€ 15,82
€ 12,50
(€ 125,00 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 3,32)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Bausch & Lomb Artelac Splash

Onmiddellijke bevochtiging van droge, vermoeide, gestresseerde geïrriteerde ogen en voor de bevochtiging van contactlenzen.

Ingrediënten Bausch & Lomb Artelac Splash

0.24% hyaluronzuur

Zonder bewaarmiddelen
€ 15,82
€ 12,50
(€ 125,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Bausch & lomb artelac splash

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit al enige tijd op aanraden van de oogarts.Ben er mee geholpen.Vroeger last van branderige ogen nu is dit verholpen. Vooral als je veel op de computer werkt.Een aanrader.
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De inhoud is goed, maar de container is nihil. Praktisch onmogelijk om een druppel in de ogen te doen zonder dat de punt het oog raakt. Het pompje om de jicht te laten vallen werkt heel, heel slecht!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben supper tevreden over deze oogdruppels. Deze oogdruppels mag je tot zes maand na het eerste gebruik van het flesje gebruiken. Ik ook minder last van "brandende "ogen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mooie prijs voor een degelijk product, snelle levering en een stuk goedkoper dan in de reguliere apotheek. Ik ben een zeer tevreden klant en zal zeker en vast nog bestellen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Kunstmatige tranen perfect voor het verlichten van droge ogen door ouderdom, bijziendheid of na een cataractoperatie. Na opening zes maanden houdbaar. Biedt onmiddellijke verlichting.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Oogdruppels werden voorgeschreven door de oogarts. Ik had al vele jaren last van tranende ogen. Nu ben ik erg tevreden over Bausch&Lomb Artelac Splash druppels.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is zeer betrouwbaar en juist aan te brengen. Het brengt onmiddellijk verlichting bij tranende ogen en kan jarenlang gebruikt worden zonder schadelijke bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik van deze oogdruppels heeft een verzachtend effect op vermoeide ogen. Zeer nuttig in geval van veelvuldig werken met computer en langdurig verblijf in ruimten met air conditioning, bijvoorbeeld vliegtuigen, hotels en kantoren.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  het middel werkt uitstekend, geen droge ogen meer bij gebruik. over het medicijn ben ik 100% tevreden. Echter bij een van de flesjes werkt het druppelsysteem niet zoals het moet. de doseerunit die op de het flesje zit blijft soms vast zitten.

Bausch & Lomb Artelac Splash kopen

Je kan Bausch & Lomb Artelac Splash van het merk Bausch & Lomb, geproduceerd door BAUSCH & LOMB PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen
EHBO & Thuiszorg > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen