€ 28,15
€ 25,34
(€ 42,95 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,81)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Argentyn 23TM vertical spray neus

Zilver wordt al jarenlang veilig gebruikt voor uiteenlopende toepassingen op het gebiel van gezondheidszorg, lichaamshygiëne (o.a. vaginale douches) en waterzuivering.

Indicatie

Categorie:

Antibiotica, parasieten, schimmels (natuurlijk)

Neus - keel - oren (NKO)

Gebruik van Argentyn 23TM vertical spray neus

Voor uitwendig gebruik. 
1 koffielepel of 5 volle pipetjes (5ml) bevatten 50 mcg zilver,
Naar behoefte op de gewenste plaats aanbrengen. Gebruik de verstuiver of druppelteller voor oren en neusgaten. Bij oraal gebruik de mond gedurende 1 tot 2 minuten spoelen met 1 of 2 koffielepels van het middel en daarna uitspuwen.

Kan ook gebruikt worden voor dieren en planten die last hebben van schimmeld, bacteriën of virussen. Naar behoefte aanbrengen of spuiten.

Ingrediënten Argentyn 23TM vertical spray neus

Samenstelling van de hydrosols:
23 ppm (parts per million), (colloïdaal) zilverhydrosol in een basis van pyrogeenvrij, medical-grade water.
Colloïde = een oplossing bestaande uit ultrafijne deeltjes (gemiddeld 0,8 nanometer) opgelost in een waterachtig medium. Hoe kleiner de partikels hoe groter de werkzaamheid. Men haalt meer uit minder waardoor effectiviteit en veiligheid hand in hand gaan!

Ingredienten
Gezuiverd water van farmaceutische kwaliteit en zilver.

Waarschuwing

Geen contra-indicaties of interacties bekend bij aangegeven dosis.
€ 28,15
€ 25,34
(€ 42,95 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Argentyn 23TM vertical spray neus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  1

  Je kunt het niet in de apotheek vinden, de dokter vertelt me dat hij weet van perlinpinpoeder!!! Ik kocht een fles op bestelling voor mijn dochter die is gehandicapt trisomic ze neemt ze gemakkelijk geen nasmaak in haar water ze heeft verloren veel gewicht meer moe eetlust ze had een volledige tand extractie als de druppels kunnen helpen haar om minder moe en geef haar als een preventie als een antibioticum omdat ze gemakkelijk verkoudheid heeft ze is in een centrum sinds november 2018 hoe lang om te zien een verbetering de spuitdruppels zou ook goed zijn en dat ze kan een hoeveelheid druppels direct met een lepel per dag mijn dochter op 30 jaar oud dank u als ik wacht om meer uitleg te hebben, omdat mijn arts is tegen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  In combinatie met oraal gebruik van Argentyn 23 Polyseal bleek dit een effectief middel tegen sinusitis. Het lijkt te helpen te ontstekingsprocessen van verschillende aard.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dit werd me aangeraden door een natuurdokter daar ik heel lang sukkelde met sinusitis. Ik moest deze combineren met Argentyn 23 Polyseal. Na een dag of 10 was de ontsteking volledig verdwenen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Argentyn 23TM vertical spray neus kopen

Je kan Argentyn 23TM vertical spray neus van het merk Energetica Natura , geproduceerd door ENERGETICA NATURA BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Argentyn of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus