€ 29,95
€ 23,06
Bespaar 23% (€ 6,89)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arterin

Cholesterol is een stof die je lichaam nodig heeft om goed te werken. Het is onmisbaar voor de opbouw van lichaamscellen, bepaalde hormonen, vitamine D, voor de aanmaak van galzuren (belangrijk voor de vetvertering) …  Het grootste gedeelte van de cholesterol (ongeveer 70 %) wordt door je lichaam zelf aangemaakt; het resterende gedeelte wordt via het voedsel opgenomen, vooral uit dierlijke vetten. Dit laatste verklaart waarom je cholesterolgehalte ook afhankelijk is van hoeveel en wat je eet.
 
Er zijn 2 soorten cholesterol:
 • HDL (High Density Lipoprotein), beter bekend als “goede cholesterol”: HDL breng overtollige cholesterol vanuit de cellen terug naar de lever en zorgt ervoor dat de vaten “gereinigd” worden.
 • LDL (Low Density Lipoprotein), de “slechte cholesterol”. Indien er een teveel aan slechte cholesterol in het bloed aanwezig is, kan dit zich afzetten op de binnenwand van de vaten.
 • Oorzaken van een verhoging van het cholesterolgehalte zijn o.a. vetrijke voeding, roken, overgewicht en weinig beweging. Ook erfelijke factoren kunnen zeker een rol spelen.
Arterin® is een efficiënte en goed verdragen oplossing om je cholesterol te beheersen. Het bevat monacoline K uit gefermenteerde rode gist rijst die bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® garandeert een gestandaardiseerde monacoline K-concentratie van 10 mg of meer.

Rode gist rijst

Rode gist rijst komt van een microscopische schimmel, Monascus purpureus, die wordt gekweekt op
rijst. Dit micro-organisme produceert een kenmerkend rood pigment waaraan de gist zijn naam dankt.
Rode gist rijst wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het belangrijkste
bestanddeel is monacoline K, een natuurlijk actief bestanddeel om uw cholesterol te beheersen op een
efficiënte manier met een uitstekende tolerantie. 

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw cholesterolgehalte onder controle helpt te krijgen dankzij rode rijst gist.

Gebruik van Arterin

Consumeer 1 tablet Arterin per dag tijdens de maaltijd met een groot glas water

Ingrediënten Arterin

1 tablet bevat: poeder van rijst gefermenteerd door rode gist 335 mg (Monascus purpureus 3% of 10 mg monacoline K totaal), Vulstoffen (microkristallijne cellulose, calciumfosfaat), Maltodextrine, Antiklontermiddelen (vernet natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Stabilisator (polyvinylpyrrolidone).

Waarschuwing

- Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 18 jaar, zwangere vrouwen of personen met een aandoening van de lever of van de nieren.
- Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. 
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder doktersadvies. 
- Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
- Is lactose-en glutenvrij.Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
Arterin 90 tabletten
€ 29,95
€ 23,06

Laatste reviews en ervaringen met Arterin

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb wat verhoogde cholesterolwaarden maar volgens de huisdokter ben ik te jong om echte medicatie te nemen. Vandaar dat hij me Arterin heeft voorgesteld en mijn cholesterol is effectief gedaald.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  cholesteol was volgens Dr te hoog 222,heb 3 maand zijn voorgeschreven medicatie genomen,met afschuwelijk pijnlijke spiekrampen, chol 220.op aanraden van vrienden 3 maand arterin genomen, resultaat, chol 199, duidelijk wel resultaat en geen nevenwerkingen tot nu toe, Dr wil hier niet van horen, weet iemand waarom
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik ben net begonnen met het gebruik van dit product, dus ik kan de effectiviteit ervan nog niet beoordelen, het is een zachte manier om het cholesterolgehalte te verlagen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Jammer dat de Arterin Forte niet op voorraad is. Dit dwingt mij om Arterine te gebruiken en de dosis te verdubbelen op advies van mijn cardioloog. Niet meer bijwerkingen dan bij Arterin Forte.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  aan de hand van vorige bloedstalen was het chorestorol gehalte in mijn bloed toch merkelijk gedaald.ik wacht af voor de volgende bloedtest.voorlopich zeer tevereden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn cholesterolgehalte was te hoog maar door het gebruik van arterin is hiermee onder controle, en de prijs is een stuk goedkoper dan bij de apotheek
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een behandeling voorgeschreven door een arts, dus geen angst..... Blijkbaar moet het werken, want ik moet de behandeling voortzetten. In termen van prijs, als het wordt een repetitieve aankoop, het eindigt als een interessante, verschillende euro's verschillend van de traditionele apotheek.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben bijna zeventig jaar oud, ik gebruik al meer dan twintig jaar Arterin en dankzij dit product vermijd ik het gebruik van geneesmiddelen die vaak invasiever en soms zelfs schadelijker zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is niet vies om in te nemen, verder merk ik niet veel. ik heb nog geen bloedonderzoek gehad na innemen, dus ik kan weinig zeggen. De prijs is ook matig.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement werd mij aangeraden door mijn behandelend arts om mijn milde cholesterol te bestrijden maar tot op de dag van vandaag weet ik niet of het effectief is, maar dit product wordt erkend als een natuurlijk product en het is het proberen waard.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik verdraag geen medicijnen tegen de cholesterol. De dokter raadde me deze aan dit bevalt me beter. Geen bijwerkingen. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een natuurlijk product die je helpt bij te hoge cholesterol. Je cholesterol zakt langzaam maar zeker. Het te bestellen waard! Een natuurlijke aanrader!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb arterin op aanraden van de huisdokter genomen. Na 3 maanden was mijn cholesterol van 309 naar 212 gezakt. Was hier heel gelukkig mee en vind het een echte aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit middel helpt super bij te hoge cholesterolwaarden. Binnen een half jaar zonk mijn waarde van 309 naar 230. Ik kan dit enkel aanbevelen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De beoordeling kan ik pas in 8 weken geven, want ik voer eerst een laboratoriumonderzoek uit om de vetstof-parameter te beoordelen. Een ding kan ik al zeggen: gemakkelijk te verdragen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Arterin is zeer goed. Zonder bijwerking van spierpijnen en vermindering van het zicht. Spijtig dat het niet te verkrijgen is in elke apotheek. Hoewel het bestellen via internet vlot verloopt.

Arterin kopen

Je kan Arterin van het merk Arterin, geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Arterin of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol