€ 26,75
€ 24,08
Bespaar 10% (€ 2,67)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van AQTIF 100 Nieuwe Formule

Vitamine E draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Het lichaam produceert voortdurend in de mitochondria, de plaats van productie van cellulaire energie, geactiveerde zuurstofrijke verbindingen, ook wel vrije radicalen genoemd. Deze hebben oxiderende eigenschappen en zijn zeer reactief ten opzichte van verschillende biologische substraten: vetten, koolhydraten, eiwitten en genetisch materiaal. Omgevingsfactoren zoals vervuiling, blootstelling aan de zon, roken of het drinken van alcohol zijn allemaal situaties die een overproductie van vrije radicalen in het lichaam kunnen veroorzaken. Deze toestand wordt oxidatieve stress genoemd en maakt deel uit van het natuurlijk verouderingsproces. Bij alle levende wezens bestaan beschermingsmechanismen om de oxidatieve stress te compenseren en een evenwicht te bereiken. Vrije radicalen kunnen worden geneutraliseerd door een familie van moleculen met tegenovergestelde eigenschappen, namelijk de antioxidanten. Na verloop van tijd kan de doeltreffendheid van deze beschermingsmechanismen verminderen en kan cellulaire veroudering optreden. Ubiquinol is de niet-geoxideerde vorm van het coënzyme Q10. Het betreft een molecule van natuurlijke oorsprong, geproduceerd door fermentatie van een gist en bevat dus geen onzuiverheden omwille van chemische synthese. AQTIF 100 bevat vitamine E die bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Ingrediënten AQTIF 100 Nieuwe Formule

Per capsule: Lijnzaadolie van eerste persing (vulmiddel), gelatin (capsule), 100 mg ubiquinol, glycerol (bevochtigingsmiddel van capsule), 12 mg vitamine E (d-αtocoferylacetaat, 100% RI), water (bevochtigingsmiddel van capsule), colloïdaal siliciumdioxide (stabilisator), rood ijzeroxide - E172 (kleurstof van capsule).

Waarschuwing

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren, bij kamertemperatuur, op een droge, goed verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking. Houdbaarheid: zie vervaldatum op de verpakking.
€ 26,75
€ 24,08

Laatste reviews en ervaringen met AQTIF 100 Nieuwe Formule

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ook efficîent

  Werkt zeer goed

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  te snel

  tot op heden heb ik nog geen resultaat geboekt, ik heb nog steeds krampen in de benen en voeten

  Was deze beoordeling nuttig?

AQTIF 100 Nieuwe Formule kopen

Je kan AQTIF 100 Nieuwe Formule van het merk Aqtif , geproduceerd door TRENKER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10