Arkocaps Citrus Aurantium Promopack 3 + 1 GRATIS 180 St Capsules

Arkopharma 
0 Reviews
 Schrijf een review
€ 38,60
€ 23,16
Bespaar 40% (€ 15,44)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arkocaps Citrus Aurantium Promopack 3 + 1 GRATIS

Arkocaps Citrus Aurantium - De Citrus is een boom die afkomstig is uit Oost-Afrika en hij behoort toe tot de familie Rutaceae. De boom wordt al vele eeuwen en in vele delen van de wereld gebruikt. In Spanje heeft hij de volgende bijnaam gekregen, namelijk de Sinaasappel van Sevilla. In China bestaat hij onder de naam Zhi Qiao. In Frankrijk en in de rest van de wereld is hij beter bekend onder de naam Pomerans of Zure sinaasappel. 

Tot op heden werden alleen de bladeren en de bloemen van de Citrus gebruikt omwille van hun kalmerend effect in geval van nervositeit. Onlangs heeft men echter de afslankende eigenschappen van de schors van de vrucht ontdekt. Die eigenschappen zijn te wijten aan de stof synephrine die in het zilvervlies zit (de onderste laag van de schors). uDe stof synephrine heeft een specifieke werking op de receptoren die zich in het oppervlak van de adipoctyses (vetweefselcellen) bevinden. De stof heeft een drievoudige werking: ze bevordert de voorraadvermindering en de verbranding van vetten, verhoogt de thermogenese (energieverbranding van het lichaam) en maakt deel uit van het natuurlijke proces dat zorgt voor een afslankend effect. De Citrus Aurantium is rijk aan de stof synephrine en bevordert de afbraak van vetten.

Indicatie

Een dieetproduct dat gericht is op mensen die gewicht willen verliezen. De Citrus Aurantium is rijk aan de stof synephrine, heeft een drievoudige werking: de bevordering van de voorraadvermindering, de verbranding van vetten en de verhoging van de thermogenese. 
  • Vetverbrander
  • Overgewicht, obesitas

Gebruik van Arkocaps Citrus Aurantium Promopack 3 + 1 GRATIS

Neem 's ochtens en 's middags één tabletje in met een groot gras water tijdens de maaltijd. Het is aanbevolen om het product gedurende drie weken te gebruiken.

Ingrediënten Arkocaps Citrus Aurantium Promopack 3 + 1 GRATIS

Cellulose , droog extract van de Citrus Aurantium: 83,2mg / tablet rijk aan synephrine; antiklontermiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, siliciumdioxide; envelop: hydroxypropylmethylcellulose; kleurstoffen: titaandioxide, geel ijzeroxide . Gemiddelde nutritionele analyse: 100g / 2 tabletten
Energie: 66kcal / 1 kcal Eiwit: koolhydraten: 15 g / 125 mg
Vet : 0,7 g / 6 mg
Droog extract van de Citrus Aurantium : 20 g / 166 mg, waarvan synephrine : 1,2 g / 10 mg
Arkocaps Citrus Aurantium Promopack 3 + 1 GRATIS 180 St Capsules
€ 38,60
€ 23,16

Arkocaps Citrus Aurantium Promopack 3 + 1 GRATIS kopen

Je kan Arkocaps Citrus Aurantium Promopack 3 + 1 GRATIS van het merk Arkopharma, geproduceerd door , bestellen in Nederland bij FARMALINE