Artilane 15 ampoules

€ 19,45
€ 17,51
Bespaar 10% (€ 1,94)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Artilane

Onze voeding bevat stoffen die voor de structuur en de functie van onze gewrichten, in het bijzonder kraakbeen, nodig zijn. Artilane is een voedingssupplement op basis van zeer zuivere, enzymatisch gehydroliseerde collageen (Colatech) en hyaluronzuur, verrijkt met geconcentreerde tomaat met 2% lycopeen (Solanum Lycopersicum), vitamine C en quercetin dat helpt artrose te verlichten.

Gebruik van Artilane

Neem elke dag 1 ampul, drink het direct op of opgelost in een half glas water.

Schudden voor gebruik!

Ingrediënten Artilane

water, fructose (zoetstof), zeer zuivere enzymatisch gehydroliseerde collageen (Colatech), gemodificeerd zetmeel (verdikkingsmiddel), citroenzuur (voedingszuur), sodique clorur (smaakversterker), kaliumsorbaat (conserveermiddel), geconcentreerde tomaat met een gehalte van 2% lycopeen (Solanum Lycopersicum), vitamine C, quercetin, colloïdale siliciumdioxide (antibindmiddel), hyaluronzuur, frambozenaroma, cellulase.

Waarschuwing

De uitdrukkelijk aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een evenwichtige en gevarieerde voeding binnen een gezond dieet.
Het product buiten bereik van kinderen bewaren.
Bewaren beneden 25°C!
Na de uiterste gebruiksdatum niet meer gebruiken.
Artilane 15 ampoules
€ 19,45
€ 17,51

Laatste reviews en ervaringen met Artilane

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit reeds een lange tijd met tussen ieder doos drie weken . Ik kan nog altijd niet zeggen of het al beter is , maar ga nog wel verder proberen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  heb de eerste 13 van de 15 ampullen genomen en ik heb half uurtje na inname telkens veel last in mijn buik. Ik geloof wel dat het werkt maar ik kan het niet meer nemen. Als iemand geïnteresseerd is, ik heb nog 2 volledige dozen !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De dosissen zijn makkelijk in gebruik. Persoonlijk vind ik ze het best in fruitsap omdat de pure smaak me minder bevalt. Wat betreft het resultaat, is het misschien iets te kort om dit te beoordelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven door kniespecialist. Gedurende 3 maanden moet ik dit nemen om meer mijn kraakbeen te herstellen. Ik heb de indruk dat ik nu na een maand al verbetering begin te voelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  smaakt heel zoet maar wel lekker.En nu nog ff afwachten of het ook degelijk werkt .Zal nog enkele doosjes duren denk ik.is ook wel gemakkelijk die ampulles in gebruik
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  veel te zoet drankje. Zal waarschijnlijk wel werken maar ik vind het veel te zoet. Ik ga op zoek naar een ander alternatief waar ik geen kilo's van bijkom.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan helaas niet beoordelen of het echt werkt? Misschien als ik ze nog 14 dagen gebruik! Hebben jullie goede beoordelingen over Artilane? Heb namelijk nog wel last van mijn knieën !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nog niet zo heel lang bezig maar ik vind het wel vies smaken. Ik leng het al wel aan maar ik blijf het vies vinden. Ik heb nog geen echte beterschap ervaren ivm me t mijn gewrichten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit produkt reeds enkele jaren en ben er tevreden over. ik heb dan minder pijn aan mijn knieen. Ik drink dagelijks 1 dosis de smaak valt heel goed mee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is onze eerste ervaring met jullie producten en Artriline is ons aanbevolen voor stijve gewrichten in een 3 maanden kuur. Ik heb er ook gekocht voor een vriend en ik zou echt verbaasd zijn dat het werkt, maar zoals ik zei ben ik net begonnen met het nemen van Artiliane. Jullie service was zeer goed en de levering was ook geen probleem, dus we zullen zien hoe de kuur gaat na 3 maanden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb heel veel last van nek-en schouderpijnen. Ik ben in behandeling bij een kinesist en dat geeft lichte verbetering. Ik neem nu al een tijdje artilane en nu voel wel degelijk dat mijn nekspieren soepeler worden en dat ik mijn hoofd beter kan bewegen. Ik denk dat Artilane de behandeling bij de kiné heel goed aanvult. Een minpunt voor mij is wel de mierzoete smaak.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik lijd aan artritis en artilane geeft me al na een drietal weken het gevoel dat mijn gewrichten "steviger" zijn geworden. Als ik de trap oploop, zijn mijn knieën niet meer zo pijnlijk.

Artilane kopen

Je kan Artilane van het merk TRB Chemedica, geproduceerd door TRB CHEMEDICA AG , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Gewrichten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden