€ 27,95
€ 20,40
Bespaar 27% (€ 7,55)
Product niet verkrijgbaar
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 30/04/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arkocaps Rode Rijstgist

Rode rijstgist is een microscopische schimmel die een donkerrood pigment bevat en op rijst wordt gekweekt. In China zijn de weldadige eigenschappen voor de circulatie al honderden jaren bekend. De gist maakt er integraal deel uit van de voeding. Om uw cholesterolniveau te doen dalen, bieden wij u een natuurlijke statine: de Arkocapsules RODE RIJSTGIST. De resultaten zijn onbetwistbaar. Omdat rode rijstgist rijk is aan monacoline K, remt hij de aanmaak van cholesterol in de lever af zonder bijwerkingen.

Indicatie

Cholesterol onder controle houden.

Gebruik van Arkocaps Rode Rijstgist

1 capsule ’s middags en ‘s avonds innemen tijdens de maaltijd met een groot glas water. Gelijktijdige inname van pompelmoes en dit product is niet aangeraden.

Ingrediënten Arkocaps Rode Rijstgist

Elke capsule bevat 175 mg Rode Gist Rijst extract* waarvan 2,6 mg Monocaline K.

Plantaardig vulmiddel: cellulose, antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

*gewonnen uit 3,1 g Rode Gist Rijst per capsule

Waarschuwing

Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid voor rode rijstgist of bij hypolipemiërende geneesmiddelenbehandelingen. Voorbehouden voor volwassenen, niet geschikt tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.

Raadpleeg bij twijfel uw arts. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 27,95
€ 20,40
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps Rode Rijstgist

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Mijn cholesterol is hoog, al goed dat mijn goede cholesterol ook heel hoog is. Daar de rode rijst de slechte cholesterol doet verlagen neem ik al jaren Rode Rijst. Ik wissel regelmatig van merk.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  met arkocaps zijn mijn cholesterol waarden flink verminderd,.ik blijf die capsules nemen! Daarbij meestal flinke korting en een stipte levering! Dus blijven kopen met Famarmaline.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Als u uw cholesterol geleidelijk moet verlagen terwijl u een echte evolutie wilt, raad ik u aan om dit uitstekende supplement met een mooie effectiviteit in te nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Arkocaps Rode Rijstgist kopen

Je kan Arkocaps Rode Rijstgist van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol