€ 33,14
€ 29,83
Bespaar 10% (€ 3,31)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Armolipid

Cholesterol is een vetstof die voor we voor een derde uit onze voeding halen, en waarbij de overige twee derden wordt aangemaakt door onze lever. Er bestaat maar één soort cholesterol maar meerdere transportsystemen van cholesterol. HDL (High Density Lipoproteins), ook wel goede cholesterol genoemd, en LDL (Low Density Lipoproteins), de zogeheten slechte cholesterol. Te veel slechte cholesterol kan zich opstapelen tegen de wanden van de bloedvaten en zich daar ophopen. Dit kan het risico op hart- en vaatziekten aanzienlijk verhogen, met name op myocardinfarct en cerebraal vasculair accident. Evenwichtige voeding, met veel fruit en groenten, en weinig verzadigde vetten, regelmatig bewegen en stoppen met roken helpen bij de strijd tegen slechte cholesterol. De voedingssupplementen van het gamma ArmoLipid geven ondersteuning en helpen om een optimaal cholesterolgehalte te behouden.

Voedingssupplement met polycosanol, rode gist rijst, foliumzuur, co-enzym Q10 en astaxanthine
Armolipid: Armolipid is een natuurlijk voedingssupplement met rode gist rijst, polycosanol, foliumzuur, co-enzym Q10 en astaxanthine.
Rode gist rijst: Rode gist rijst in Armolipid wordt verkregen onder gestandaardiseerde omstandigheden en wordt geproduceerd door de fermentatie
van rijst (Oryza sativa) met een bepaalde stam van Monascus purpureus, geselecteerd voor een optimale opbrengst van monacoline K.
Polycosanol: Polycosanol is een mengsel van natuurlijke vetalcoholen die aanwezig zijn in de wasachtige matrix van suikerriet (Saccharum officinarum),
rijstzemelen (Oryza sativa) en in bijenwas (Apis mellifera).

Indicatie

Armolipid® is een natuurlijk voedingssupplement met rode gist rijst, polycosanolen (een mengeling van natuurlijke vetalcoholen), foliumzuur, co-enzym Q10 (een bestanddeel van de lichaamscellen) en astaxanthine (rozerood pigment dat zich onder meer in micro-algen bevindt).

Gebruik van Armolipid

1 tablet per dag. Bij slikproblemen wordt aangeraden de tablet in twee delen te breken om ze met een groot glas water in
te nemen.

Ingrediënten Armolipid

1 tablet Armolipid bevat rode gist rijst 200 mg (equivalent aan monacoline K 3 mg), polycosanol 10 mg, foliumzuur
0.2 mg, co-enzym Q10 2.0 mg en astaxanthine 0.5 mg

Waarschuwing

Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap, borstvoeding of in combinatie met hypolipidemische geneesmiddelen (geneesmiddel dat het vetgehalte in het bloed doet dalen).
Buiten het bereik houden van kinderen.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Vraag uw arts om raad betreffende het gebruik van het medicijn.
Onderzoek naar het veiligheidsprofiel heeft aangetoond dat bij het gebruik van Armolipid® dyspepsie (spijsverteringsproblemen) en myalgie (spierpijn) kunnen voorkomen, in het bijzonder bij mensen die intolerant zijn aan statines.
Voedingssupplementen kunnen een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.
Armolipid 60 tabletten
€ 33,14
€ 29,83

Laatste reviews en ervaringen met Armolipid

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tja, als 50plusser moet je toch wel een beetje opletten op uw cholesterol, want bij mijn jaarlijkse medische controle werd mij deze medicatie voorgeschreven en na enkele weken inname sta ik nu weeral op een normale cholesterol waarde.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik veronderstel dat het werkt maar is niet duidelijk zichtbaar. Bij mijn laatste bestelling verkeerde Armolipid besteld, het moest de Armolipid Plus zijn, Dus opletten in het vervolg! Aangeraden door huisdokter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Armolipid is een roderijstextract. Het is goed om dit te nemen als je cholesterolgehalte een beetje verhoogd is. Door het feit dat er Q10 aan toegevoegd is, is dit belangrijk voor de spieren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Armolipid 60 tabletten is mij aangeraden door mijn huisarts.Waarom? Wel om eens te proberen mijn cholesterol te doen verlagen in plaats van de gekende 'Klassieke' cholesterolverlagende pillen te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn partner gebruikt dit nu al 2 jaar en het doet wat het moet doen zonder bijwerkingen. We gaan het zeker blijven kopen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn cholesterol blijft hierdoor laag. Wat in feite het belangrijkste is. Nevenwerkingen zijn er ook wel. Stramme spieren , stijve nek . Maar het positieve geeft wel uiteindelijk de doorslag .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn ervaring met dit supplement is positief, vooral als je armolipid regelmatig neemt. Het helpt om je cholesterol onder controle te houden en je bloed in evenwicht te brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  product blijkt zeer doeltreffend te zijn bij mij ivb de regelmatig gemeten cholesterolwaarden,de goede stijgd terwijl de slechte daald dus volgens deze gegevens een prima product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een goed product om het cholesterol te verlagen ,en het heeft geen bijwerkingen ,ik kreeg het voor het eerst van een spaanse arts omdat ik van de andere producten vergeetachtig werdt en last mijn van spieren kreeg ,maar de armolipid is geweldig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Total geen klachten van deze anti-cholesterolmiddelen. Van andere medicatie altijd gehad. Zeer eenvoudig te bestellen en snelle levering.Als de bloeduitslag ook nog nhet gewenste resultaat oplevert dan blijft dit medicijn voor mij bestaan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het verlaagt mijn hoog cholesterolgehalte en is betrouwbaar zonder enige bijwerkingen. Ik neem 1 tablet per dag na het eten en dat al jaren lang. Het werk goed en jullie zijn goedkoper dan de plaatselijke apotheek!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  4 weken gebruikt en een merkelijke verlaging van de cholesterol spiegel met 50 punten tegenover 4 weken eerder, gebruik nu verder 2 tabletten per week als onderhouds dosis
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al verscheidene producten geprobeerd en ze geven me krampen in mijn benen, daarom schreef de dokter me dit voor als alternatief en het werkt zo geweldig, geen kramp meer!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super middel om de cholesterol te bestrijden en door Farmaline is het product binnen enkele dagen in je bezit, super toch. Bedankt en tot de volgende bestelling
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste, Ben heel tevreden over het product Armolipid dat ik ontvangen heb. Dank u. Hopelijk tot de volgende bestelling groetjes
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  eindelijk een natuurlijk product om de cholesterol te verlagen... geen risico op neveneffecten. Daling is duidelijk merkbaar na eerste controle. Sterk aanbevolen dus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze middel neem ik tegen hoge holestirol en dit is heel goede middel! Die is samengesteld van natuurlijke ingredienten die een weldadige effect hebben op alle vlakken van gezondheid.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  vroeger nam ik andere cholesterolverlagers maar daar waren de nevenwerkingen te sterk bij mij, neem dit nog niet zolang, moet binnenkort eens bloedonderzoek laten doen of het effectief helpt

Armolipid kopen

Je kan Armolipid van het merk Armolipid, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol