€ 10,65
€ 9,05
(€ 30,17 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 1,60)

Omschrijving van Ruche royal propolis keel spray

Arkopharma Ruche royal propolis keel spray

Samenstelling:
Planten (den, eucalyptus, propolis,                  298 mg
kamille, tijm en kaasjeskruid
Acaciahoning                                                     87 mg

Ingredienten
Stabilisatoren, maltitol en glycerol. Waterig plantenextract (verkregen uit dennenknop - 2,3 mg per verstuiving, blad van eucalyptus (2,3 mg per verstuiving, propolis (1,6 mg per verstuiving), kamillebloem (1,4 mg per verstuiving), blad van thijm (0,9 mg per verstuiving), blad van kaasjeskruid (0,1 mg per verstuiving). Bewaarmiddelen: kaliumsorbaat en natriumbenzoaat.

Gebruik:
Te gebruiken tijdens de winter of bij een gevoelige keel. Het uiteinde op de flacon plaatsen en de canule draaien. Schudden vóór gebruik. 2 Verstuivingen 3 maal per dag. Contact met de ogen vermijden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Indicatie

Propolis, een harsachtige substantie die door de bijen wordt geproduceerd, is gekend als natuurlijk schild van de bijenkorf. Het extract van Lork stimuleert het natuurlijke afweersysteem van het lichaam. Eucalyptus, Den en Tijm helpen ademhalingsongemakken ongedaan te maken. Kaasjeskruid en Kamille worden traditioneel gebruikt voor hun lokale kalmerende eigenschappen.

Gebruik van Ruche royal propolis keel spray

Te gebruiken tijdens de winter of bij een gevoelige keel. 2 verstuivingen 3 maal per dag. Schudden vóór gebruik. Te gebruiken onder toezicht van een volwassene. Contact met de ogen vermijden.

Waarschuwing

Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Te gebruiken als supplement bij een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Niet geschikt voor personen die allergisch of overgevoelig zijn voor één van de bestanddelen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Koel bewaren. Verstuiver zonder gas.
€ 10,65
€ 9,05
(€ 30,17 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Ruche royal propolis keel spray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Excellent

  Excellent product for treating a sore throat or simply maintain yourself in good health. Nice pleasant taste. Highly recommended!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  1 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  keelspray

  goed product om de keelpijn te verzachten, maar is niet straf genoeg voor mij. Wel goed voor kinderen, aangezien er geen vieze smaak is door de honing.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Effectief

  Spuit zeer aangenaam smaakniveau. Irriteert de keel niet en kalmeert niet.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ruche royal propolis keel spray kopen

Je kan Ruche royal propolis keel spray van het merk Arkopharma , geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn
Welzijn & Gezondheid > Hoest
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen