€ 28,80
€ 25,92
(€ 86,40 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,88)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Auriderm XO Vitamine K

Auriderm XO® cream werd speciaal samengesteld om blauwe plekken na een trauma of na esthetische en heelkundige ingrepen sneller te resorberen. Dankzij de technologie op basis van nanosomen met vitamine K-oxide, vitamine C en E (die het effect van vitamine K nog versterken) werkt Auriderm XO® cream op de verschillende factoren in die betrokken zijn bij het ontstaan van blauwe plekken. Vitamine K-oxide doet blauwe plekken sneller resorberen. Auriderm XO® cream helpt niet alleen bij blauwe plekken, het bestrijdt ook roodheid van vasculaire oorsprong, zoals couperose, purpura… Speciaal voor Frankrijk ontwikkelden de Laboratoires Auriga Auriderm® micro-emulsie, die dezelfde eigenschappen en indicaties als Auriderm XO® cream heeft maar andere werkzame stoffen bevat.

Indicatie

- Doet blauwe plekken sneller resorberen.
- Ook doeltreffend bij kneuzingen.
- Verzacht roodheid (couperose, purpura…).
- Als verzorging na injecties en heelkundige ingrepen.

Gebruik van Auriderm XO Vitamine K

Om blauwe plekken te voorkomen, dient Auriderm XO® cream meteen na het uitlokkende trauma te worden aangebracht en daarna meerdere keren per dag. Op reeds bestaande blauwe plekken tweemaal per dag (’s ochtends en ’s avonds) een dunne laag Auriderm XO® cream aanbrengen. Lichtjes masseren om de crème te doen intrekken. Het product niet rechtstreeks op wonden en slijmvliezen aanbrengen. Na aanbrengen van het product blootstelling aan de zon vermijden.

Ingrediënten Auriderm XO Vitamine K

Aqua, Alcohol, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Phytonadione Epoxide, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phosphatidylcholine, Tocopherol, Tocopheryl  Acetate, Glyceryl Stearate, Oleic Acid, Ascorbyl Palmitate, Isopropyl Alcohol, Parfum, Disodium EDTA, Carbomer, Polyisobutene, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Cyclohexane, Triethanolamine, Styrene/Acrylates Copolymer, d-Limonene/ l-Limonene/ Dipentene.
€ 28,80
€ 25,92
(€ 86,40 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Auriderm xo vitamine k

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze crème smeert heel gemakkelijk uit en ruikt goed. Ik gebruik deze zalf na een ingreep, zo vergroot men de kans op een minimum aan litteken. Helpt ook tegen blauwe plekken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De crème is gemakkelijk aan te brengen en het buisje maakt de badkamer of toilettas niet rommelig. Ik moet de resultaten op de lange termijn zien, maar ik heb het volste vertrouwen in dit merk dat mij is aanbevolen door een plastisch chirurg en waarvan ik de andere producten al lange tijd met succes gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zachte crème helpt inderdaad heel goed na een ingreep of inspuitingen tegen spataders De crème is niet vettig en trekt heel snel in de huid De blauwe aders verdwijnen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een geweldig product dat de kleur van het hematoom doet vervagen in twee dagen na een chirurgische ingreep, een liposuctie van de buik. Ik beveel dit product zonder twijfelen aan en het is twee keer zo duur bij de apotheker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerste klas product met hoge effectiviteit tegen blauwe plekken, rode vlekken en tegen spataders. Bovendien: buitengewoon goede moisturizer. Geeft de huid zijn turgor en sterkte terug.

Auriderm XO Vitamine K kopen

Je kan Auriderm XO Vitamine K van het merk Auriga, geproduceerd door ISDIN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine K
Welzijn & Gezondheid > Pijn