€ 41,70
€ 37,53
Bespaar 10% (€ 4,17)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Artechol in

ARTECHOL In is een unieke en innovatieve combinatie van rodegistrijst, de gepatenteerde bacterie Lactobacillus rhamnosus Lipo671®, choline en thiamine. ARTECHOL In®© draagt bij tot het behoud van een evenwichtig cholesterolgehalte.

ARTECHOL In is gestandaardiseerd op 3%, wat betekent dat elke capsule ARTECHOL In exact 10 mg monacoline K bevat (dosis in overeenstemming met de Europese referentiewaarden). ARTECHOL In bevat monacoline K dat hoofdzakelijk aanwezig is in zijn zuurvorm (90%) en in geringere hoeveelheid in zijn lactonvorm (10%). De aanwezigheid van een hoger gehalte aan de zuurvorm garandeert een betere tolerantie door de patiënt (minder bijwerkingen).

Indicatie

ARTECHOL In®© draagt bij tot het behoud van een evenwichtig cholesterolgehalte.

Gebruik van Artechol in

 • 1 capsule 's avonds voor het slapengaan.
 • Mag zonder onderbreking het hele jaar door worden gebruikt.

Ingrediënten Artechol in

Met rode gist gefermenteerd rijstpoeder 333,4 mg (gestandaardiseerd op 3,0% monacoline K = 10 mg/capsule), cholinebitartraat 210 mg, Lactobacillus rhamnosus Lipo671® 10 mg, FructoOligoSaccharide 5 mg, thiaminechloorhydraat 1,5 mg (100% ADH); stabilisator: magnesiumstearaat; vulstof: maltodextrine; antioxidant: ascorbinezuur; capsule: E129, E171, gelatine.

Waarschuwing

 • ARTECHOL In mag zonder onderbreking, heel het jaar door worden gebruikt.
 • Geen rijstpoeder gefermenteerd met rode gist samen met pompelmoessap innemen.
 • Uit voorzorg wordt met rode gist gefermenteerd rijstpoeder afgeraden tijdens de zwangerschap of borstvoeding, bij kinderen en adolescenten.
 • Raadpleeg je arts of apotheker als je ouder bent dan 70 jaar, bij gelijktijdig gebruik van een geneesmiddel tegen cholesterol, als je intolerant bent voor statines of als je last hebt van lever-, nier- of spierproblemen.


Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 41,70
€ 37,53

Laatste reviews en ervaringen met Artechol in

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Artechol

  top product,ben er heel goed mee

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed voor cholesterolverlaging

  Ik gebruik het nu een veertienkamp dagen, nu kan ikzelf nog geen verandering zien, maar bij het ter sprake brengen in mijn kennissenkring hoor ik dat er verschillende personen zijn die dit ook gebruiken en hun cholesterol is wel degelijk verlaagd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel goed

  Is een natuurlijk goed produkt voor mensen met een te hoge cholesterol.

  Was deze beoordeling nuttig?

Artechol in kopen

Je kan Artechol in van het merk Artechol , geproduceerd door PHACOBEL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol