering als ik er 1 innam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt echt heel efficiënt; ik neem het na elk avondmaal en slaap dan als een roosje. Dit is uitzonderlijk voor mij want ik ben een slechte slaper. Dus...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Al gebruik ik antimetil nog niet zo lang, toch help het me goed bij een wat overlaste maag, ook bij oprispingen en knagend gevoel.Tot hiertoe dus tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Alternatief voor Motilium, is een goed product op natuurlijke basis en zonder risico, dus beter dan Motilium. heeft een goede werking en beschermd de maag ook.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed nuttig bij zwangerschapsmisselijkheid. Gember heeft daar zijn werking bewezen. Gebruiksvriendelijk en veilig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het produkt reeds gebruikt bij een overladen maag en het bleek zeer efficiënt te zijn. Ik moet het product nog uitproberen ter voorkoming van reisziekte
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is veel beter dan touristel en lang niet zo gevaarlijk! Wist je dat het nu op voorschrift is wegens hartritmestoorniseen? Niet meer nemen dus en dit is je alternatief!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt uitstekend tegen misselijkheid. Mijn maag was erg van streek (overgeven, misselijk). Na inname binnen uur weer opgeknapt. Dit middel zit bij mij standaard in mijn huisapotheek.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat het medicament Motilium niet zo onschuldig blijkt als ik dacht, besloot ik om eerst een alternatief te zoeken alvorens een doktersvoorschrift te vragen. Een zwangere collega raadde mij Antimetil aan. Ik heb het al enkele keren gebruikt (bij misselijkheid tengevolge van migraine) maar het heeft helaas niet veel effect bij mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gember heeft een paar serieuse voordelen het werkt heel goed als ontstekingsremmer maar ook voor de spijsvertering is het goed, op die manier helpt het om maagklachten te voorkomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken antimetil voor we met de wagen vertrekken voor een lange rit. Het helpt heel goed tegen wagenziekte. Kinderen mogen het ook gebruiken. Voor kinderen is dit ideaal, vind ik, omdat het een plantaardige inhoud heeft én omdat kinderen het gemakkelijker kunnen innemen dan te moeten kauwen op een puur stukje gember.

Antimetil kopen

Je kan Antimetil van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering