€ 27,95
€ 24,88
Bespaar 11% (€ 3,07)
Product niet verkrijgbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arkocaps Rode Rijstgist

Rode rijstgist is een microscopische schimmel die een donkerrood pigment bevat en op rijst wordt gekweekt. In China zijn de weldadige eigenschappen voor de circulatie al honderden jaren bekend. De gist maakt er integraal deel uit van de voeding. Om uw cholesterolniveau te doen dalen, bieden wij u een natuurlijke statine: de Arkocapsules RODE RIJSTGIST. De resultaten zijn onbetwistbaar. Omdat rode rijstgist rijk is aan monacoline K, remt hij de aanmaak van cholesterol in de lever af zonder bijwerkingen.

Indicatie

Cholesterol onder controle houden.

Gebruik van Arkocaps Rode Rijstgist

1 capsule ’s middags en ‘s avonds innemen tijdens de maaltijd met een groot glas water. Gelijktijdige inname van pompelmoes en dit product is niet aangeraden.

Ingrediënten Arkocaps Rode Rijstgist

Elke capsule bevat 175 mg Rode Gist Rijst extract* waarvan 2,6 mg Monocaline K.

Plantaardig vulmiddel: cellulose, antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat. Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

*gewonnen uit 3,1 g Rode Gist Rijst per capsule

Waarschuwing

Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid voor rode rijstgist of bij hypolipemiërende geneesmiddelenbehandelingen. Voorbehouden voor volwassenen, niet geschikt tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.

Raadpleeg bij twijfel uw arts. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 27,95
€ 24,88
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps rode rijstgist

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn cholesterol is hoog, al goed dat mijn goede cholesterol ook heel hoog is. Daar de rode rijst de slechte cholesterol doet verlagen neem ik al jaren Rode Rijst. Ik wissel regelmatig van merk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  met arkocaps zijn mijn cholesterol waarden flink verminderd,.ik blijf die capsules nemen! Daarbij meestal flinke korting en een stipte levering! Dus blijven kopen met Famarmaline.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Als u uw cholesterol geleidelijk moet verlagen terwijl u een echte evolutie wilt, raad ik u aan om dit uitstekende supplement met een mooie effectiviteit in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snelle levering en ik ben heel tevreden met mijn bloedresultaten na het innemen van deze capsules. Voor ik dit innam was mijn cholesterol altijd veel te hoog.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Rode rijstgist helpt het cholesterolgehalte op een natuurlijke manier onder controle te houden. De lever produceert 70% van het cholesterol in ons lichaam. De rode rijstgist, rijk aan monacoline K, vertraagt deze endogene cholesterolproductie, zonder enige bijwerking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Rode rijst is een super product het houd de cholesterol onder controle beter nog ,het doet de waarden enorm dalen.,zonder dat je echte medicatie hoeft te nemen
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit voedingssupplement omdat ik mijn cholesterol probeer te stabiliseren door het te combineren met Quatral Q10 omdat ik absoluut geen statines wil hebben, dit gif, dat vaak wordt voorgeschreven en dat volledig aan je spiermassa knagt en ondraaglijke pijn veroorzaakt. Quatral alleen is niet genoeg, dus ik probeer dit supplement. AVF bij het volgende bloedonderzoek....... Wordt vervolgd........
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Volg dit product voor een lange tijd goed resultaat ik neem 2 per dag en mijn man ook heb ik geprobeerd ook de ontharing crèmes zeer goed en gemakkelijk
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  hier is een product genaamd rode gist dat slechte cholesterol stabiliseert, we doen twee keer per jaar een kuur van 3 maanden die voldoende is om onze slagaders schoon te maken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had liever een versie met vitamine E bij de gefermenteerde rode rijs, maar het belangrijkste is het actieve bestanddeel. Ik zal nog zien wat dit product doet in mijn volgende analyse.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb de resultaten nog niet gezien, je moet zeker enkele maanden wachten en een bloedafname doen om te weten of het cholesterolgehalte is verminderd en misschien moet je ook je voedingsgewoonten veranderen.

Arkocaps Rode Rijstgist kopen

Je kan Arkocaps Rode Rijstgist van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol