€ 34,50
€ 29,67
Bespaar 14% (€ 4,83)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arterin + 30 Tabletten GRATIS

Cholesterol is een stof die je lichaam nodig heeft om goed te werken. Het is onmisbaar voor de opbouw van lichaamscellen, bepaalde hormonen, vitamine D, voor de aanmaak van galzuren (belangrijk voor de vetvertering) …  Het grootste gedeelte van de cholesterol (ongeveer 70 %) wordt door je lichaam zelf aangemaakt; het resterende gedeelte wordt via het voedsel opgenomen, vooral uit dierlijke vetten. Dit laatste verklaart waarom je cholesterolgehalte ook afhankelijk is van hoeveel en wat je eet.
 
Er zijn 2 soorten cholesterol:
 • HDL (High Density Lipoprotein), beter bekend als “goede cholesterol”: HDL breng overtollige cholesterol vanuit de cellen terug naar de lever en zorgt ervoor dat de vaten “gereinigd” worden.
 • LDL (Low Density Lipoprotein), de “slechte cholesterol”. Indien er een teveel aan slechte cholesterol in het bloed aanwezig is, kan dit zich afzetten op de binnenwand van de vaten.
 • Oorzaken van een verhoging van het cholesterolgehalte zijn o.a. vetrijke voeding, roken, overgewicht en weinig beweging. Ook erfelijke factoren kunnen zeker een rol spelen.
Arterin® is een efficiënte en goed verdragen oplossing om je cholesterol te beheersen. Het bevat monacoline K uit gefermenteerde rode gist rijst die bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® garandeert een gestandaardiseerde monacoline K-concentratie van 10 mg of meer.

Rode gist rijst

Rode gist rijst komt van een microscopische schimmel, Monascus purpureus, die wordt gekweekt op
rijst. Dit micro-organisme produceert een kenmerkend rood pigment waaraan de gist zijn naam dankt.
Rode gist rijst wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het belangrijkste
bestanddeel is monacoline K, een natuurlijk actief bestanddeel om uw cholesterol te beheersen op een
efficiënte manier met een uitstekende tolerantie. 

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw cholesterolgehalte onder controle helpt te krijgen dankzij rode rijst gist.

Gebruik van Arterin + 30 Tabletten GRATIS

Consumeer 1 tablet Arterin per dag tijdens de maaltijd met een groot glas water

Ingrediënten Arterin + 30 Tabletten GRATIS

1 tablet bevat: poeder van rijst gefermenteerd door rode gist 335 mg (Monascus purpureus 3% of 10 mg monacoline K totaal), Vulstoffen (microkristallijne cellulose, calciumfosfaat), Maltodextrine, Antiklontermiddelen (vernet natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Stabilisator (polyvinylpyrrolidone).

Waarschuwing

- Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 18 jaar, zwangere vrouwen of personen met een aandoening van de lever of van de nieren.
- Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. 
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder doktersadvies. 
- Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
- Is lactose-en glutenvrij.Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 34,50
€ 29,67

Laatste reviews en ervaringen met Arterin + 30 tabletten gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vlotte levering van dit door onze homeopaat voorgeschreven product. Helpt zonder bijwerkingen bij dagelijkse inname, zeer goed tegen te hoge cholesterol
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Effectief en geen kunstmatige statine. Het is rode rijst. Voor cholesterol dat iets boven de norm ligt, werkt het. Met dezelfde constatering gebruiken we het al een aantal jaren. Goedkoper Farmaline dan in de apotheek... Kan er ook van genieten!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na een grondig onderzoek denk ik dat ik hier de beste prijs heb gevonden in vergelijking met de prijzen in de apotheek of op andere sites. De levering was op tijd. Alles was perfect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben heel tevreden en ik vind het goed dat ze regelmatig promoties doen voor nieuwe artikelen. Ben ook heel tevreden over de bestelling en de vlotte gratis levering
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende product mijn strak is gedaald van 240 A 198 die ik aanbeveel. Neem elke dag na de meest calorische maaltijd regelmatig een tablet in. Geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel goed natuurlijk product om de cholesterol te verlagen. Werd reeds bewezen dat dit voedingssupplement perfect werkt en het kost geen moeite.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor die prijs vind je ze nergens, absoluut prima geprijsd voor 90 stuks en dan nog eens extra 30 stuks erbij, mooi dat zoiets als farmaline bestaat!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer voordelige verpakking. Arterin helpt mij mijn cholesterol op een gunstig peil te houden, mits een gezonde levensstijl. Een minpuntje is de nogal hoge prijs in vergelijking met de gangbare statines.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik verdraag dat middel heel goed maar heb er toch gewrichtspijn van.Bestaat er een ander natuurlijk middel die deze bijwerkingen niet heeft.Beleefde groeten Gina
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij veel mensen geven de bekende cholesterolverlagende medicijnen akelige bijwerkingen zoals erge spierpijn in de benen. Arterin is een geweldig alternatief, zonder bijwerkingen met een goed resultaat. De bestelling bij en verzending door Farmaline verloopt eenvoudig, snel en perfect. Ook.telefonisch verleent Farmaline prima service.

Arterin + 30 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Arterin + 30 Tabletten GRATIS van het merk Arterin, geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Arterin of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol