€ 23,10
€ 20,79
Bespaar 10% (€ 2,31)
Product niet verkrijgbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Armolipid Plus 30 tabletten

Omschrijving van Armolipid Plus

Cholesterol is een vetstof die we voor een derde uit onze voeding halen, en waarbij de overige twee derden wordt aangemaakt door onze lever. Er bestaat maar één soort cholesterol maar meerdere transportsystemen van cholesterol. HDL (High Density Lipoproteins), ook wel goede cholesterol genoemd, en LDL (Low Density Lipoproteins), de zogeheten slechte cholesterol. Te veel slechte cholesterol kan zich opstapelen tegen de wanden van de bloedvaten en zich daar ophopen. Dit kan het risico op hart- en vaatziekten aanzienlijk verhogen, met name op myocardinfarct en cerebraal vasculair accident. Evenwichtige voeding, met veel fruit en groenten, en weinig verzadigde vetten, regelmatig bewegen en stoppen met roken helpen bij de strijd tegen slechte cholesterol. De voedingssupplementen van het gamma ArmoLipid ® geven ondersteuning en helpen om een optimaal cholesterolgehalte te behouden.
 
Armolipid ® PLUS: Armolipid ® PLUS is een natuurlijk voedingssupplement met berberine, rode gist rijst, policosanol, foliumzuur, co-enzym Q10 en astaxanthine.
 
Berberine: Berberine is een natuurlijke substantie geëxtraheerd uit de schors van Berberis aristata, eeninheemse struik van Himalaya en Nepal.

Rode gist rijst: Rode gist rijst in Armolipid ® PLUS wordt verkregen onder gestandaardiseerde omstandigheden en wordt geproduceerd door de fermentatie van rijst (Oryza sativa) met een bepaalde stam van Monascus purpureus, geselecteerd voor een optimale opbrengst van monacoline K.

Policosanol: Policosanol is een mengsel van natuurlijke vetalcoholen die aanwezig zijn in de wasachtige matrix van suikerriet (Saccharum officinarum), rijstzemelen (Oryza sativa) en in bijenwas (Apis mellifera).

Foliumzuur: Armolipid ® PLUS bevat de fysiologische dagelijks aanbevolen hoeveelheid van foliumzuur (dit is 0.2 mg) voor het compenseren van mogelijke tekorten aan foliumzuur, te wijten aan een ongebalanceerd dieet veroorzaakt door een moderne levensstijl. Foliumzuur draagt bij tot de normale aminozuursynthese, de normale bloedvorming en het normaal metabolisme van homocysteïne.

Co-enzym Q10: Co-enzym Q10 is een fysiologisch bestanddeel van alle cellen in ons lichaam.

Astaxanthine: Astaxanthine is een roze-rood pigment dat men onder meer terugvindt in zalm, forel, kreeft, krill en microalgen. De astaxanthine in Armolipid ® Plus is aangemaakt door de microalg Haematococcus pluvialis.

Indicatie

Armolipid ® is een natuurlijk voedingssupplement met rode gist rijst, policosanol (een mengeling van natuurlijke vetalcoholen), foliumzuur, co-enzym Q10 (een bestanddeel van de lichaamscellen) en astaxanthine (rozerood pigment dat zich onder meer in micro-algen bevindt).
 
Armolipid ® PLUS bevat daarnaast nog berberine. Deze natuurlijke substantie geëxtraheerd uit de schors van Berberis aristata, een inheemse struik van de Himalaya en Nepal, bevat tal van goede eigenschappen. Ze verhoogt de gevoeligheid voor insuline, draagt bij de tot de vermindering van slechte cholesterol en van triglyceriden, een andere vetsoort, en bezit een antimicrobiële werking.

Gebruik van Armolipid Plus

1 tablet per dag. Bij slikproblemen wordt aangeraden de tablet in twee delen te breken om ze met een groot glas water in te nemen.

Ingrediënten Armolipid Plus

1 tablet ArmoLIPID ® PLUS bevat 500 mg berberine, gefermenteerde rode rijst 200 mg (equivalent aan monacoline K 3 mg), policosanol 10 mg, foliumzuur 0.2 mg, coenzyme Q10 2.0 mg en astaxanthine 0.5 mg.

Waarschuwing

Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap, borstvoeding of in combinatie met hypolipidemische geneesmiddelen (geneesmiddel dat het vetgehalte in het bloed doet dalen).
Buiten het bereik houden van kinderen jonger dan 3 jaar. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Vraag uw arts om raad betreffende het gebruik van het medicijn.
Onderzoek naar het veiligheidsprofiel heeft aangetoond dat bij het gebruik van Armolipid ® PLUS dyspepsie (spijsverteringsproblemen) en myalgie (spierpijn) kunnen voorkomen, in het bijzonder bij mensen die intolerant zijn aan statines.
Voedingssupplementen kunnen een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.


Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 23,10
€ 20,79
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Armolipid plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Met een beetje cholesterol heb ik verschillende producten geprobeerd om het omlaag te krijgen. Ik ben tegen statines en ik heb Armolipid Plus geprobeerd................................................................................. Nou BRAVO, mijn cholesterol is weer normaal en mijn bloedsuiker is weer normaal geworden. Nogmaals gefeliciteerd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien ik statines niet verdraag begon ik armolipid plus te gebruiken voor mijn cholesterol. ik verdraag het heel goed en mijn waarden zijn weer in het groen. Uiteraard met een goed dieet erbij en de levering was ook nog eens snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb problemen met mijn cholesterol en het is nu al 2 jaar dat ik de armolipid plus gebruik samen met wat dieet aanpassingen. Ik vond deze supplementen echt effectief om mijn waarden omlaag te halen, heel goed product!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed contact en snelle levering met een kwaliteitsvol product. Ik kan het echt alleen maar aanraden en ook jullie scherpe prijs!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit was mijn eerste aankoop van Farmaline en het was heel eenvoudig te bestellen. Ik kan dit product niet kopen in Australië en mijn bestelling kwam aan binnen 10 dagen. Heel erg bedankt hiervoor en ik ga zeker terugkomen.

Armolipid Plus kopen

Je kan Armolipid Plus van het merk Armolipid, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol