€ 38,00
€ 34,20
Bespaar 10% (€ 3,80)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arti-Forte Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM

Arti-Forte® is een voedingssupplement met een uiterst uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke stoffen dewelke het gewrichtskraakbeen ondersteunen, vb. vernield kraakbeen ten gevolge van artrose. Arti-Forte® houdt de gewrichten soepel en zorgt voor een optimale gewrichtssmering.

Arti-Forte voorziet het lichaam niet alleen van glucosamine en chondroïtine (voor elasticiteit kraakbeen/stimuleert de productie van nieuw kraakbeen en gewrichtsvocht), maar ook collageen II (voor sterkte kraakbeen), hetgeen vernieuwend is.
Bijkomend werden MSM en kruiden toegevoegd. Ze hebben een snelle pijnstillende en anti-inflammatoire werking. De meeste mensen met gewrichtspijn ervaren een duidelijke verbetering al 1 week na aanvang van de inname.
Tenslotte zijn de concentraties van glucosamine, chondroïtine en MSM hoger dan ieder ander product op de huidige markt.

Arti-Forte is een voedingssupplement van Global Medics.

Indicatie

Arti-Forte® is een voedingssupplement met een uiterst uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke stoffen dewelke het gewrichtskraakbeen ondersteunen.

Gebruik van Arti-Forte Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM

Behandeling van 3-5 weken
1) De eerste 10 dagen: 2 tabletten drie keer per dag (ochtend, middag, avond)
2) Daarna 2 tabletten twee keer per dag (ochtend en avond)

-Men kan ook (zelfs beter) continu nemen Arti-Forte nemen. Het heeft geen schadelijke bijwerkingen, maar bevordert het herstel van kraakbeen en zelfs de regeneratie ervan na een paar maanden. Bovendien hebben alle ingrediënten van hoge kwaliteit een verzachtend en positief effect op het hele lichaam (botten, bloedvaten, spieren, huid ...). In dit geval is het voldoende om 3-4 tabletten per dag te nemen, dus de verpakking is voldoende voor 5-6 weken.
-De tabletten worden best ingenomen met een glas water tijdens de maaltijd.
-Bewaren in een droge plaats op kamertemperatuur.
-De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
-Niet te gebruiken door mensen met allergieën voor schaaldieren.
-Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap of door diabetespatiënten.
-Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
-Bevat geen lactose en kan gecombineerd worden met andere geneesmiddelen (indien u twijfels heeft, omdat u een geplande kuur volgt/sterke medicamenten neemt, is het uiteraard het beste om na te vragen bij uw arts)

Ingrediënten Arti-Forte Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM

Filler (microcrystalline cellulose) 263.20 mg
Glucosamine Sulfate 2KCL 250.00 mg
chondroitin 200.00 mg
Methylsulfonylmethane (MSM) 166.67 mg
Harpagophytum procumbens extract (Devil's claw) 83.33 mg Polishes (Hydroxypropyl methylcellulose, Talc, Microcrystalline Cellulose, Glycerin) 25.20 mg
Collagen type II 13.33 mg
DL-α-tocopherol acetate (Vit E) 9.90 mg
Urtica dioica extract (Stinging nettle) 5.00 mg
Dyes (Titanium dioxide, Sunset Yellow) 4.80 mg
Equisetum arvense extract (Horsetail) 3.50 mg
Anti-caking agent (Silicon Dioxide) 2.70 mg
magnesium 1.30 mg
Taraxacum officinale extract (Dandelion) 1 mg

Glucosaminesulfaat 2KCL is een kleine aminosaccharide die het kraakbeenmetabolisme ondersteunt. Het vormt een belangrijke bouwsteen voor onze chondrocyten (= kraakbeencellen). Bijgevolg ondersteunt glucosamine het behoud van kraakbeen en gewrichtsvocht. Glucosamine remt bijkomend de productie van bepaalde enzymen die schadelijk zijn voor het kraakbeen.
Chondroïtinesulfaat is een complex glycosaminoglycaan die in het gewrichtskraakbeen aanwezig is en een grote bijdrage levert aan het waterbindend vermogen van het kraakbeen. Deze molecule bevordert het schokdempend vermogen van het kraakbeen. Chondroitinesulfaat remt net als glucosamine de productie van bepaalde enzymen die schadelijk zijn voor het kraakbeen.
Methylsulfonylmethaan (MSM) is een natuurlijke zwavelverbinding die in het lichaam voorkomt en een verzachtend effect heeft bij stramme gewrichten en stijve spieren. De lichaamseigen productie neemt af met de toenemende leeftijd.
Harpagophytum procumbens, ook wel duivelsklauw genoemd, is een kruid met een krachtige verzachtende werking bij gewrichtskwalen.
Collageen type II is het hoofdeiwit van kraakbeen en is verantwoordelijk voor de sterkte en elasticiteit van het kraakbeen.
DL-?-tocoferolacetaat (Vit E) speelt een cruciale rol bij het behoud van gezonde lichaamscellen en dus ook onze kraakbeencellen. Het is een krachtig anti-oxidant dat meer energie geeft en zorgt voor een algemeen versterkend gevoel.
Urtica dioica of brandnetel is een plant waarvan gekend is dat deze stoffen bevat die de vorming van schadelijke enzymen o.a. in het kraakbeen remmen.
Equisetum arvense, ook wel heermoes of paardenstaart genoemd, is een plant die al eeuwenlang ingezet wordt ter ondersteuning van de gewrichten.
Taraxacum officinale is de alom gekende paardebloem. Deze plant is net als de duivelsklauw en heermoes gekend omwille van het gunstig effect op gewrichten en spieren.
Arti-Forte Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM 126 tabletten
€ 38,00
€ 34,20

Laatste reviews en ervaringen met Arti-forte glucosamine/chondroïtine collageen msm

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb last van artrose en neem vaak deze medicatie die na verloop van tijd interessante effecten heeft. Zoals ik net begonnen ben, is het voor mij op dit moment moeilijk om de totale effectiviteit ervan te beoordelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door een collega werd ik gewezen op dit middel tegen mijn (beginnende) artrose. Het product voldoet aan mijn verwachtingen. De bestelling bij en de levering door Farmaline gaat subliem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden met dit product,sinds ik dit product gebruik voel ik dat mijn gewrichten soepeler aanvoelen, waardoor ik ook veel minder pijn ervaar.ik ben zeer blij dit productte hebben ontdekt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vele jaren reeds heb ik veel last van pijnlijke gewrichten ter hoogte van de heupen. Had hiervoor product van apotheek dat heel goed was maar het werd van de markt gehaald. Na veel zoeken en proberen vond ik Arte Forte, ik ben er uiterst tevreden over. Het werkt pijnstillend en zonder nevenwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product geeft een heel goed resultaat zoals pijnvermindering en is een heel goed hulpmiddel bij mijn dagelijkse wandeltocht( spierversterkend, minder pijn, gemakkelijk stappen, beter evenwicht, minde druk op de voeten). Mijn echtgenoot (78 jaar), doet nu meer wandeltochten. Wij gebruiken dit dagelijks.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden over dit product in de beginfase heb ik daadwerkelijk de voorgeschreven hoeveelheid gebruikt. Nu ben ik ongeveer een half jaar verder en gebruik ik nog maar 2 tabletten per dag. Ik merk dat ik minder pijn in mijn duimgewrichten heb.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product op advies van mijn therapeute sinds ca. een half jaar. De tabletten zijn gemakkelijk in te nemen. Ik kan (nog) niet beoordelen of het gewenste effect om nieuw kraakbeen te vormen al gerealiseerd is. Hopelijk zal dit op termijn zo zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  na een korte inname van dit produkt voel ik al een heel kleine verbetering in mijn "pijnlijke" gewrichten... uiteraard moet ik de kuur volhouden om een goed resultaat te bekomen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel efficiënt voedingssupplement voor de gewrichten. Ik gebruik het elke dag en merk de positieve effecten. Ik zou niet meer zonder kunnen. Een topper voor wie last heeft van stramme pijnlijke gewrichten!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vermits ik niet kan vergelijken met voor en na omdat ik dit product al een hele tijd gebruik kan ik hier niet echt een codering aan geven maar ik veronderstel dat het zijn werk doet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik reeds een 10tal dagen dit product, kan niet zeggen dat er veel verbetering is opgetreden voor mijn gewrichtspijn maar ik denk dat de periode te kort is om een juist oordeel te kunnen vellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In 2002 heb ik mijn rechtervoet zwaar gekwetst en is ze een operatie ondergaan, 3 maanden zonder erop te kunnen wandelen en 6 maanden voor ik weer kon gaan werken. Ik heb problemen gehad met de gewrichten die zo verzwakt waren en helemaal niet meer soepel, ik wandelde heel slecht en heb die nieuwe manier aangeleerd omdat het de pijn verminderde. Ik gebruik nu de arti forte en ben er heel tevreden over, ik kan weer gewoon wandelen gaan met mijn 2 honden en trainen om in Alaska te gaan langlaufen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  All-in-one formule = OK , ...de differentiatie (inzake doel / indicatie / gebruik) van de verschillende Arti-Forte formules is niet zo duidelijk (Je hebt er met collageen en je hebt er met hyaluronzuur) ,... welke formule is voor welke aandoening best aangewezen ,...dit is wat verwarrend ,...empirisch zelf te bepalen ?
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Doos pas half en geen al te grote verbetering,blijf wel nog even aanhouden en verwacht een verbetering op langere termijn.goed te verdragen na de maaltijd,geen probleem!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  na verscheidene produkten geprobeert te hebben raadde de dokter dit paardenmiddel aan na 10 dagen merkte ik het verschil de pijnen zijn veel beter en de beweeglijkheid is optimaal
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt . Gebruik het iedere dag zoals voorgeschreven met uitstekende resultaten. Kan het iedereen met gelijkaardige symptomen alleen maar aanraden.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was heel blij met de snelle levering maar helaas heeft het geneesmiddel op mij persoonlijk geen positieve invloed gehad. Ik probeer verdere te zoeken naar een oplossing
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Arti Forte helpt me om zinvol door het leven te komen.In het algemeen is de pijn aanzienlijk minder. Is echter geen wondermiddel dat je alles doet vergeten en weer volop kunt werken,
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De pijn die ik voordien had namelijk pijn aan de heup is heel wat minder dan voordien ik wordt er s'nachts ook niet meer van wakker voor mij is dit positief.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Beste supplement dat ik al gebruikt heb. En ik heb ongeveer alles geprobeerd op de markt. Heb zwaar kraakbeenletsel in beide knieen sinds 3 jaar. Nu kan ik terug sporten en gaan joggen, eindelijk na lange tijd!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is nog iets te vroeg om een definitieve mening te geven omdat bij zulke zaken met te veel parameters rekening moet gehouden worden. Zelfs het weer speelt een belangrijke rol bij gewricht- en spierpijnen. Ik heb wel het gevoel dat er lichte verbetering is maar ik schakel toch over op Arti Forte+ omdat de geur en smaak me niet echt licht.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product wordt door ons gedurende reeds een jaar preventief gebruikt en voorlopig is het resultaat zeer bevredigend.Er is merkbaar een verbetering van de gewrichten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nieuw product dat blijkbaar heel doeltreffend zou zijn. Of men er echt baat bij heeft valt moeilijk te meten. Voor de 50-plusser is het zeker geen overbodige luxe om de gewrichten zo soepel mogelijk te trachten te houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een kuur gedaan met de arti-forte omdat ik constant pijn had ter hoogte van mijn gewrichten, op slechts 2 weken is de pijn gewoon verdwenen!

Arti-Forte Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM kopen

Je kan Arti-Forte Glucosamine/Chondroïtine Collageen MSM van het merk Global Medics, geproduceerd door GLOBAL MEDICS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Arti-Forte of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM
Vitamines & Voedingssupplementen > Chondroitine
Vitamines & Voedingssupplementen > Collageen
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Chondroitine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > MSM
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten