€ 32,14
€ 28,93
Bespaar 10% (€ 3,21)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Artechol Nieuwe Formule

Artechol om het cholesterolgehalte, aangemaakt door ons lichaam, onder controle te houden. 

Het met rode gist gefermenteerd rijstpoeder gestandaardiseerd met 3 % monacoline K onderging al talloze sluitende tests die bewijzen dat het inderdaad het cholesterolgehalte in toom houdt. Het bevat ook kleine hoeveelheden fytosterolen en isoflavonen en werkt bovendien synergetisch. Het gebruik van de Lactobacillus rhamnosus Lipo671 (heel zuurbestendige bacterie die reuptake van cholesterol vermindert) doet de LDL-cholesterol verminderen.

Gebruik van Artechol Nieuwe Formule

1 capsule ‘s avonds voor het slapengaan.

Ingrediënten Artechol Nieuwe Formule

Rijstpoeder gefermenteerd met rode gist (gestandaardiseerd met 3.0% monacoline K= 10mg/capsule) 333.4mg, fructoollgosaccharide 20mg, lactobacillus rhamnosus lipo671 15.6mg, stabillisator: magnesiumstereaat. Vulstoff: maltodextrine, capsule: E129, e171, gelatine (koosjer + halal), antioxidant: ascorbinezuur 1.2mg

Waarschuwing

- Uit voorzorg, indien je onder eender welk medisch toezicht bent, gebruik Artechol op professioneel advies. 
- De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. 
- Niet in combinatie met pompelmoessap innemen. 
- Afgeraden voor zwangere vrouwen of die de borstvoeding geven, en voor kinderen. 
- Artechol vervangt een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze niet.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 32,14
€ 28,93

Laatste reviews en ervaringen met Artechol Nieuwe Formule

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  cholesterol verlagen

  Mijn echtgenoot neemt al enkele jaren deze supplementen op basis van rode rijst op aanraden van de cardioloog om zijn cholesterol te verlagen, hij is namelijk hart patient. De bijwerkingen zijn milder dan bv. de statines waar hij veel spierpijnen van had.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Voordelen van Artechol Nieuw

  De verschillende eerdere behandelingen voor mijn cholesterol waren bevredigend voor mijn cholesterolgehalte, maar veroorzaakten vermoeidheid in het functioneren van mijn lever. Altijd op advies van mijn behandelend arts die L'Artechol heeft voorgeschreven zijn mijn resultaten altijd goed en mijn lever heeft geen tekenen van vermoeidheid meer, dus ik ben echt tevreden;

  Was deze beoordeling nuttig?

Artechol Nieuwe Formule kopen

Je kan Artechol Nieuwe Formule van het merk Artechol , geproduceerd door ASTEL MEDICA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol