€ 27,95
€ 18,73
Bespaar 33% (€ 9,22)
Promotie -33% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Arkocaps Vitiven Rodewijnstok

Het blad van Rode wijnstok bevordert een goede circulatie en draagt zo bij om het gevoel van zware en vermoeide benen te verminderen.

Gebruik van Arkocaps Vitiven Rodewijnstok

1 capsule 's morgens, 's middags en 's avonds in te nemen met een groot glas water tijdens de maaltijd.

Waarschuwing

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Donker, koel en droog bewaren.
€ 27,95
€ 18,73

Laatste reviews en ervaringen met Arkocaps vitiven rodewijnstok

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Wanneer u zware benen heeft met dagelijkse pijn zal het u enorm helpen totdat u geleidelijk dit ongemak in uw benen verwijdert.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden van ik neem het al een geruime tijd en het is ideaal voor de benen. geen zware benen mee. makkelijk om in te nemen ook gewoon met een groot glas water
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In gebruik dit al een hele tijd vroeger al en nu nog steeds maar via farmaline. Ideaal voor het tegen gaan van zware benen en spataders in ben tevreden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product vermindert zichtbaar het onaangenaam gevoel van zware benen. Het zou verstandig zijn om grotere verpakkingen te voorzien (300 tabletten).
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Gekocht om mijn vermoede en zware benen te verlichten. Aangewezen om langere kuur te doen om product de kans te geven zijn werk goed te doen, ik combineerde dit met vochtafdrijvende thee.

Arkocaps Vitiven Rodewijnstok kopen

Je kan Arkocaps Vitiven Rodewijnstok van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
50+ > Aambeien & Zware Benen
50+ > Aambeien & Zware Benen > Supplementen