€ 21,50
€ 19,35
Bespaar 10% (€ 2,15)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Aomix-g

Essentiële vetzuren zijn, net zoals vitaminen, stoffen die het lichaam niet zelf aanmaakt maar moeten worden toegevoegd door een evenwichtige voeding, rijk aan plantaardige oliën met polyonverzadigde vetten.

Een tekort aan gamma-linoleenzuur en/of een onevenwichtige voeding met te weinig plantaardige oliën en/of te veel dierlijke vetten kunnen metabole afwijkingen veroorzaken, met name op gynecologisch, dermatologisch (droge huid, prikkeling, jeuk) en neurologisch vlak.

Gebruik van Aomix-g

Gynecologie: 2 x 2 capsules, tijdens 10 dagen voor de maandstonden.

Dermatologie: 2 tot 3 x 2 capsules
€ 21,50
€ 19,35

Laatste reviews en ervaringen met Aomix-g

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  helpt bij pijnlijke borsten

  Ik neem deze voor pijnlijke borsten en verschil is echt wel voelbaar! Ik neem elke dag twee capsulles, week voor mijn regels neem ik er vier per dag

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Zeer tevreden

  Na jaren lang te sukkelen met PMS en hormonale schommelingen. Van dokter naar gynaecoloog, en terug naar de dokter. Weer een andere pil, een spiraaltje, dan weer dit dan weer dat... Eindelijk voel ik mij evenwichtig en geen last meer. Soms 1 dag voor mijn maandstonden, maar vroeger was dat heel de week vooraf..... Dus, een topproduct als je het mij vraagt. Alleen raar dat er nu pas een gynaecoloog was die dat adviseerde.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Soins de la peau et équilibrage hormonal

  Conseillé par les gynécologues en cas de changement hormonal, très efficace et bon pour la peau en plus, recommandé par les dermatologues, j'en prends depuis des années.

  Was deze beoordeling nuttig?

Aomix-g kopen

Je kan Aomix-g van het merk Omega OTC, geproduceerd door PERRIGO CLOUD , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine E