€ 21,50
€ 18,28
Bespaar 15% (€ 3,22)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Aomix-g

Essentiële vetzuren zijn, net zoals vitaminen, stoffen die het lichaam niet zelf aanmaakt maar moeten worden toegevoegd door een evenwichtige voeding, rijk aan plantaardige oliën met polyonverzadigde vetten.

Een tekort aan gamma-linoleenzuur en/of een onevenwichtige voeding met te weinig plantaardige oliën en/of te veel dierlijke vetten kunnen metabole afwijkingen veroorzaken, met name op gynecologisch, dermatologisch (droge huid, prikkeling, jeuk) en neurologisch vlak.

Gebruik van Aomix-g

Gynecologie: 2 x 2 capsules, tijdens 10 dagen voor de maandstonden.

Dermatologie: 2 tot 3 x 2 capsules
€ 21,50
€ 18,28

Laatste reviews en ervaringen met Aomix-g

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Een huid onderhevig aan urticaria en eczeem

  Reeds jarenlang heb ik last van urticaria en recent is er ook eczeem bijgekomen. De dermatoloog raadde mij aan om mijn huid ook van binnenuit te voeden, o.a. door meer vette vis te eten en dagelijks 2 pillen aomix in te nemen, naast mijn medicamenten. Aomix is geen geneesmiddel maar mijn huid voelt nu veel soepeler en smeuïger aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  tevreden

  Mijn dochter neemt dit als supplement voor het behandelen van haar lever. Het is meegenomen dat je er een mooie huid van krijgt, en dat je minder last hebt van de maandstonden. Ze is aan haar 2e doosje bezig. Tevreden over.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  helpt bij pijnlijke borsten

  Ik neem deze voor pijnlijke borsten en verschil is echt wel voelbaar! Ik neem elke dag twee capsulles, week voor mijn regels neem ik er vier per dag

  Was deze beoordeling nuttig?

Aomix-g kopen

Je kan Aomix-g van het merk Omega OTC , geproduceerd door PERRIGO CLOUD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine E