€ 74,00
€ 66,60
Bespaar 10% (€ 7,40)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van AQTIF 100 90 capsules

Omschrijving van AQTIF 100

Vitamine E draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Het lichaam produceert voortdurend in de mitochondria, de plaats van productie van cellulaire energie, geactiveerde zuurstofrijke verbindingen, ook wel vrije radicalen genoemd. Deze hebben oxiderende eigenschappen en zijn zeer reactief ten opzichte van verschillende biologische substraten: vetten, koolhydraten, eiwitten en genetisch materiaal. Omgevingsfactoren zoals vervuiling, blootstelling aan de zon, roken of het drinken van alcohol zijn allemaal situaties die een overproductie van vrije radicalen in het lichaam kunnen veroorzaken. Deze toestand wordt oxidatieve stress genoemd en maakt deel uit van het natuurlijk verouderingsproces. Bij alle levende wezens bestaan beschermingsmechanismen om de oxidatieve stress te compenseren en een evenwicht te bereiken. Vrije radicalen kunnen worden geneutraliseerd door een familie van moleculen met tegenovergestelde eigenschappen, namelijk de antioxidanten. Na verloop van tijd kan de doeltreffendheid van deze beschermingsmechanismen verminderen en kan cellulaire veroudering optreden. Ubiquinol is de niet-geoxideerde vorm van het coënzyme Q10. Het betreft een molecule van natuurlijke oorsprong, geproduceerd door fermentatie van een gist en bevat dus geen onzuiverheden omwille van chemische synthese. AQTIF 10 bevat vitamine E die bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Ingrediënten AQTIF 100

Per capsule: Lijnzaadolie van eerste persing (vulmiddel), gelatin (capsule), 100 mg ubiquinol, glycerol (bevochtigingsmiddel van capsule), 12 mg vitamine E (d-αtocoferylacetaat, 100% RI), water (bevochtigingsmiddel van capsule), colloïdaal siliciumdioxide (stabilisator), rood ijzeroxide - E172 (kleurstof van capsule).

Waarschuwing

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren, bij kamertemperatuur, op een droge, goed verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking. Houdbaarheid: zie vervaldatum op de verpakking.
€ 74,00
€ 66,60

Laatste reviews en ervaringen met AQTIF 100

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Zeer goed produkt

  Ik neem dit product al verschillende jaren..is wel duur maar sinds ik borstkanker (2004)heb gehad.. neem ik het iedere morgen..én ik voel mij er prima bij!!!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Effectief

  Het wordt gebruikt door mijn vrouw, het is noodzakelijk om weer punch, een klap van boust en helpt om te vechten tegen vermoeidheid. Uitstekend voor de huid en tevens anti-oxidant. Strijd tegen vrije radicalen. Gemakkelijk in te nemen. Interessante prijs bij aankoop in grote hoeveelheden (grote doos).

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Omdat ik fibromyalgie heb, gebruik ik dit voedingssupplement in combinatie met andere voedingssupplementen, zoals magnesium, in opdracht van de huisarts. Ik voel me weer fit. Ik heb meer energie.

  Was deze beoordeling nuttig?

AQTIF 100 kopen

Je kan AQTIF 100 van het merk Aqtif , geproduceerd door TRENKER , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10