AQTIF 10 90 capsules

€ 74,00
€ 66,60
Bespaar 10% (€ 7,40)
Op voorraad
Bijsluiter van AQTIF 10 90 capsules

Omschrijving van AQTIF 10

AQTIF 10 is beschikbaar in de vorm van capsules bestaande uit 100 mg ubiquinol (Q10.H2) en 12 mg vitamine E van natuurlijke oorsprong (onder vorm van d-α-tocoferylacetaat). Vitamine E draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Het lichaam produceert voortdurend in de mitochondria, de plaats van productie van cellulaire energie, geactiveerde zuurstofrijke verbindingen, ook wel vrije radicalen genoemd. Deze hebben oxiderende eigenschappen en zijn zeer reactief ten opzichte van verschillende biologische substraten: vetten, koolhydraten, eiwitten en genetisch materiaal. Omgevingsfactoren zoals vervuiling, blootstelling aan de zon, roken of het drinken van alcohol zijn allemaal situaties die een overproductie van vrije radicalen in het lichaam kunnen veroorzaken. Deze toestand wordt oxidatieve stress genoemd en maakt deel uit van het natuurlijk verouderingsproces. Bij alle levende wezens bestaan beschermingsmechanismen om de oxidatieve stress te compenseren en een evenwicht te bereiken. Vrije radicalen kunnen worden geneutraliseerd door een familie van moleculen met tegenovergestelde eigenschappen, namelijk de antioxidanten. Na verloop van tijd kan de doeltreffendheid van deze beschermingsmechanismen verminderen en kan cellulaire veroudering optreden. Ubiquinol is de niet-geoxideerde vorm van het coënzyme Q10. Het betreft een molecule van natuurlijke oorsprong, geproduceerd door fermentatie van een gist en bevat dus geen onzuiverheden omwille van chemische synthese. AQTIF 10 bevat vitamine E die bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Indicatie

Het betreft een molecule van natuurlijke oorsprong, geproduceerd door fermentatie van een gist en bevat dus geen onzuiverheden omwille van chemische synthese.
- AQtif 10 bevat 100 mg ubiquinol per gelule.
- AQtif 10 bevat vitamine E die bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Gebruik van AQTIF 10

1 capsule AQTIF 10 per dag te nemen met een glas water tijdens de maaltijd. Orale toediening. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens AQTIF 10 in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement).

Ingrediënten AQTIF 10

Per capsule: 100 mg ubiquinol, 12 mg vitamine E (onder vorm van d-α-tocoferylacetaat, 100% RI). Vulstof: lijnzaadolie van eerste persing. Stabilisator: colloïdaal siliciumdioxide. Capsule: gelatine, glycerol (bevochtigingsmiddel), rood ijzeroxide - E 172 (kleurstof).

Waarschuwing

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren, bij kamertemperatuur, op een droge, goed verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking. Houdbaarheid: zie vervaldatum op de verpakking.
AQTIF 10 90 capsules
€ 74,00
€ 66,60

Laatste reviews en ervaringen met Aqtif 10

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik dit produkt sinds 3 weken,en ik kan nou al zeggen dat ik meer energie heb gekregen. voel me daarbij ook zo fijn,niet meer moe wakker worden,en fit de dag door.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan nog geen objectief effect weergeven, maar er zijn alvast geen negatieve bijwerkingen. Ik blijf het alvast verder gebruiken de komende maanden om het het effect op lange termijn te bepalen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als men statines neemt ondervindt men regelmatig last van gewrichten en spiertrekkingen. Met Aqtif 10 kan je deze trekkingen verminderen en zullen je spieren aangenamer zijn. Neem je statines en Aqtif 10 voor het slapengaan in.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal product wanneer de energie wat ver te zoeken is. Geeft je al na enkele dagen een energieboost. Best langzaam starten en daarna de dosis opdrijven (of overleggen met je huisarts).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aangeraden door een apotheker in mijn woonplaats tegen krampen in de benen bij innemen van Selosok. De krampen zijn na korte tijd volledig verdwenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na bloedonderzoek werd er ontdekt dat dat er een bepaalde stof afwezig , of onvoldoende aanwezig was waardoor de sterke vermoeidheid . Na inname van de Q10-Actif is verbetering duidelijk merkbaar .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk te verteren en te nemen pil, is een voedingssupplement. zou positief werken op de gemoedstoestand. duurt natuurlijk een tijdje voor u hiervan iets ondervindt. Maar werkt bij mij zeer goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een wondermiddel is het niet, maar je voelt na enkele dagen toch verbetering. Dat mag ook wel want het product is duur in aankoop! Tip: Bij voorschrift door arts:3 halen = 1 gratis
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Om te beginnen kun je best de waarde van Q10 in je bloed laten bepalen en bij een tekort is dit produkt de ideale oplossing om je spieren optimaal te laten werken.

AQTIF 10 kopen

Je kan AQTIF 10 van het merk Aqtif 10, geproduceerd door TRENKER, bestellen in Nederland bij Farmaline via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10