€ 57,84
€ 31,81
Bespaar 45% (€ 26,03)
Promotie 45% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arterin Plus Beheersing Cholesterol + 30 Tabletten GRATIS

Cholesterol is een stof die je lichaam nodig heeft om goed te werken. Het is onmisbaar voor de opbouw van lichaamscellen, bepaalde hormonen, vitamine D, voor de aanmaak van galzuren (belangrijk voor de vetvertering), enz.
 
Het grootste gedeelte van de cholesterol (ongeveer 70%) wordt door je lichaam zelf aangemaakt; het resterende gedeelte wordt via het voedsel opgenomen, vooral uit dierlijke vetten. Dit laatste verklaart waarom je cholesterolgehalte ook afhankelijk is van hoeveel en wat je eet.
 
Er zijn 2 soorten cholesterol:
 • HDL (High Density Lipoprotein), beter bekend als “goede cholesterol”: HDL breng overtollige cholesterol vanuit de cellen terug naar de lever en zorgt ervoor dat de vaten “gereinigd” worden.
 • LDL (Low Density Lipoprotein), de “slechte cholesterol”. Indien er een teveel aan slechte cholesterol in het bloed aanwezig is, kan dit zich afzetten op de binnenwand van de vaten.
Oorzaken van een verhoging van het cholesterolgehalte zijn o.a. vetrijke voeding, roken, overgewicht en weinig beweging. Ook erfelijke factoren kunnen zeker een rol spelen.
 
Arterin® is een efficiënte en goed verdragen oplossing om je cholesterol te beheersen. Het bevat monacoline K uit gefermenteerde rode gist rijst die bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® garandeert een gestandaardiseerde monacoline K-concentratie van 10 mg of meer.
 
Rode gist rijst
 
Rode gist rijst komt van een microscopische schimmel, Monascus purpureus, die wordt gekweekt op
rijst. Dit micro-organisme produceert een kenmerkend rood pigment waaraan de gist zijn naam dankt.
 
Rode gist rijst wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het belangrijkste bestanddeel is monacoline K, een natuurlijk actief bestanddeel om uw cholesterol te beheersen op een efficiënte manier met een uitstekende tolerantie. 

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw cholesterolgehalte onder controle helpt te krijgen dankzij rode rijst gist, omega 3 en Q10.

Gebruik van Arterin Plus Beheersing Cholesterol + 30 Tabletten GRATIS

1 tablet per dag tijdens de maaltijd met een groot glas water

Ingrediënten Arterin Plus Beheersing Cholesterol + 30 Tabletten GRATIS

1 tablet bevat:
Poeder van rijst gefermenteerd door rode gist (Monascus purpureus 3 % of 10 mg monacoline K totaal) 335 mg; Vulstoffen (microkristallijne cellulose, cellulosegel, calciumfosfaat);
Co-enzyme Q10 50 mg, Maltodextrine, Anti-klontermiddelen (vernette natriumcarboxymethylcellulose, vernette cellulosegom, magnesiumstearaat, siliciumdioxide);
Stabilisator (polyvinylpyrrolidone), karmijnrood: < 0 ,03 %.

Waarschuwing

 • Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 18 jaar, zwangere vrouwen of personen met een aandoening van de lever of van de nieren.
 • Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. 
 • De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden zonder doktersadvies. 
 • Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 57,84
€ 31,81

Laatste reviews en ervaringen met Arterin Plus Beheersing Cholesterol + 30 Tabletten GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Plus

  Sinds ik Arterin plus gebruik blijft mijn cholesterol waarde goed. Maar wel PLUS niet de gewone Arterin. 1 tablet per dag is genoeg.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  om te proberen

  Een goede regeling van mijn cholesterolgehalte zonder de bijwerkingen van eerder voorgeschreven statines die me spierpijn bezorgden. Een goed voedingssupplement bij mijn vetarme dieet

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Oké

  Omdat ze problemen had met mijn cholesterolgehalte tijdens het bezoek aan mijn cardioloog waarschuwde ze me dat ik zeer waakzaam moest zijn over dit onderwerp en omdat ze weet dat ik niet erg medicinaal ben raadde ze me aan om gistrijst te nemen en ze schreef me meer arteriële middelen voor en ik ben erg blij dat ik er elke avond een neem

  Was deze beoordeling nuttig?

Arterin Plus Beheersing Cholesterol + 30 Tabletten GRATIS kopen

Je kan Arterin Plus Beheersing Cholesterol + 30 Tabletten GRATIS van het merk Arterin , geproduceerd door OMEGA PHARMA BELGIUM NV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Arterin of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol