€ 74,00
€ 60,68
Bespaar 18% (€ 13,32)
Promotie 18% korting
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van AQTIF 100 90 capsules

Omschrijving van AQTIF 100

Vitamine E draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Het lichaam produceert voortdurend in de mitochondria, de plaats van productie van cellulaire energie, geactiveerde zuurstofrijke verbindingen, ook wel vrije radicalen genoemd. Deze hebben oxiderende eigenschappen en zijn zeer reactief ten opzichte van verschillende biologische substraten: vetten, koolhydraten, eiwitten en genetisch materiaal. Omgevingsfactoren zoals vervuiling, blootstelling aan de zon, roken of het drinken van alcohol zijn allemaal situaties die een overproductie van vrije radicalen in het lichaam kunnen veroorzaken. Deze toestand wordt oxidatieve stress genoemd en maakt deel uit van het natuurlijk verouderingsproces. Bij alle levende wezens bestaan beschermingsmechanismen om de oxidatieve stress te compenseren en een evenwicht te bereiken. Vrije radicalen kunnen worden geneutraliseerd door een familie van moleculen met tegenovergestelde eigenschappen, namelijk de antioxidanten. Na verloop van tijd kan de doeltreffendheid van deze beschermingsmechanismen verminderen en kan cellulaire veroudering optreden. Ubiquinol is de niet-geoxideerde vorm van het coënzyme Q10. Het betreft een molecule van natuurlijke oorsprong, geproduceerd door fermentatie van een gist en bevat dus geen onzuiverheden omwille van chemische synthese. AQTIF 10 bevat vitamine E die bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Ingrediënten AQTIF 100

Per capsule: Lijnzaadolie van eerste persing (vulmiddel), gelatin (capsule), 100 mg ubiquinol, glycerol (bevochtigingsmiddel van capsule), 12 mg vitamine E (d-αtocoferylacetaat, 100% RI), water (bevochtigingsmiddel van capsule), colloïdaal siliciumdioxide (stabilisator), rood ijzeroxide - E172 (kleurstof van capsule).

Waarschuwing

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren, bij kamertemperatuur, op een droge, goed verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking. Houdbaarheid: zie vervaldatum op de verpakking.
€ 74,00
€ 60,68

Laatste reviews en ervaringen met AQTIF 100

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  5

  voorgeschreven dr huisarts

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Aqtif

  Ik ken dit product nu enkele maanden. Ik neem het 's morgens als ik weet dat ik in de namiddag me nog sterk moet kunnen concentreren. Als ik het niet neem, heb ik in de namiddag echt een "dipje". Als ik het wel neem, vliegt de namiddag om en heb in ontzettend veel werk verricht, zonder moeite.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  aqtif 100 90 capsules

  is een uitstekend produkt dat bijdraagt tot het verbeteren van de spieren en het voorkomen van spierpijn.

  Was deze beoordeling nuttig?

AQTIF 100 kopen

Je kan AQTIF 100 van het merk Aqtif , geproduceerd door TRENKER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10