€ 59,95
€ 44,36
Bespaar 26% (€ 15,59)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Arterin Plus

Cholesterol is een stof die je lichaam nodig heeft om goed te werken. Het is onmisbaar voor de opbouw van lichaamscellen, bepaalde hormonen, vitamine D, voor de aanmaak van galzuren (belangrijk voor de vetvertering) …  Het grootste gedeelte van de cholesterol (ongeveer 70 %) wordt door je lichaam zelf aangemaakt; het resterende gedeelte wordt via het voedsel opgenomen, vooral uit dierlijke vetten. Dit laatste verklaart waarom je cholesterolgehalte ook afhankelijk is van hoeveel en wat je eet.
 
Er zijn 2 soorten cholesterol:
 • HDL (High Density Lipoprotein), beter bekend als “goede cholesterol”: HDL breng overtollige cholesterol vanuit de cellen terug naar de lever en zorgt ervoor dat de vaten “gereinigd” worden.
 • LDL (Low Density Lipoprotein), de “slechte cholesterol”. Indien er een teveel aan slechte cholesterol in het bloed aanwezig is, kan dit zich afzetten op de binnenwand van de vaten.
 • Oorzaken van een verhoging van het cholesterolgehalte zijn o.a. vetrijke voeding, roken, overgewicht en weinig beweging. Ook erfelijke factoren kunnen zeker een rol spelen.
Arterin® is een efficiënte en goed verdragen oplossing om je cholesterol te beheersen. Het bevat monacoline K uit gefermenteerde rode gist rijst die bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® garandeert een gestandaardiseerde monacoline K-concentratie van 10 mg of meer.

Rode gist rijst

Rode gist rijst komt van een microscopische schimmel, Monascus purpureus, die wordt gekweekt op
rijst. Dit micro-organisme produceert een kenmerkend rood pigment waaraan de gist zijn naam dankt.
Rode gist rijst wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het belangrijkste
bestanddeel is monacoline K, een natuurlijk actief bestanddeel om uw cholesterol te beheersen op een
efficiënte manier met een uitstekende tolerantie. 

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw cholesterolgehalte onder controle helpt te krijgen dankzij rode rijst gist, omega 3 en Q10.

Gebruik van Arterin Plus

Consumeer 1 tablet Arterin per dag tijdens de maaltijd met een groot glas water

Ingrediënten Arterin Plus

1 tablet bevat: Poeder van rijst gefermenteerd door rode gist (Monascus purpureus 3 % of 10 mg monacoline K totaal) 335 mg, Vulstoffen (microkristallijne cellulose, cellulosegel, calciumfosfaat), Co-enzyme Q10 50 mg, Maltodextrine, Anti-klontermiddelen (vernette natriumcarboxymethylcellulose, vernette cellulosegom, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Stabilisator (polyvinylpyrrolidone).

Waarschuwing

- Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 18 jaar, zwangere vrouwen of personen met een aandoening van de lever of van de nieren.
- Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. 
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder doktersadvies. 
- Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
- Is lactose-en glutenvrij.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 59,95
€ 44,36

Laatste reviews en ervaringen met Arterin plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb veel last van slechte cholesterol en heb altijd de gewone Arterin genomen maar mijn cholesterol bleef hoog. Nu heb ik de Plus aangekocht, hopelijk helpen deze tabletten beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  nemen dit al 5 jaar in plaats van de traditionele medeicatie.Huisarts wil er niet aan meewerken,maar cholesterol is gezakt en blijft op pijl dus super en zonder nevenwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen opmerkingen over dit product; identiek als in de dorpsapotheek. Snelle levertermijn en goede prijs van farmaline. Veel handiger dan de aankoop bij een apotheek; geen rekening te houden met openingsuren en geen verplaatsingskosten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit voedingssupplement al 2 jaar en mijn cholesterolspiegel blijft binnen de veilige normen. Ik kan hierdoor vermijden dat ik statines moet innemen die ik sowieso minder goed verdraag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al vele soorten medicatie gebruikt voor de regeling van cholesterol , maar steeds had ik vele bijwerkingen. Met Arterin plus is mijn cholesterol heel veel beter, en dat zonder bijwerkingen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product effectief bewezen, mijn cholesterol heeft significant neergelaten kan ik het heel eerlijk bestellen de prijs is nog steeds zeer betaalbaar bravo
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik arterin plus nu sinds circa 1 jaar en heb mijn cholesterolpeil hiermee onder controle gekregen. ik weet echter uit ervaring uit mijn omgeving dat dit niet bij iedereen het geval is. dus ik zou zeggen... proberen is de beste "medicijn".
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product, zeer effectief geadviseerd door de dokter, helpt me om het cholesterolgehalte te verlagen. Verpakking, zeer goed en waar voor je geld ook. Geen bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Artarin Plus is een goed natuurlijk product om je cholesterol onder controle te houden. Het product werd mij aangeraden door mijn huisarts. Gemakkelijk in te nemen capsule, bij voorkeur in te nemen bij het avondmaal.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ce produit permet une meilleure gestion du cholestérol, tout en étant naturel et sans effet secondaire, dans mon cas. J'ai pu ainsi éliminer les "Statines" de mon traitement.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Om het probleem van statinekrampen op te lossen, neem ik "Magnepamyl Optimum van THERABEL PHARM" (hoog gedoseerd in magnesium en vitamine B6). Van mijn kant is het resultaat BELANGRIJK
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Un très bon produit que j'utilise depuis pas mal de temps en remplacement de statines pour réguler mon taux de cholestérol. Il m'évite tous les effets secondaires désagréables des statines traditionnelles. Bien entendu parlez en à votre médecin avant !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is voor mij een beter en natuurlijker product dan al die voorgeschreven producten die allerlei statines bevatten. Wel probeer ik terzelfdertijd meer te bewegen en vetrijke voeding (varkensvlees) te vermijden en meer vette vissoorten te eten, zoals: paling, maatjes, zalm, haring, enz.... Voorlopig is mijn teveel aan cholesterol onder controle. Toen ik vroeger van de dokter mijn Crestor 10 mg moest vervangen door Crestor 20 mg kreeg ik na een 3-tal maanden een lichte haaruitval. De abnormale haaruitval is terug gestopt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het verschil in prijs met de plaatselijke apotheek is beslist de moeite waard om te bestellen via Farmaline. Ook de verzending verliep vlot en exact volgens afspraak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sedert mijn man een aantal jaar ARTERIN plus gebruikt, is zijn cholesterol altijd op pijl.Wordt gecontroleerd door de huisarts.Ik ben tevreden dat we dit voedindssupplement vonden.toch altijd beter dan medicatie.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed item, goede prijs en zeer goed verpakt en gemakkelijk te bestellen. Veel keuzes op de site. Alleen de levering was lang genoeg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had vroeger een ander product op basis van rode rijst maar dan daalde mijn cholesterol niet genoeg ,nu is die gedaald van 270 naar 190 door ongeveer een jaar te nemen ,dus voor mij is dit een prachtig alternatief voor de synthetische cholesterolverlagers waar je ook nog spierpijn van krijgt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product ,geen bijwerkingen en op zijn gebied volgens mij één van de betere ,een aanrader ,zeker voor iemand die bij andere producten veel last heeft van stijfheid in de gewrichten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over farmaline snelle levering en correct arterin plus natuurlijk product aanrader en zeer voordelige prijzen bestel er geregeld producten op puur natuur en gezond
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voordat ik arterine plus een niveau van meer dan 300 cholesterol innam, ben ik in een paar maanden tijd gedaald tot 100, wat een normaal niveau is, voordat ik statines nam, waardoor ik (vooral 's nachts) beenpijn kreeg, waardoor ik niet kon slapen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt ben ik opnieuw beginnen nemen op aanraden van mijn huisarts omdat ik bij mijn laatste bloedcontrole een serieuze verhoging van cholesterol had. Ik heb het produkt nog eens 4 jaar eerder genomen en toen heeft het mij ook op een goede verlaging gebracht.. Wat toen hielp zal me nu ook weer helpen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product past goed bij mij; mijn cholesterolgehalte blijft stabiel maar bereikt niet het zogenaamde "normale" niveau, maar ik heb een zeer slechte tolerantie voor statines. Hebben jullie nog een andere oplossing voor mij?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echte medicatie tegen cholesterol geven verschrikkelijk veel nevenwerkingen. Arterin Plus geeft geen bijwerkingen en laat mijn cholesterol dalen tot een aanvaardbaar peil.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  dankzij de rode rijstgist in dit medicijn is mijn cholesterolgehalte aanzienlijk gedaald! Een tablet om elke nacht in te nemen en geen speciaal dieet! superblij!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hoe leuk het is om via internet te kunnen bestellen, eindelijk hoef je niet meer door de apotheek te gaan en een hoge prijs te betalen, snelle en betrouwbare levering, om aan te bevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben persoonlijk heel tevreden over dit product. Voorheen gebruikte ik al enige tijd Arterin, maar nu ik onlangs overgeschakeld ben naar Arterin Plus is mijn cholesterol nog aanzienlijker verlaagd (van 223 naar 183 !). Ik kan het iedereen maar aanraden om het eens uit te proberen !
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Heb arterin plus aangekocht ter vervanging van controchol, neem deze nu gedurende 2 weken, maar moet het resultaat nog afwachten bij het volgende bloedonderzoek, verdraag ze zeer goed maar het innemen is wat moeilijker door de structuur van het tablet
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Over-the-counter medicijnen die mijn moeder gebruikte om het cholesterol te verlagen. Het heeft veel resultaten. Ik heb er met mijn arts over gesproken. Hij vertelde me dat het effectief is, maar het is nog steeds een drug
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement helpt mij mijn cholesterol onder controle te houden zonder spierkrampen te veroorzaken, zoals het traditionele geneesmiddel dat door de arts wordt voorgeschreven
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik kan geen commentaar geven op een geneesmiddel dat ik al jaren gebruik en dat is voorgeschreven door een homeopathische arts (natuurlijke in plaats van chemische statines!!!!!!!!!)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed voor het verlagen van Cholesterol vooral wanneer je nog niet zeer hoog staat , voor een randgeval onder controle te houden . Is toch altijd nog beter dan de medicatie te nemen tegen Cholesterol die dan ook nevenwerkingen geeft en dat is een natuurlijk product zonder nevenwerking .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door deze Arterin plus daalt mijn cholesterol. Alle andere medicijnen gaven bij mij bijwerkingen. Te weten overlast aan de gewrichten. Dit is met deze supplementen niet het geval.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  De tijd van inname is nog te kort. Zullen iets laten weten bij de volgende bloed afname of het resultaat dat we hoopte er is. Dit zal waarschijnlijk binnen drie maanden zijn.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ter vervanging voor staties, wens ik dit product te proberen. ik kan op vandaag nog geen resultaten geven gezien ik toch een 2-tal maanden dien te wachten vooraleer terug bloedafname . leverservice heel goed
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product aanbevolen door mijn arts. Bevat ook statines, maar in kleinere hoeveelheden dan andere geneesmiddelen, zodat de bijwerkingen worden verminderd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij nemen met 3 personen thuis dit product, en voor elk is de cholesterol waarde aanzienlijk gedaald. Natuurlijk product heeft de voorkeur op synthetische producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn colestrol stond te hoog met arterin plus staat men colestrol terug goed en ben ik ook van plan dit verder te nemen het is een produkt op basis van rode rijst zeker niet schadelijk voor mij doet het wat het moet doen colestrol omlaag helpen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Arterin plus zorgt er bij mij in ieder geval voor, dat de cholesterol aan het dalen is! Na lange tijd op de voeding te letten leverde dat niet veel resultaat op, op aanraden van de dokter gestart met Arterin plus en zie...na 4 maanden opnieuw een bloedafname laten doen om de cholesterol te meten....omlaag! Blijven gebruiken is het advies van mijn dokter! Door toevoeging van het co-enzyme Q10 in de tabletten, zou er geen spierpijnen mogen optreden bij langdurig gebruik. Tot nu heb ik daar nog altijd geen last van.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het de laatste tijd te veel gebruikt, maar ik heb 2 broers die het me sterk aanraden. Hun cholesterolgehalte is eindelijk sterk gedaald.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend voedingssupplement. De dosering die Farmaline verkoopt (10 mg) is hoger dan de dosering die in Frankrijk wordt verkocht (5 mg), waardoor een dosering van slechts één tablet mogelijk is, en komt overeen met de drempel van activiteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem Arterin nu al meer dan een jaar en mijn cholesterolwaarden blijven goed. Volgens de dokter zou dit dezelfde werking hebben dan mijn vorige medicatie maar dan op plantaardige basis.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Anterin plus gebruiken we reeds een jaar, af en toe nemen we dat als voeding supplement. De rode rijst en de Q10 kunnen wel een voordeel bijbrengen voor een goede gezondheid, dat is af te wachten, maar het valt mee.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Iedereen zou een cholesterol verlagend product moeten nemen. Mannen boven de vijftig. Vrouwen boven de zestig jaar. Dit om dementie en alle andere kwalen tegen te gaan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Arterin Plus (met Q10) zijn iets kleinere tabletten dan de gewone Arterin en ik heb daardoor de indruk dat ze iets makkelijker verteerbaar zijn. In deze grote verpakking zijn ze ook erg voordelig in vergelijking met de kleinere verpakkingen. Nu nog afwachten of bij het volgend bloedonderzoek de cholesterol effectief gedaald is.

Arterin Plus kopen

Je kan Arterin Plus van het merk Arterin, geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol