Arkocaps Olijfboom 45 St Capsules

€ 9,90
€ 8,91
Bespaar 10% (€ 0,99)
Op voorraad

Omschrijving van Arkocaps Olijfboom

Het Olijfblad bevat flavonoïden die een antioxiderende werking hebben tegen de vrije radicalen en oleuropeoside dat de interne druk regulariseert.

Het welzijn van uw bloeddruk
De bloeddrukverlagende werking van de bladeren van olijfboom werd lange tijd toegeschreven aan een uniek bestanddeel, het oleuropeoside (een iridoïde) dat verantwoordelijk is voor de bloeddrukverlagende, vaatverwijdende, antiaritmische en spasmolytische werkingen, maar andere bestanddelen zoals oleaceïne kunnen minstens gedeeltelijk de bloeddrukverlagende werking van het blad van de olijfboom rechtvaardigen. Het blad van de olijfboom is nuttig bij de preventie van arteriosclerose en kransslagaderziekten en helpt ook problemen in verband met arteriële hypertensie te bestrijden : hoofdpijn, duizeligheid, oorsuizingen.Het blad van de olijfboom heeft ook een hypoglycemiërende en cholesterolverlagende (daling van het LDL-cholesterolgehalte en stijging van het HDLcholesterolgehalte) werking en kan daarom worden gebruikt als aanvullende behandeling van niet-insulineafhankelijke diabetes (type 2 diabetes). Andere antioxiderende, antibacteriële, schimmeldodende en ontstekingsremmende eigenschappen dragen bij tot de weldoende werking van het blad van de olijfboom. Ten slotte herhalen we dat Olijfboom traditioneel wordt gebruikt om de diurese te bevorderen of anders gezegd de eliminatie van water via de nier.

Indicatie

Voedingssupplement op basis van Olijfboom, een plant die de inwendige druk helpt te regelen.

Gebruik van Arkocaps Olijfboom

1 capsule ’s morgens, ’s middags en ‘s avonds in te nemen bij de maaltijd met een groot glas water.

Ingrediënten Arkocaps Olijfboom

Olivier (leaf): 275 mg / capsule whole powder titrated to at least 5% by oleuropeoside. Capsule shell: Hypromellose (derived from cellulose).

Waarschuwing

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Bestemd voor volwassenen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Donker, koel en droog bewaren.
Arkocaps Olijfboom 45 St Capsules
€ 9,90
€ 8,91

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps olijfboom

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs/kwaliteit en uitstekend ter aanvulling van het immuumsysteem. Andere producten bevatten olijfboom extract tesamen met nog andere ingredienten terwijl did enkel het olijfboom extract is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voedingssupplement op plantenbasis dat de bloeddruk zou moeten verlagen, ik heb het gedurende 10 dagen gebruikt en ik merk al een duidelijke verbetering, ik ben er mee moeten stoppen want mijn arts heeft een medicijn voorgeschreven, ik weet niet of dat een verschil maakt.

Arkocaps Olijfboom kopen

Je kan Arkocaps Olijfboom van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Anti-oxydanten
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten > Bloeddruk Verlaging
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Winderigheid