€ 49,70
€ 44,73
Bespaar 10% (€ 4,97)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Arti-Forte+ Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM

Arti-Forte+ is een voedingssupplement met een heel uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke stoffen die het gewrichtskraakbeen ondersteunen. Arti-Forte+ houdt de gewrichten soepel en zorgt voor een optimale gewrichtssmering. Dankzij de toevoeging van hyaluronzuur is Arti-Forte Plus nog krachtiger dan de klassieke Arti-Forte.

Arti-Forte+ is een voedingssupplement van Global Medics.

Indicatie

Arti-Forte+® is een voedingssupplement met een uiterst uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke stoffen dewelke het gewrichtskraakbeen ondersteunen.

Gebruik van Arti-Forte+ Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM

-4 tabletten per dag innemen (2 ’s morgens en 2 ’s avonds). De tabletten worden best ingenomen met een glas water tijdens de maaltijd.
-De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ingrediënten Arti-Forte+ Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM

NUTRIONELE SAMENSTELLING – INGREDIËNTEN per tablet per 4 tabletten

VULSTOF (POLYETHYLEENGLYCOL 6000) 313,75 mg 1255,00 mg
GLUCOSAMINESULFAAT 2 KCL 300,00 mg 1200,00 mg
CHONDROÏTINESULFAAT 200,00 mg 800,00 mg
HARPAGOPHYTUM PROCUMBENS EXTRACT (DUIVELSKLAUW) 125,00 mg 500,00 mg
OMEGA-3-VETZUREN 125,00 mg 500,00 mg
BOSWELLIA SERRATA EXTRACT (WIEROOKBOOM) 125,00 mg 500,00 mg
PHELLODENDRON AMURENSE RUPR. EXTRACT (KURKBOOM) 62,50 mg 250,00 mg
METHYLSULFONYLMETHAAN (MSM) 50,00 mg 200,00 mg
GLANSMIDDELEN (HYDROXYPROPYLMETHYLCELLULOSE, TALK, HYDROXYPROPYLCELLULOSE, GEFRACTIONEERDE KOKOSOLIE) 29,40 mg 117,60 mg
ANTI-KLONTERMIDDEL (SILICIUMDIOXIDE) 20,00 mg 80,00 mg
MAGNESIUMSTEARAAT 20,00 mg 80,00 mg
MONO- EN DIGLYCERIDEN 20,00 mg 80,00 mg
KLEURSTOF (TITANIUM DIOXIDE) 12,60 mg 50,40 mg
COLLAGEEN TYPE II 12,50 mg 50,00 mg
HYALURONZUUR 12,50 mg 50,00 mg
URTICA DIOICA EXTRACT (GROTE BRANDNETEL) 7,50 mg 30,00 mg
DL-Α-TOCOFEROLACETAAT (VIT E) 6,25 mg (13% ADH)* 25,00 mg (52% ADH)*

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

-Glucosaminesulfaat 2 KCL is een kleine aminosaccharide die het kraakbeenmetabolisme ondersteunt. Het vormt een belangrijke bouwsteen voor onze chondrocyten (= kraakbeencellen). Bijgevolg ondersteunt glucosamine het behoud van kraakbeen en gewrichtsvocht. Glucosamine remt bijkomend de productie van bepaalde enzymen die schadelijk zijn voor het kraakbeen.
-Chondroïtinesulfaat is een complex glycosaminoglycaan die in het gewrichtskraakbeen aanwezig is en een grote bijdrage levert aan het waterbindend vermogen van het kraakbeen. Deze molecule bevordert het schokdempend vermogen van het kraakbeen. Chondroitinesulfaat remt net als glucosamine de productie van bepaalde enzymen die schadelijk zijn voor het kraakbeen.
-Harpagophytum procumbens ook wel duivelsklauw genoemd is een kruid met een krachtige verzachtende werking bij gewrichtskwalen.
-Omega-3-vetzuren beperken niet alleen het risico op hartziekten maar verbeteren ook het cholesterol en verzachten ontstekingen bij gewrichtsproblemen.
-Boswellia serrata is een natuurlijk extract gewonnen uit de hars van de Boswellia Serrata boom, ook wel Wierookboom genoemd, met een sterk verzachtende werking bij stramme gewrichten.
-Phellodendron amurense Rupr. is een natuurlijk extract gewonnen uit een Chinese kurkboom met een krachtige verzachtende werking.
-Methylsulfonylmethaan (MSM) is een natuurlijke zwavelverbinding die in het lichaam voorkomt en een verzachtend effect heeft bij stramme gewrichten en stijve spieren. De lichaamseigen productie neemt af met de toenemende leeftijd.
-Collageen type II is het hoofdeiwit van kraakbeen en is verantwoordelijk voor de sterkte en elasticiteit van het kraakbeen.
-Hyaluronzuur is het hoofdbestanddeel van gewrichtsvocht en fungeert als smeermiddel bij alle gewrichtsbewegingen. Urtica dioica of brandnetel is een plant waarvan geweten is dat deze stoffen bevat die de vorming van schadelijke enzymen o.a. in het kraakbeen remmen.
-DL-α-tocoferolacetaat (Vit E) speelt een cruciale rol bij het behoud van gezonde lichaamscellen en dus ook onze kraakbeencellen. Het is een krachtig anti-oxidant dat meer energie geeft en zorgt voor een algemeen versterkend gevoel.

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
€ 49,70
€ 44,73

Laatste reviews en ervaringen met Arti-forte+ glucosamine/chondroïtine collageen msm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze vriend dokter neemt al jaren arti-forte + en heeft het mij ook aangeraden het te nemen. In het begin 4 per dag 2 's morgens en 2 ' s avonds. Nu onderhoud dosis 2 ' s morgens bij ontbijt. Ik heb veel minder rugpijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit produkt al jaren en heb sindsdien veel minder pijn. Verder gebruik ik dit vooral ook om de gewrichten te ondersteunen en erger te voorkomen.Zit vol natuurlijke stoffen. Zeer tevreden over.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed voor mijn artrose als ik het stop heb ik weer problemen en stijfheid terug komen dus ik adviseer het op lange termijn ik verminderde dosis te zien om een onderhoudsdosis te maken in plaats van 2x2 tabletten ik maak 1x2 en 1x1 tablet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Effet garanti, nette amélioration ressentie dans mes articulations des une semaine de prise, et, à l'inverse, dégradation dès que j'arrête.Ce produit m'a été recommandé par mon kiné et j'en suis ravie.Bien prendre comprimés par jour.Le seul point négatif pour moi, les comprimés sont un peu gros.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had al veel goeds gehoord en gelezen over dit product. Maar eigenlijk blijf ik een beetje op mijn honger zitten. Ik had toch meer verbetering van mijn klachten verwacht. Zal dit nog even tijd geven. Hopelijk merk ik dan beterschap.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een paar dagen voel je al een verbetering. De spieren en de gewrichten voelen soepeler en pijnloos aan. Zeker een aanrader voor mensen die problemen hebben met gewrichten en spieren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al enige tijd gebruik ik Arti+ en mijn soepelheid is terug als altijd. Als turnster van 57 is dit voor mij een geweldig gevoel om te kunnen bewegen zoals ik wil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor wie op zoek is naar een uitgebalanceerd voedingssupplement, gebaseerd op natuurlijke stoffen die elk gewrichtskraakbeen ondersteunen , kan Arti-Forte+ enkel worden aanbevolen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruiksgemak,al na een week iets minder pijn bij stappen en staan. Wordt goed verdragen, geen nevenwerkingen. Iets wat grote pillen, maar bij eten vlot in te nemen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Arti-Forte al jaren. En zoals altijd biedt Farmaline een snelle service: snelle levering, correct, niets op aan te merken. Duidelijke melding op mail wanneer je bestelling op het afhaalpunt ligt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na het innemen van arti-forte kan ik toch beter bewegen,ik ben niet meer zo stijf en mijn gewrichten doen minder pijn,een top spul,ik ga verder doen met arti-forte
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem het product ongeveer een maand. Knieprobleem verbetert(tendinities). Rugproblemen door (blokkades),ochtendstijfheid onveranderd.. ,Neem product verder en wacht af
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een aanrader !!! Altijd veel pijn gehad in mijn gewrichten, mijn rug en mijn nek. Ik heb al die reviews doorgelezen en ik heb besloten om een kans te geven aan dit product. Ik ben heel erg blij mee! Nu begin in die tweede doos, ik ben gewoon bang om te stoppen...Omdat een het beetje prijzig vind, neem ik maar 2/dag in plaats van 4 en toch helpt. Naast die Arti Forte ik heb die suiker ook verwijdert van mijn dieet en ik ben zeker dat helpt ook.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote heeft slechte gewrichten door medicatie en leeftijd. Met Arti-Forte+ voelt ze haar duidelijk beter en kan ze leven zonder pijnstillers of onstekingsremmers.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Merk goed als ik het tablet niet in neemt. Mijn gewrichten worden soepel. Ik heb artrose in mijn knie en rug. Eigenlijk door een goede vriend heeft hij het product geadviseerd. Geen spijt dat ik nu de stap gewaagd heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed produkt, minder pijn thv de gewrichten. Ook minder last van rugpijn. Neem dit nu ook preventief vermits je lichaam minder collageen aanmaakt naarmate je ouder wordt.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sterke kunstenaar zeer goede geneeskunde Ik ben erg blij dat ik het neem ik heb bijna geen pijn meer in het lichaam ik vind het echt geweldig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  interessant product ...werking ervan is af te wachten !! ondertussen werd Omega 3 toegevoegd -wat een ander product kan uitsparen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een paar dagen voelde ik me werkelijk beter. Voorheen voelde ik me al een hele tijd futloos. Dat is nu stukken beter en kan ik weer meer aan .Ik ben zeer dankbaar de Arti-Forte te mogen hebben leren kennen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  tot op heden kan ik nog geen juiste beoordeel geven maar na 2 weken voel ik toch al een merkbare verbetering, nog eventjes afwachten voor een meer duidelijke opinie. later wil ik met plezier nog eens een review geven. groetjes
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben begonnen met de kuur Arti Forte + op 17/03/16 zeer goed product, ik had al eerder een andere kuur met een ander product gedaan maar ter vergelijking Arti Forte + past beter bij mij alleen, ik heb nog steeds een beetje moeite met het slikken van de 1e tablet
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dank zij dit product hou ik mijn gewrichten in een betere conditie in de winter voel ik een merkbaar verschil met , zonder is alles stram en pijnlijk .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement verlicht gewrichtspijn. De ontstekingsremmende werking door arpagofytum is zeer interessant en heeft geen ongewenste bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Besteld op 7 September en geleverd op 8 September. Uitstekende service. naast de uitstekende service krijgt men nog 10 reductie op de verkoopprijs. Het enige spijtige is dat men er moet voor thuisblijven
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben zeer tevreden over de werking van arti-forte+. heb andere producten geprobeerd maar die gaven weinig resultaat. helemaal genezen kan niet maar de pijn in mijn duimgewrichten is bijna onbestaande.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  is een heel goed product wand ik heb nu veel minder pijn in mijn gewrichten . ik kan nu alles nu veel beter bewegen . vroeger was dat een probleem nu is dit bijna volledig verdwenen. probeer het zou ik zeggen en oordeel zelf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote en mezelf gebruiken dit product al ongeveer 2 jaar. ( leren kennen via vrienden ). Minder last van stijfheid van de gewrichten, vingers, polsen en knieen. ( Gewrichten worden precies meer soepel ) Eigenlijk valt het niet direct op dat dit product goed is, ik weet alleen dat als ik het NIET neem, me helemaal niet goed meer voel en moeite heb met trappen !!! Het zijn wel relatief grote tabletten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Was vooral benieuwd naar de effecten van de combinatie van glucosaminesulfaat en MSM en heb de indruk dat die heel positief blijken te zijn. In mijn geval betreft het vooral de gewrichten onderaan de rug. Gebruikte tot hiertoe een product met enkel MSM.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  arti forte bewijst zijn degelijkheid na een gebruik van +/-2 maanden. na 1 doos moet er een verandering voelbaar zijn. mijn vrouw is zeer tevreden en voelt haar knie veel beter aan dan vroeger. pijn is weg en stappen gaat veel beter
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  voedingssupplement voor de behandeling en verlichting van pijnlijke gewrichten, artrose, reuma en andere vreugden als gevolg van ouderdom, om elke dag regelmatig in te nemen zonder te stoppen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds enkele weken gaat het beter met mijn rugpijn. De pillen doen hun werk. En ik kan weer terug gaan werken wat ervoor zeer moeilijk was. Blijf de pillen dus innemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top product!! Weken en weken verschikkelijke hoofd- en nekpijn wegens sterk toegenomen artrose als gevolg van een ongeval op jonge leeftijd, op aanraden van een kennis probeerde ik Arti-forte, en na een paar dagen voelde ik werkelijk verschil! geen hoofdpijn meer, voel mij een heel ander mens! is wel vrij duur,maar zeker zijn geld waard!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor mij werkt het produkt uitstekend,mijn pijn is zo goed als weg!ik zou het aanraden aan vrienden en kennissen die problemen hebben met arthrose en spierpijnen!!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ben tevreden omdat ik smorgens terug soepel ben als ik opsta kon mijn sokken bijna niet meer aankrijgen mijn pijn in mijn gewrichten is nog niet weg maar heb wel psoriasisartritis de enigen bijwerking is buikpijn ben het nu anderhalf maand aan t nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben erg tevreden over dit voedingssupplement. Ik heb last van artrose en het middel helpt om mijn gewrichtspijn onder controle te houden. Ik zal het zeker nog opnieuw bestellen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem arti forte plus al jaren en ben van mening dat het bijdraagt tot een goede smering van de gewrichten. Als ik het heb ingenomen gaat het merkbaar beter .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Aanzienlijke pijnen in de wervelkolom en de knieën door artrose, ik probeer dus uit of dit product een beetje van de pijn kan verzachten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een verbetering van mijn knieknorkel is zichtbaar. Na 1 week al. Alleen de grootte van de tabletten is niet zo aangenaam.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pillen werken héél goed. Het enige nadeel is dat ik geen pillenslikker ben én je moet die 3x per dag nemen! Maar als je daar geen problemen mee hebt, is het écht een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voedingssupplement voor mijn kniegewrichten. Het verlicht de pijn en de gewrichten voelen terug flexibel aan. Na vele jaren zoeken heb ik eindelijk een product gevonden wat helpt. Ik zou het iedereen aanraden.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Blijkbaar is dit een product dat voor sommige mensen wel en voor andere mensen geen effect geeft, en jammer genoeg behoor ik blijkbaar tot de tweede categorie. Ik heb al dikwijls glucosamine-chondroitine-MSM geslikt, maar ik heb niet de indruk dat ik er beter van geworden ben. Ik kan natuurlijk niet weten hoe ik er nu aan toe zou zijn als ik ze niet geslikt zou hebben.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de tweede dosis die ik me aanschaf. Ik wil verder proberen maar tot nu toe bitter weinig resultaat. Het is duur in aanschaf en als het na deze dosis niet beter is zal ik aan ander voedingssupplement moeten proberen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik overdrijf niet als ik zeg dat die een compleet supplement is dat de soepelheid van mijn gewrichten heeft gered. Soepele gewrichten zijn niet evident meer en na enkele jaren lang allerlei gelijkaardige producten getest te hebben, wil ik niet meer weg van arti forte+ want ik ben heel tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Supergoed product.Heb al een paar andere producten geprobeerd zonder echt voelbare verbetering.Na een 5 tal dagen Arti Forte een duidelijke verbetering voelbaar en na 14 dagen volledig pijnloos.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het is een uitstekend voedingssupplement dat de gewrichten van mijn knieën ontlast en ze een duidelijke flexibiliteit geeft. Na vele jaren soortgelijke producten getest te hebben, kan ik alleen maar artisjokken + adviseren omdat ik er zeer tevreden mee ben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een uitstekend product. Je voelt echt het verschil als je Arti-Forte+ gebruikt. Vroeger gebruikte ik Glucadol, maar dit werkt veel beter. Een aanrader voor iedereen die gewrichtproblemen heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ken dit produkt reeds lang en heb daar goede ervaringen mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mevrouw gebruikt Arti-Forte gedurende enkele maanden tot volle tevredenheid. Zij heeft veel minder last van de nekklachten welke zij voorheen had.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  OK,...goede mix : glucosamine + MSM + chondroitine + boswelia + harpagophytum + collageen + hyaluronzuur ... Ik vind het wel dubbelzinnig en verwarrend dat , zoals op deze verpakking , de samenstelling niet pro una , ... maar per 4 tabletten wordt weergegeven , ... dit blijf ik een misleidende praktijk vinden !!! Why ??
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn jarenlange ervaring als schrijnwerker begon ik enkele jaren geleden ook letterlijk aan de lijve te ondervinden. Bovendien hou ik ervan om in de weekends en op vrije dagen te genieten van sport en ontspanning met de plaatselijke wielerploeg. Maar ook tijdens deze ritten begon ik meer en meer last te krijgen van mijn gewrichten. Al snel was de kop van de ploeg niet meer aan mij besteed en moest ik mij tevreden stellen met een plaats achteraan in de groep. Een feit dat pas echt op mijn heupen begon te werken! Om deze last te verhelpen, ben ik enige tijd geleden gestart met het nemen van glucosamine en chondroîtine. Het verhoopte effect bleef echter uit. Een lovend artikel over Arti-Forte in de krant met als titel “Een paardenmiddel voor de gewrichten” deed mijn hoop op betere resultaten heropleven. Niet alleen is hier sprake van een combinatiepreparaat dat alle ingrediënten bevat, het is ook een efficiëntere en goedkopere oplossing. Argumenten die ook mijn arts kon beamen en redenen genoeg om Arti-Forte zelf uit te proberen. Sinds ik Arti-Forte neem, heb ik zelf kunnen ondervinden hoe de last op mijn gewrichten is afgenomen en hoe ik opnieuw kan wedijveren met de leiders van de wielerploeg. Arti-Forte zorgt ervoor dat ik er weer met volle energie tegenaan kan. Elke dag opnieuw. Dat wil toch iedereen? Bedankt Arti-Forte!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem nu enkele weken Arti-Forte+ omdat ik veel last heb van artrose en dus van pijnlijke gewrichten.Na 2 weken merkte ik dat er stillekesaan verbetering kwam: minder pijn en vooral een soepeler beweging
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor ik arti-forte+ gebruikte had ik soms last van stekende pijn in mijn beide knieen. Nu is dit veel beter. Ik ben bechterewpatient,maar hier is de werking van arti-forte+ niet zo voelbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  had veel last van mijn heupen en kniegewrichten na chemo(taxotaire)behandeling en kan nu beter (koers)fietsen dan voordien. Na een kuur van 3 maanden gestopt met gebruiken en na een tijd opnieuw meer last zodat ik nu blijf gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na een lange periode biocondil te hebben genomen onlangs na heel positieve reacties overgeschakeld naar arti forte+. Na 14 dagen kraakte mijn knieen niet meer en na 30 dagen was mijn pijn ook helemaal weg.Dus durf ik te zeggen dat dit een geweldige vooruitgang is.Dank u arti forte.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tijdens beoefenen van judo de knien gekwetst en pijn beginnen voelen.Een scan werd genomen.Een kijkoperatie werd aangeraden.Raar maar waar een kennis veearts rade me arti forte aan.Zeer tevreden,geen zware sporten meer, veel minder pijnen. oop
