€ 39,20
€ 34,89
Bespaar 11% (€ 4,31)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Armolipid Plus 60 tabletten

Omschrijving van Armolipid Plus

Cholesterol is een vetstof die we voor een derde uit onze voeding halen, en waarbij de overige twee derden wordt aangemaakt door onze lever. Er bestaat maar één soort cholesterol maar meerdere transportsystemen van cholesterol. HDL (High Density Lipoproteins), ook wel goede cholesterol genoemd, en LDL (Low Density Lipoproteins), de zogeheten slechte cholesterol. Te veel slechte cholesterol kan zich opstapelen tegen de wanden van de bloedvaten en zich daar ophopen. Dit kan het risico op hart- en vaatziekten aanzienlijk verhogen, met name op myocardinfarct en cerebraal vasculair accident. Evenwichtige voeding, met veel fruit en groenten, en weinig verzadigde vetten, regelmatig bewegen en stoppen met roken helpen bij de strijd tegen slechte cholesterol. De voedingssupplementen van het gamma ArmoLipid ® geven ondersteuning en helpen om een optimaal cholesterolgehalte te behouden.
 
Armolipid ® PLUS: Armolipid ® PLUS is een natuurlijk voedingssupplement met berberine, rode gist rijst, policosanol, foliumzuur, co-enzym Q10 en astaxanthine.
 
Berberine: Berberine is een natuurlijke substantie geëxtraheerd uit de schors van Berberis aristata, eeninheemse struik van Himalaya en Nepal

Rode gist rijst: Rode gist rijst in Armolipid ® PLUS wordt verkregen onder gestandaardiseerde omstandigheden en wordt geproduceerd door de fermentatie van rijst (Oryza sativa) met een bepaalde stam van Monascus purpureus, geselecteerd voor een optimale opbrengst van monacoline K.

Policosanol: Policosanol is een mengsel van natuurlijke vetalcoholen die aanwezig zijn in de wasachtige matrix van suikerriet (Saccharum officinarum), rijstzemelen (Oryza sativa) en in bijenwas (Apis mellifera).

Foliumzuur: Armolipid ® PLUS bevat de fysiologische dagelijks aanbevolen hoeveelheid van foliumzuur (dit is 0.2 mg) voor het compenseren van mogelijke tekorten aan foliumzuur, te wijten aan een ongebalanceerd dieet veroorzaakt door een moderne levensstijl. Foliumzuur draagt bij tot de normale aminozuursynthese, de normale bloedvorming en het normaal metabolisme van homocysteïne.

Co-enzym Q10: Co-enzym Q10 is een fysiologisch bestanddeel van alle cellen in ons lichaam.

Astaxanthine: Astaxanthine is een roze-rood pigment dat men onder meer terugvindt in zalm, forel, kreeft, krill en microalgen. De astaxanthine in Armolipid ® Plus is aangemaakt door de microalg Haematococcus pluvialis.

Indicatie

Armolipid ® is een natuurlijk voedingssupplement met rode gist rijst, policosanol (een mengeling van natuurlijke vetalcoholen), foliumzuur, co-enzym Q10 (een bestanddeel van de lichaamscellen) en astaxanthine (rozerood pigment dat zich onder meer in micro-algen bevindt).
 
Armolipid ® PLUS bevat daarnaast nog berberine. Deze natuurlijke substantie geëxtraheerd uit de schors van Berberis aristata, een inheemse struik van de Himalaya en Nepal, bevat tal van goede eigenschappen. Ze verhoogt de gevoeligheid voor insuline, draagt bij de tot de vermindering van slechte cholesterol en van triglyceriden, een andere vetsoort, en bezit een antimicrobiële werking.

Gebruik van Armolipid Plus

1 tablet per dag. Bij slikproblemen wordt aangeraden de tablet in twee delen te breken om ze met een groot glas water in te nemen.

Ingrediënten Armolipid Plus

1 tablet ArmoLIPID ® PLUS bevat 500 mg berberine, gefermenteerde rode rijst 200 mg (equivalent aan monacoline K 3 mg), policosanol 10 mg, foliumzuur 0.2 mg, coenzyme Q10 2.0 mg en astaxanthine 0.5 mg.

Waarschuwing

Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap, borstvoeding of in combinatie met hypolipidemische geneesmiddelen (geneesmiddel dat het vetgehalte in het bloed doet dalen).
Buiten het bereik houden van kinderen jonger dan 3 jaar. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Vraag uw arts om raad betreffende het gebruik van het medicijn.
Onderzoek naar het veiligheidsprofiel heeft aangetoond dat bij het gebruik van Armolipid ® PLUS dyspepsie (spijsverteringsproblemen) en myalgie (spierpijn) kunnen voorkomen, in het bijzonder bij mensen die intolerant zijn aan statines.
Voedingssupplementen kunnen een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.


Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 39,20
€ 34,89

Laatste reviews en ervaringen met Armolipid plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een heel goed en voordelig artikel en voordelige prijs, het artikel is heel goed voor verlaging van de cholesterol maar je moet deze tabletten el dagelijks nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem de Armo Lipid plus reeds 2 jaar. Nadat ik met mijn cholostrol pillen moest stoppen, daar ik felle pijn in mijn onderbenen had. Deze pijn is nu verdwenen en mijn cholostrol is in orde. dankzij Armo Lipid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van zowel het product als de snelle levering. Spijtig dat de prijs zo hoog is van armolipid plus. Farmaline is steeds correct en heeft een zeer ruim aanbod.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit middel heeft er op een natuurlijke basis voor gezorgd dat mijn cholesterolwaarde spectaculair is gedaald van 275 naar 172. Tevens heb ik ook geen last meer van bijwerkingen die ik wel had bij het vorige product (spierstramheid en pijnlijke gewrichten).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem ik al geruime tijd op voorschrift van mijn huisarts tegen te hoge (slechte) cholesterol, omdat ik statines niet kon verdragen. Nu gaat het goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De ArmoLipid Plus gebruik ik reeds één jaar. De huisarts heeft me dit product aangeraden aangezien het de cholesterolwaarde verlaagd. Hij adviseerde me dit voedingssupplement. Dit aangezien medicatie nog niet aan de orde was. Dit product is via Farmaline goedkoper als in de apotheek.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Bestellingen zijn eenvoudig en de betaling is eenvoudig. De levering is snel thuis (geen reis) en het systeem is als geheel zeer betrouwbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tabletten bevallen goed tot nu toe.Of ze daadwerkelijk resultaat zal pas blijken bij mijn volgende bezoek aan de cardioloog als mijn cholesterol wordt gemeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt heel goed tegen de colesterol ,als je ermee stopt terug colesterol.Mijn man verdraagt geen enkel medicatie voor de colesterol door krampen problemen in de benen en handen kon zijn werk niet meer uitvoeren.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer interessante prijs alleen in de apotheek en in overeenstemming met het niveau verpakking en effectiviteit in vergelijking met die verkocht in de apotheek.en levering binnen de aangekondigde termijnen.
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik denk niet dat dit product geschikt is voor mij. Deegachtige mond en tong geladen na twee dagen van behandeling. Ik ben gestopt, dus ik kan je niet vertellen of het een goed product is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed werkend product om de cholesterol te verlagen . Mijn waarden zijn met liefst 90 gedaald . Ook de verhouding goede en slechte cholesterol is zeer goed nu .Ik neem het vlak voor het slapengaan . Een minpunt is de slechte smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een vijf tal jaren geleden kreeg ik last van hartritmestoornissen ,daar mijn cholesterol ook wat aan de hoge kant was ben ik op aanraden van mijn specialist begonnen met armo lipid plus in te nemen en dan is mijn cholesterol gezakt tot het normale gehalte,een tablet per dag is voldoende.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  werkt goed als verlager van totaal cholesterol (bewezen door bloedanalyse); minpunt: werkt minder op LDL ( de schadelijkste dus).Graag reactie daarop van producent/andere gebruikers.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voedingssupplement, aanbevolen voor mensen met een hoog cholesterolgehalte. Bovendien, als je triglycerine niveau hoog is, neem dan ARMOLIPID +.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts omdat ik de scheikundige statines niet kan verdragen . Nu neem ik ezetterol wat ik wel verdraag maar alleen te krijgen met toelating adviseur ziekenkas (zeer duur medicijn) en tot nu 20 dagen armolipid plus wat ik tot nu zeer goed verdraag . Ik wacht mijn volgend bloeduitslag met spanning af !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op advies van mijn huisarts nam ik gedurende 8 weken elke avond 1 tablet Armolipid Plus en mijn cholesterol verlaagde spectaculair in 8 weken tijd !
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het nu al twee jaar, mijn arts raadde me aan dit te doen omdat ik de andere cholesterolverlagende medicijnen niet kon verdragen. De resultaten van mijn bloedtesten zijn goed en we zijn verder gegaan met Armo Lipid Plus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over de aankoop bij Farmaline. Zeer goede prijs en vlotte levering. De betaling verliep zonder problemen. Het was mogelijk om de bestelling te volgen vanaf de verzending tot bij de levering aan de deur. Bovendien krijg je een mail met kortingsbon. Doe zo verder en ik blijf een vaste en tevreden klant !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt werd mij aangeraden door mijn hartspecialist, ik gebruik het ongeveer 1jaar en mijn cholesterol is geweldig gedaald. Volgens mijn dokter is het een produkt dat aanslaat of niet, Laat na 6maand je bloed controleren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het geeft een snel resultaat. Het product is gemakkelijk in te nemen. De cholesterol gaat al snel naar beneden, dus het bedoelde resultaat is behaald.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ArmoLIPID PLUS ... In combinatie met een degelijke voeding ........... was het resultaat "Schitterend" ....... Een bloed analyse ... Bevestigde dit alles !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door mijn huisdokter om de cholesterol te beheersen . Ik neem ze nog niet lang genoeg om te oordelen.Ik doe dat opnieuw na een volgend bloedonderzoek.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze aanvulling is een voordelige vervanging voor statines in de farmaceutische industrie. Het enige nadeel is dat het krampen veroorzaakt en het is daarom noodzakelijk om het kaliumgehalte te controleren
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ben deze nog maar enkele weken aan het uitproberen en kan nog niet zeggen of deze echt helpen, daarvoor moet ik nog enkele maanden wachten vooraleer ik het resultaat zal zien.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geschikt voor mij, geen spierpijn in tegenstelling tot traditionele producten voor cholesterol schade een beetje duur, gemakkelijk verkrijgbaar in de apotheek
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  drie maanden later is mijn cholesterol aanzienlijk gedaald ! Ik raad opnieuw aan om een normaal niveau te handhaven. Een daling van hb a1c werd ook opgemerkt tijdens deze periode; dank u wel!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We zijn heel tevreden over de service en de levering. We blijven steeds op de hoogte via mail hoever het staat met de levering. Correct en betrouwbaar!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze tabletten besteld op advies van mijn huisarts, ik heb een te hoog cloresterol en slikte daarvoor al een tijdje verschillende statines maar had hier bij heel veer last van spierpijn en was heel erg moe tot nu toe hei met deze ArmoLipidPlus tabletten geen last en mijn cloresterol is al behoorlijk gezakt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een gezond alternatief voor de simvastatines die mijn man al jaren inneemt. De cholesterolwaarde blijft ook met dit middel onder controle en de natuurlijke ingrediënten zijn mooi meegenomen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn arts neem ik Armo Lipid Plus ter vervanging van de medicijnen op basis van Statine die ik niet kan verdragen, helaas kan ik u nog geen mening geven, ik heb het nog niet lang genoeg gebruikt en ik heb nog geen bloedtest gehad. l
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product mijn colesterol is flink naar beneden gegaan zal zeker het blijven innemen ik beveel het iedereen aan de levering was ook perfect ik zal zeker nog bij Farmalin bestellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het ideale product om je cholesterolgehalte te verminderen en op peil te houden. En zeker aan te raden daar het praktisch volwaardig biologisch wat een positieve invulling betekent.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is heel doeltreffend en heeft geen bijwerkingen. Na drie maanden begint men al direct resultaten te zien. Het enige minpuntje, is dat het per cyclussen gebruikt moet worden, elke keer dat de symptomen de kop opsteken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aanbevolen door mijn huisarts omdat ik last heb van bijwerkingen bij gebruik van gewone statines. Geen bijwerkingen tot nog toe. Wacht het volgende bloedonderzoek af om de resultaten te kunnen beoordelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We waren zeer tevreden, vanwege de snelle levering, de juiste producten en dat nog voor een goede prijs. Het bestellen gaat makkelijk en de site is duidelijk. Graag weer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Armolipid Plus al een tijdje omdat het door de huisdokter werd aangeraden en door de specialist goedgekeurd. Het is een goed product, maar de smaak is niet de beste.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede aanvulling op een lager cholesterolgehalte. Gemakkelijk in te slikken, geen bijwerkingen, Betaalbare prijs,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering Top!! Ben er net 2 weken mee begonnen dus kan nog niets zeggen over het product. Dus als ik de uitslag weer heb weet ik meer. Voor de rest goede webshop.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een product dat precies goed zijn werk doet om mijn cholesterol omlaag te halen zonder enige bijwerkingen. De snelle verzending en betrouwbare informatie over de leveringsdatum maken me een vaste klant.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na het gebruiken van de armolipid is mijn cholesterol bij de laatste meting nog afgenomen, bij mijn man spijtig genoeg niet. Daarom zijn we afgestapt van de gewone en nu de plus gekocht. De volgende controle is in behandeling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb jarenlang bezig geweest met een hoog cholesterolgehalte en statine gebruik veroorzaakte me spierpijn. Ik begon geadviseerd door mijn arts om een paar maanden Armolipid Plus nemen samen met een "gezonde" voeding en sport geleden. Mijn cholesterolgehalte is genormaliseerd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dankjewel voor de spoedige levering van het product, het is exact hetzelfde als ik hier altijd kocht in de apotheek dus ik ben enorm blij, op dit moment is alles in orde.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem aan dat omdat ik de controle cholesterolgehalte en gezonder is dan elk ander product dat ik voorgeschreven above. De verzending was zeer snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb twee jaar Armolipid Plus gebruikt en het regelt de niveaus van LDL in het bloed zonder het gebruik van statine, dat vele bijwerkingen heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede online apotheek! Voorheen altijd zeer snelle levering met de levering mededeling op rendabele prijzen. De effectiviteit van het product besteld armolipid plus kan nog niet volledig worden geëvalueerd; de eerste controle bloedwaarden vertoonden een lichte verbetering van het cholesterolgehalte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor diegene die net zoals ik en mijn vrouw het gebruiken om je cholesterolwaarde onder controle te houden, een top product samen met een evenwichtige voeding. Het is ook een handige verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer zeker een goed prodcut. Het cholesterolgehalte is aanzienlijk afgenomen na enige tijd met armolipid plus. Het is niet gemakkelijk om alleen dit supplement alle eer toe te wijzen, maar ik ben er van overtuigd dat dit samen met mijn betere dieet een belangrijke rol gespeeld heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mezelf, ik ben erg blij met mijn aankoop van jullie filma. De levering was op tijd en tegen een zeer voordelige prijs! Ik ga zeker opnieuw bestellen bij jullie. Bedankt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product voor de bestrijding van cholesterol en cardiovasculaire problemen. Ik weet het, maar dit product voor meerdere jaren, dankzij het advies van de arts. Ik heb altijd gekocht bij de apotheek, in dozen van 30 cps en de besteding van een aanzienlijk bedrag per maand of zo. Nu ontdekte ik Farmaline met verpakkingen van 60 cps en een zeer aantrekkelijke prijs. Probeer het zelf maar eens.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij is het heel goed gaat, ik verlaagt het cholesterolgehalte met ongeveer 20% en als je lid sterolen drankjes zo veel, genoeg te hebben het gecontroleerd op een optimaal niveau
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekend product, te gebruiken als alternatief voor drugs en statines, een natuurlijke remedie zonder contra-indicaties! Voorlopig werkt het dus ik ben blij. Uitstekende service ook!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekende besparing, geen twijfel over mogelijk. Ik was een beetje terughoudend voor online bestellingen maar ik wilde het proberen en nu ben ik tevreden. het product dat ik kocht kwam op tijd aan en ik kon stap voor stap de zending volgen online.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Waardevol product voor het verminderen van cholesterol en triglyceriden. Aanbevolen voor iedereen die een natuurlijk product wil en niet een geneesmiddel met chemische componenten wenst.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goede prijs voor onmiddelijke levering. De productresultaten zullen we nog moeten zien na verloop van tijd, hoewel ik denk dat de balans positief gaat zijn. Happy holidays!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een product net zoals beschreven, het kopen van drie pakjes en de levering is gratis. Ik denk dat gezien de prijs en het resultaat ik zeker ga blijven kopen. Groeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was nogal onder de indruk van deze aankoop. Alles was perfect, nauwkeurig en punctuueel. Ik ga zeker nog producten kopen via Farmaline!!! Bedankt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In vergelijking met de gebruikelijke producten voor cholesterolverlagende geneesmiddelen die veen bijwerkkingen hebben, is deze armolipid plus een natuurlijk alternatief en daarom kan ik het zeker aanbevelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een effectieve aanvulling met een tablet per dag, het helpt om de cholesterol in je bloed te verlagen. Logisch geassocieerd met een goed dieet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik weet dat dit product voor een lange tijd gebruikt kan worden en ik kan met zekerheid zeggen dat het echt effectief tegen cholesterol: na een eerste cyclus van drie maanden mijn man heeft gehad om het cholesterolgehalte van 280 tot 230. Op Farmaline vond ik de verpakking van 60 tabletten aan een lagere prijs dan hier in de apotheek. Je vindt niet dat in Italië, tegen een zeer betaalbare prijs. Great !!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Na een laatste bloedcontrole , was de cholesterol van mijn man iets te hoog . Door de huisarts werd het voedingssupplement Armolipid aangeraden . Heel belangrijk is het , dat het geen geneesmiddel is , dus geen bijwerkingen . Het is een middel op basis van rode rijst die zorgt voor de beheersing van de slechte cholesterol . Na een 3tal maanden gebruik en een nieuwe bloedcontrole gaan we pas kunnen zeggen of het werkelijk helpt !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met behulp van de armolipid plus ben ik sinds januari van 280 cholestrol verlaagd naarn 220 in Mei, samen met een dieet vrij van worst en kaas.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De klinische studies tonen goede resultaten voor dit. De communicatie en verzending van Farmaline waren goed. Ik ga het blijven gebruiken en kopen via jullie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product voldoet volledig aan mijn behoeften, zeer betaalbare prijs en snelle verzending, getekend door de koerier! Wat wil je nog meer?
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik zit nog in de probeerfase dus kan nog geen definitieve mening vormen, maar de tabletten worden zeer goed verdragen tot op heden en de verzending was ook spoedig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product om je cholesterol te verlagen. Zeer goede value ook van Farmaline. Makkelijk te bestellen en het arriveerde zoals beloofd. Ik ga zeker Farmaline nog gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Medicenaal perfect zoals het zou moeten zijn. Hier in Italiën zij er geen verpakkingen van 60 capsules, jullie hebben deze wel en ook snelle verzending. ik denk dat we niet meer kunnen wensen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product heeft een cholestrol verlagende werking en wordt zeer goed verdragen, tegelijk ook nog eens Q10 erbij. Zeer aan te raden, zonder de bijwerkingen van andere producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig, door de huidarts voorgeschreven en ik heb het een paar keer in de apotheek gekocht, maar dan vond ik het op Farmaline en ik zag dat jullie veel goedkoper waren. De levering was super snel dus ik blijf kopen!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Armo lipid plus sedert januari 2015 en mijn colesterol is gezakt.ik ben zeer teveden en ga het verder ge bruiken totdat mijn colesterinspiegel binnen de veilige normen is. Helga
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden met de levering en prijs van mijn Armolipid plus tabletten. Mijn huisarts gaf me het advies om deze te gebruiken omdat ik geen statines verdraagn, dus ik kocht een 4 maanden voorraad in omdat ze minder duur zijn in bulk en een PAK goedkoper dan de plaatselijke apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alles werkte prima - snelle levering, verpakking 1A, zeer goede prijs-prestatie. Ik kan alleen maar faramline aanraden. De beste.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit supplement helpt je cholesterol en triglyceriden onder controle te houden en heeft nog eens foliumzuur erbij. Een natuurlijk product zonder bijwerkingen dat goed verdragen wordt door iedereen. Zeker voor mensen die geen statines verdragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product dat helpt voor je cholesterol, indien je het regelmatig neemt natuurlijk. ook een goede levering en de als je problemen hebt met de levering kan je altijd direct bellen voor een oplossing.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de eerste keer dat ik jullie gebruik als online apotheek en ik vond jullie site wel moeilijker te navigeren dan anderen, maar dat is een minimaal probleem. Het product is eerste klasse en de kosten zijn een pak lager dan de apothekers hier. Ik ga nog kopen bij jullie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Man dit product is geweldig, ik gebruik het omdat mijn huisarts het voorgeschreven heeft voor mijn cholesterol. Ik kocht het altijd in de apotheek maar vond het in een grotere verpakking en goedkoper bij jullie!

Armolipid Plus kopen

Je kan Armolipid Plus van het merk Armolipid, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Best Reviewed Products of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol