Auriderm XO Vitamine K 75 ml crème

€ 29,40
€ 26,46
Bespaar 10% (€ 2,94)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Auriderm XO Vitamine K

Auriderm XO® cream werd speciaal samengesteld om blauwe plekken na een trauma of na esthetische en heelkundige ingrepen sneller te resorberen. Dankzij de technologie op basis van nanosomen met vitamine K-oxide, vitamine C en E (die het effect van vitamine K nog versterken) werkt Auriderm XO® cream op de verschillende factoren in die betrokken zijn bij het ontstaan van blauwe plekken. Vitamine K-oxide doet blauwe plekken sneller resorberen. Auriderm XO® cream helpt niet alleen bij blauwe plekken, het bestrijdt ook roodheid van vasculaire oorsprong, zoals couperose, purpura… Speciaal voor Frankrijk ontwikkelden de Laboratoires Auriga Auriderm® micro-emulsie, die dezelfde eigenschappen en indicaties als Auriderm XO® cream heeft maar andere werkzame stoffen bevat.

Indicatie

- Doet blauwe plekken sneller resorberen.
- Ook doeltreffend bij kneuzingen.
- Verzacht roodheid (couperose, purpura…).
- Als verzorging na injecties en heelkundige ingrepen.

Gebruik van Auriderm XO Vitamine K

Om blauwe plekken te voorkomen, dient Auriderm XO® cream meteen na het uitlokkende trauma te worden aangebracht en daarna meerdere keren per dag. Op reeds bestaande blauwe plekken tweemaal per dag (’s ochtends en ’s avonds) een dunne laag Auriderm XO® cream aanbrengen. Lichtjes masseren om de crème te doen intrekken. Het product niet rechtstreeks op wonden en slijmvliezen aanbrengen. Na aanbrengen van het product blootstelling aan de zon vermijden.

Ingrediënten Auriderm XO Vitamine K

- Vitamine K-oxide: versterkt de vaatwand en voorkomt dat kleine bloedvaatjes openbarsten.
- Vitamine C en E: vertragen de omzetting van oplosbaar tweewaardig ijzer in onoplosbaar driewaardig ijzer.
Auriderm XO Vitamine K 75 ml crème
€ 29,40
€ 26,46

Laatste reviews en ervaringen met Auriderm xo vitamine k

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ultrafast delivery. Everything else as I expected. As by now, I can highly recommend farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Roodheid verbleekt rap, bloeduitstortingen verdwijnen sneller, spataders geraken rapper hun onaangenaam uitzicht kwijt. Bovendien is het een eerder rijk product, trekt het snel in en laat het een fris gevoel achter. Aan te bevelen na cosmetische operaties en injecties in het gezicht. Ook eens bij donkere wallen uitproberen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is relatief zwak en heeft veel tijd nodig om einige verandering te merken. Ik ben niet zeker of mijn blauwe plek van zelf is weggegaan of het door de crème kwam.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk in gebruik, lichte textuur en wordt zeer snel door de huid opgenomen, dus niet kleverig zoals de meeste créme's. Helpt ook goed tegen (kleine) spatadertjes!
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  een zeer goed product. Auroderm gebruik ik al enige tijd!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product op advies van een schoonheidsspecialiste. Deze zalf adviseer ik ook omdat mijn huid veel rustiger is gworden.Voor de rest heb ik hier weinig over te vertellen.

Auriderm XO Vitamine K kopen

Je kan Auriderm XO Vitamine K van het merk Auriga, geproduceerd door AURIGA INTERNATIONAL, bestellen in Nederland bij Farmaline