€ 21,50
€ 19,14
Bespaar 11% (€ 2,36)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Aomix-g

Essentiële vetzuren zijn, net zoals vitaminen, stoffen die het lichaam niet zelf aanmaakt maar moeten worden toegevoegd door een evenwichtige voeding, rijk aan plantaardige oliën met polyonverzadigde vetten.

Een tekort aan gamma-linoleenzuur en/of een onevenwichtige voeding met te weinig plantaardige oliën en/of te veel dierlijke vetten kunnen metabole afwijkingen veroorzaken, met name op gynecologisch, dermatologisch (droge huid, prikkeling, jeuk) en neurologisch vlak.

Gebruik van Aomix-g

Gynecologie: 2 x 2 capsules, tijdens 10 dagen voor de maandstonden.

Dermatologie: 2 tot 3 x 2 capsules
€ 21,50
€ 19,14

Laatste reviews en ervaringen met Aomix-g

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Werkt tegen PMS

  Ik gebruik Aomix tegen PMS (pijnlijke borsten bvb) en het werkt super goed. De concentratie van teunisbloemolie in Aomix, is ook veel beter dan de teunisbloemolie pillen uit bvb Kruidvat. Dus ik zweer bij Aomix. Een paar pillen per maand volstaan meestal bij mij (ik eet ook gezond dus krijg al veel gamma linoleenzuur binnen via mn voeding.)

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Trouwe fan van dit product. Helpt zowel huid als voor wie gevoelig is voor PMS. Slechts 1 bolleke per dag. Is zijn geld waard. Super, iedere vrouw zou dit moeten nemen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  het lijkt me dat het niet werkt te slecht het is geen wonder, maar mijn huid ziet er beter uit voor het moment geeft me voldoening

  Was deze beoordeling nuttig?

Aomix-g kopen

Je kan Aomix-g van het merk Omega OTC, geproduceerd door PERRIGO CLOUD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine E