€ 10,25
€ 6,36
Bespaar 38% (€ 3,89)
Promotie -38% korting geldig t.e.m. 31/12/2018

Omschrijving van Arkocaps Paardebloem Plantaardig

Paardebloem - is een plant waarvan de voordelen werden ontdekt in de oudheid, maar niet aangetoond in de zestiende eeuw. De paardebloem heeft veel eigenschappen, waaronder die van een reinigingsmiddel, een diureticum, een effectieve plant tegen galstenen en nierstenen, verlies van eetlust of nuttig tegen bepaalde huidziekten.

Indicatie

De wortel van paardebloem bevordert de verwijdering van water, de spijsvertering en de productie en uitscheiding van gal in de darm te vergemakkelijken.

Gebruik van Arkocaps Paardebloem Plantaardig

2 capsules ’s morgens en ’s middags in te nemen bij de maaltijd met een groot glas water.

Ingrediënten Arkocaps Paardebloem Plantaardig

Paardebloemwortel poeder: 325 mg / Capsule, Anti-klontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, omhulsel van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Waarschuwing

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Bestemd voor volwassenen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Donker, koel en droog bewaren.
Arkocaps Paardebloem Plantaardig 45 capsules
€ 10,25
€ 6,36

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps paardebloem plantaardig

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb ze nog niet in genomen omdat ik op dit moment tevreden ben van phyto -diur druppeltjes. Dus het ligt als reserve opzij voor in geval in water ophoud.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kuur begonnen vanwege de ontgiftende en zuiverende werking van paardenbloem. Zuivert de lever en is diuretisch. Nodig vanwege een iets te hoge zuurtegraad van mijn bloed bij de laatste test.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in te nemen. Twee voordelen in één namelijk: -werkt zuiverend - werkt vochtafdrijvend
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik combineer deze samen met muizenoor en de combinatie werkt bij mij. Ik had ontzettend veel vocht in mijn lichaam zeker in mijn enkels en vingers. Binnen een week zag ik veranderingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed voor vochtophoping en ook voor oedeem en bovendien zonder bijwerkingen gezien het een natuurlijk medicijn is en ook goed bloedresultaat, enige minpunt is de smaak!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voedingssupplement voor de eliminatie van vocht uit het lichaam. Redelijk effectief voor de benen maar het enige probleem is dat je er 4 van moet nemen per dag wat het dus redelijk prijzig maakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden met de paardenbloemtabletten want ze laten de zwelling van mijn benen snel slinken! Dit merk maakt goede producten aan interessante prijzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect product om je lichaam te reinigen. Capsules zijn niet al te groot en dus makkelijk weg te krijgen. Sowieso zijn middelen van dit merk wel heel fijn om te gebruiken, Paardebloem is hier geen uitzondering op.

Arkocaps Paardebloem Plantaardig kopen

Je kan Arkocaps Paardebloem Plantaardig van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Afslanken > Vochtafdrijvers