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  helpt uitstekend:geen gewrichtsstijfheid meer de dag na de zaalvoetbalmatch !!ik ben 52 en na elke match kon ik nog met moeite de trap af met arti forte heb ik daar geen last meer van
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik had last van artrose in mijn knie met vooral pijn tijdens het langdurig staan en zitten,in deze laatste houding was ik verplicht om mijn been te strekken.Sedert ik Arti Forte+ sinds een 10tal dagen neem is de pijn al flink verminderd.hopelijk verdwijnt de pijn volledig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  IK neem het nog maar terug sinds enkele weken, maar hoop toch,botontkalking wat tegen te houden hiermee,is me ooit door een vriendin aangeraden en zal wel werken hoop ik !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  de artrose in mijn onderrug zal zeker en vast nooit volledig weggaan, maar ik voel me stukken beter sinds ik arti-forte neem. ook in mijn knieën zijn de resultaten merkbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product vermindert de arthrose pijn van mijn moeder (86) zeer, het is bijna een behandeling en na 15 dagen was de pijn weg, dus ze kan weer wandelen. Ik denk niet dat er contra indicaties zijn aangezien het gemaakt is van planten. Het enige probleem is dat jullie geen verzendingen doen naar Roemenië wat toch in de EU ligt. Ik moet daarom de producten ophalen wanneer ik in Frankrijk ben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote neemt deze Arti-Forte + tabletten reeds geruime tijd in, wegens spier- en gewrichtsproblemen. Ze verdraagt ze uitstekend en is daar zeer tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na men knie operatie voelde men knie niet goed neem nu arti-forte en voel me beter vooral bewegen voelt nu goed het smeert men knie ben al gestopt maar na een paar dagen terug begonnen het verschil is duidelijk te merken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldoet aan alle voorwaarden. Het is net hetzelfde als het product dat we bij de plaatselijke apotheek kochten. Er was wel één verschil: het was 10 % goedkoper, en dat maakt het product 'aantrekkelijker'.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een paar dagen al een merkelijke verbetering van de soepelheid. Gemakkelijk in te nemen. Geen slechte smaak en geen zwaar gevoel of ander hinder in de maag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb Arti forte + gekocht om gelijktijdeig met de Arti Forte te gebruiken. Met plus zou je beter kunnen sporten. Vaak wel, maar ik moet toch op de tijd afzien van het paardrijden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  eindelijk nog eens een product waar ik beter kan functioneren voordien veel nekklachten en hoofd pijn waardoor ik heel wat pijnstillers moest nemen ik durf er niet mee stoppen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nog iets te vroeg om een definitieve mening te geven omdat bij zulke zaken met te veel parameters rekening moet gehouden worden. Zelfs het weer speelt een belangrijke rol bij gewricht- en spierpijnen. Ik heb wel het gevoel dat er lichte verbetering is. Daarom wil ik nog enkele maanden proberen, tot na de winter, om een standpunt in te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem dit produkt nog niet lang genoeg voor al volledig te beoordelen, 14 dagen maar ik heb wel een lichte verbetering en kan langer op de fiets rijden, ik neem er 2 per dag, het enige probleempje is dat je er wat van verstopt, tenminst als je daar neiging toe hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb Arti-Forte + aangekocht va het lezen van lovende artikelen in de pers.Mijn echtgenote sukkelt met slijtage van het kraakbeen in de knieen.Zij neemt nu enige tijd de tabletten doch ik meen dat het nog te vroeg is om een eindoordeel te vellenvellen. Zij verdraagt ze probleemloos dus wij hopen het beste

Arti-Forte+ Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM kopen

Je kan Arti-Forte+ Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM van het merk Global Medics, geproduceerd door GLOBAL MEDICS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Arti-Forte of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM
Vitamines & Voedingssupplementen > Chondroitine
Vitamines & Voedingssupplementen > Collageen
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Chondroitine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > MSM
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Chondroitine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > MSM
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten